15-daagse groepsrondreis Wild Zuid-Afrika

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

194 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 15-02-2020

De reis was een grote onvergetelijke beleving

Super mooie reis met prachtige accomodaties en alle kansen om het wildlive van dichtbij te beleven. Zuid Afrika heeft heel veel te bieden, zowel natuur als cultuur

Jos en Jacqueline
9,0
Toegevoegd op: 13-02-2020

Was geweldig, zoveel gezien en zoveel geleerd.

De gamedrives waren een zeer gezondere ervaring.

van den Berg uit Zevenhuizen
7,3
Toegevoegd op: 06-10-2019

mooie afwisselende reis

tip: vanwege de sterk wisselende temperaturen die wij in september hebben ervaren is het raadzaam om ook warme kleding mee te nemen.

Gerard
8,7
Toegevoegd op: 02-08-2019

Een prachtige ervaring en heel veel dieren gezien.

Met name de game drives zijn erg leuk en je ziet veel wilde dieren. Ook de locaties zijn prachtig.

Jos
9,7
Toegevoegd op: 04-02-2020

Fantastisch om dit te mogen meemaken

De lokale gids sprak erg monotoon, dat was jammer.

John van lith uit Oss
9,3
Toegevoegd op: 02-02-2020

Prachtige reis, die geheel aan onze verwachtingen heeft voldaan

Een adembenemende reis met een supergroep. Maar nog belangrijker, een razend enthousiaste reisleider Louis met veel humor en ongelooflijk veel kennis van het land, de geschiedenis, de cultuur, de mensen, maar vooral de dieren en de planten. Een wandelende encyclopedie. Wij noemden hem niet voor niets de Zuid Afrikaanse Steve Irwin. En natuurlijk niet te vergeten Eric onze chauffeur die ons iedere dag weer veilig op de plaats van bestemming bracht. We hebben genoten van de adembenemende natuur, de dieren in hun eigen omgeving, maar ook de hotels, de beehives in Swaziland, de tented lodge in Nkambeni. Een tip: boek zoveel mogelijk safaris en neem een zaklamp mee, maar vooral geniet.

Pieter en Marja uit Hoofddorp
10,0
Toegevoegd op: 02-02-2020

Een geweldige reis waarbij wij veel hebben geleerd over Zuid Afrika, z'n bevolking, dieren en natuur

Advies: doe mee aan alle game drives en excursies die er bij te boeken zijn om uw reis compleet te maken. Deze reis is echt een aanrader. Je leert Zuid Afrika op een hele bijzondere manier kennen. Zeker als je zo'n reisleider als wij hadden(Louis) en een super chauffeur(Eric) waarbij je je niet één keer onveilig voelt.

Carin en Rob Maas uit Amersfoort
9,0
Toegevoegd op: 01-02-2020

Zeer afwisselende en boeiende reis om Zuid Afrika te leren kennen

Wij hebben er bewust voor gekozen niet alle excursies en game drives mee te doen, om ook wat te kunnen uitrusten (bij de heerlijke zwembaden van de resorts). Ondanks dat erg veel gezien en gedaan tijdens deze reis. Veel geleerd over Zuid Afrika en de daar levende dieren, door de boeiende manier van vertellen door onze reisleider Louis. Ook Swaziland was boeiend. Bewondering voor de chauffeur Eric, die met de (te) grote bus ons altijd veilig door het drukke verkeer van Johannesburg/Pretoria en de smalle bruggetjes en ingangen van de resorts wist te loodsen. Deze reis is zeker een aanrader voor mensen die een deel van het grote Zuid Afrika willen leren kennen. De laatste dag is wel vermoeiend. Mijn advies zou zijn de reis in omgekeerde volgorde te doen.

Annelien en Jenny
10,0
Toegevoegd op: 01-02-2020

een geweldige vakantie

Wij hebben een geweldige vakantie gehad. Onze reisleider Louis wist ontzettend veel over de natuur te vertellen. Door de vele (ook optionele) game drives hebben wij ontzettend veel dieren gezien. De accommodaties waren zeer goed en een aantal buitengewoon prachtig. Ook hebben we heerlijk gegeten. Wij kunnen geen enkel minpunt bedenken.

Conny uit Aartswoud
10,0
Toegevoegd op: 01-02-2020

Supergids Louis bezorgde ons een fantastische reis door Wild Zuid-Afrika

Het was een prachtige rondreis! De game drives door de wildparken vormden voor ons het hoogtepunt: in open jeeps hebben we in een schitterende natuur, vaak van heel dichtbij veel wilde dieren gespot, waaronder de Big Five. De accommodaties waren vaak bijzonder (zoals safaritenten, boshutten), op mooie locaties gelegen en van hoge kwaliteit. Onderweg bezochten we een ook aantal interessante culturele bezienswaardigheden, zoals het Mandelahuis in Soweto, het huis van Paul Kruger in Pretoria en een traditioneel dorp in Swaziland. Onze gids Louis Lock was super: met veel passie, humor, zijn grote parate kennis over Zuid-Afrika, dieren en planten en zijn organisatietalent bezorgde hij ons een heel fijne en bijzondere reis. Chauffeur Eric loodste ons bekwaam en veilig door Zuid-Afrika.

Henk en Mariek uit Zoetermeer