Groepsrondreis Wild Zuid-Afrika

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,8

Gemiddelde beoordeling

147 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 16-12-2018

Een aanrader

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 16-12-2018

Een prachtige reis in een heel divers landschap, met als hoogtepunt de gamedrives.

Er is geen omschrijving ingevuld.

10,0
Toegevoegd op: 14-12-2018

Unieke ervaring met het wilde Zuid Afrika

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 14-12-2018

Een onvergetelijke ervaring

Het was een prachtige vakantie. We verbleven op hele mooie en bijzondere locaties. Tijdens deze reis ga je veel op safari waardoor we ook veel dieren hebben gezien. Een echte aanrader!

7,3
Toegevoegd op: 14-12-2018

met FOX 15 dagen WILD kom je echt oog in oog te staan met WILD!

Slapen in lodges in de private wildparken levert een geweldige ervaring op; Vroeg je bed in want om 5 uur gaat de wekker. Insmeren met zonnebrand (vergeet je nek niet) , en dan snel in je kleren. Ontbijten en dan gaat het gebeuren: gewapend met hoed/ pet, fototoestel en verrekijker (echt leuk) om, stap je om 6 uur in een 4WD of je gaat te voet speuren naar wilde dieren! Ogen, oren en neus open, want je ziet niet alleen dieren, maar je hoort en ruikt ze ook.

Corrine
9,0
Toegevoegd op: 14-12-2018

Overweldigende belevenis in een prachtig land!

Onze gids Mariana heeft ons samen met chauffeur Daniel een stukje van hun prachtige land laten zien. Door hun flexibiliteit, enthousiasme en goede zorgen is onze reis een onvergetelijke vakantie geworden. De gamedrives in het Krugerpark en bij Bayala waren een hoogtepunt van onze reis, prachtig!

Yvonne
7,7
Toegevoegd op: 08-12-2018

leuke reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,3
Toegevoegd op: 07-12-2018

leuke reis door prachtig land

verheug u op Bayala

8,3
Toegevoegd op: 30-11-2018

De Big 5 was echt sensationeel, indrukwekkend als je deze dieren in hun natuurlijke habitat kan zien.

Goede balans, eerst de Big 5 spotten en afsluiten met stedenbezoek. Mandela is echt fascinerend en Soweto vormt een schrijnende waarheid.

9,7
Toegevoegd op: 29-11-2018

Geweldige ervaring en echt genoten van deze reis.

Jan