Groepsrondreis Wild Zuid-Afrika

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

118 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,7
Toegevoegd op: 03-02-2019

Onvergetelijke ervaring met veel fascinerend natuurgeweld!

Fantastische reis om het echte "wild" Zuid-Afrika te ervaren. De reis is vanaf het begin goed opgebouwd en zowel de accommodaties als de excursies worden steeds spannender en mooier! Mijn persoonlijke hoogtepunten zijn toch wel: de tented camp in het Kruger Park (buiten douchen onder een fantastische sterrenhemel na een bijzondere game-drive), het mountainbiken in Swaziland waarbij wij konden genieten van prachtige uitzichten (Ansichtskaart waardig) en krokodillen van heel dichtbij & de kers op de taart: Bayala. Lieve lezers, boek hier alsjeblieft beide game-drives. Wat een prachtig natuurgeweld! Binnen 6 uur tijd zagen wij de big five en vele andere mooie dieren zoals cheeta's. Hier ga je off-road en ervaar je het "wild" wel van heel dichtbij. Praktische tip? Neem in NL niet te veel geld op en pin liever ter plaatse, dat is goedkoper. Verder geniet en probeer eens geen gebruik van de WiFi te maken, maar juist om je heen te kijken.

Maron Dekker
9,0
Toegevoegd op: 02-02-2019

Prachtige wild-reis

Alle optionele excursies boeken!

Caroline
9,0
Toegevoegd op: 01-02-2019

Eén van de Big Five onder de vakanties; prachtig!

De optionele excursies zijn een echte aanrader, wij hebben gekozen om ze allemaal te doen omdat je zo'n reis niet elk jaar maakt. Totaal geen spijt van, maar houd hier vooraf qua financiën wel rekening mee. De game drives in Bayala waren vooral een aanrader, wij hebben hier in één dag de Big Five gezien en vonden het park mooier dan Kruger, veel ongerepter.

Heer de Jong
8,3
Toegevoegd op: 01-02-2019

Prachtige niet te vergeten reis!!!

Zeer mooie lokaties soms wat weinig vrije tijd als je optionele excursies doet jammer dat er in Drakensbergen een conferentie van de godsdienstige was werd erg luid geschreeuwd op het irritante af en het lopend buffet was bagger maar de rest was super. Gewoon een hele mooie reis

Anita van Berlo uit Eindhoven
8,3
Toegevoegd op: 01-02-2019

Een fantastische reiservaring die ik niet snel zal vergeten!

Een fijne reisleidster en prima chauffeur. De Big Five gespot en dat maakt deze vakantie onvergetelijk. Ik kom zeker terug om andere delen van Zuid-Afrika te bezoeken.

Marion
9,3
Toegevoegd op: 01-02-2019

Prachtige reis, fantastische reisleider Carla, uitstekende chauffeur Donald, heel veel dieren gezien.

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 31-12-2018

Veel fijne dingen, mensen en dieren gezien

Er is geen omschrijving ingevuld.

10,0
Toegevoegd op: 27-12-2018

Schitterende reis en alle complimenten aan Mariana, reisleider, en Daniel, buschauffeur

Er is geen omschrijving ingevuld.

Jan Kees Hottentot
9,0
Toegevoegd op: 16-12-2018

Een aanrader

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 16-12-2018

Een prachtige reis in een heel divers landschap, met als hoogtepunt de gamedrives.

Er is geen omschrijving ingevuld.