15-daagse groepsrondreis Wild Zuid-Afrika

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

112 reizigers beoordelen deze reis met een:

6,3
Toegevoegd op: 01-06-2019

Geweldige reis goed verzorgd,maar zoals de naam van de reis al zegt wild zuid afrika

Verander de laatste dag , je bent al vermoeidt van de reis en dan moet je eerst een dag in de bus en dan 's avonds wordt je gedropt op de luchthaven. Deze dag was te lang voor velen. Een rustige dag is dan wel aantebevelen. Zodat je iets rustiger kunt vertrekken.

Ammy
9,7
Toegevoegd op: 28-05-2019

Een schitterende reis door een geweldig mooi land. De big five is in the pocket!

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 27-05-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 25-05-2019

Geweldige reis!

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 25-05-2019

Een reis die een geweldige achter laat, boven verwachting.

De game drives mag je niet missen, vooral die in Bayala lodge niet doe dan de ochtend en middag drive. Heel bijzonder.

Gusta Postema
9,7
Toegevoegd op: 24-05-2019

baie mooie reis, zeer aan te bevelen

Reis beginnen in Hanna's lodge, dan heb je als 1e Krugerpark (waar je helaas veel over asfalt rijdt). Daarna komt Hulhluwe (veel mooier),zeer mooie gamedrive. Aanrader: boek ook de middag drive. Boottocht St. Lucia: teveel mensen.

9,0
Toegevoegd op: 24-05-2019

Een reis die je niet wilt missen. Een onvergetelijke ervaring!

Voor ons waren de (optionele) gamedrives het leukst en echt een must voor deze reis. Hier hebben we ontzettend van genoten. Elke keer is het weer afwachten welke dieren je spot. De verdere optionele excursies zijn persoonlijk of je deze wilt doen of dat je je eigen tijd in deelt. In Milwane en Drakensberg is het erg mooi om te wandelen. De reisleider spreekt Zuid Afrikaans, dit lijkt erg op Nederlands maar is net even anders. In het begin kost het wat moeite om dit te verstaan, maar dit wordt snel makkelijker. De reisleider zamelt geld in voor de fooienpot, zodat je je daar zelf niet druk om hoeft te maken. Deze reis is echt een aanrader!

Tanja & Caroline
10,0
Toegevoegd op: 04-05-2019

Prachtige reis, mooie natuur, veel dieren kunnen spotten, geweldige reisleidster en chauffeur.

We kunnen iedereen deze reis aan bevelen.

8,3
Toegevoegd op: 03-05-2019

Uitstekend verblijf middenin indrukwekkende fauna en flora.

Met name de eerste week pakken wat je pakken kan aan excursies: dagsafari's zijn allemaal zeer aan te raden, avondsafari's misschien wat minder. Vanaf St.Lucia is het programma minder vol; een dagje strand in plaats van de boottocht kan wel, of een dag op eigen houtje hiken in de Drakensbergen (al zijn er weinig routes bij de lodge).

Dave
7,0
Toegevoegd op: 11-04-2019

Super gave safaries met een bijzonder enthousisaste reisleider.

Brullende leeuwen terwijl je in je bed ligt. Leuke safari's in het donker.

Dhr. Yilmaz