Groepsrondreis Wild Zuid-Afrika

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

109 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 25-09-2018

De vakantie van mijn leven!

Een geweldige aanrader

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 25-09-2018

Deze reis overtreft al je verwachtingen en is geweldig!

Fantastische reis met alleen maar hoogtepunten. Vooral de natuur en de safari's zijn gewéldig!

Mw. C - Rozenburg
9,5
Toegevoegd op: 24-09-2018

Een droom die uit kwam.

Mw. E - Groenlo
9,0
Toegevoegd op: 21-09-2018

Een prachtige ervaring, die ik voor geen goud had willen missen

Dhr. R
8,6
Toegevoegd op: 21-09-2018

Een prachtige veelzijdige reis die ons heeft doen verbazen

Prachtige reis weer van FOX!! Wanneer je mazzel hebt en de dieren zich laten zien val je van de ene in de andere verbazing. Krugerpark is commercieel dat was al een fantastische ervaring maar Bayala was nog veel mooier wanneer we van de paden af gingen zo op de onverharde wegen. Panorama route was ook waanzinnig mooi maar wel wat mistig dus niet alles kunnen zien helaas. Maar niks tekort gekomen tikdens deze mooie reis

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 21-09-2018

Het was een reis van veel indrukken en ups en downs maar overall een prachtige ervaring

De safari's waren heel mooi. Je komt heel dicht bij de dieren. De bootsafari in St. Lucia viel erg tegen. De accomodaties waren heel leuk middenin natuurparken. Het was er enkel niet zo schoon. De reisleider Yolanda was fantastisch zowel organisatorisch als sociaal. Een ervaring om nooit te vergeten.

Mw. G - Amersfoort
8,6
Toegevoegd op: 21-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 21-09-2018

Een onvergetelijke en informatieve reis naar een prachtig land

Een prachtige reis waar dieren gespot worden, bezienswaardigheden bezocht worden, en veel informatie over het land wordt verschaft. Veel optionele excursies die heel leuk zijn om te doen. Tip is om in Bayala de safari's mee te pakken, deze is onvergetelijk. Daarnaast hebben wij in Swaziland de familie bezocht, dit was een mooie ervaring. Een tip is om een klamboe mee te nemen, deze hangen niet in alle lodges.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 14-09-2018

Een fantastische reis met mooie accommodaties.

In augustus/september deze mooie reis gemaakt, je zit veel in de bus maar dat moet ook als je alles wilt zien. Je slaapt in hele leuke en mooie accommodaties. De game drives zijn fantastisch.. vooral die in Bayala!

Mw. M
8,6
Toegevoegd op: 08-09-2018

once of a life time

een leeuwin die een gnoe pakt!! Uniek !!

Anoniem
Terug naar boven