Familie groepsreis Betoverend Afrika

U krijgt van ons:
  • Vele hoogtepunten bezoeken zonder lange reisdagen
  • Zes dagen in het prachtige Kaapstad
  • Safari in het Kruger National Park
  • Kennismaking met Ndbele-volk

Ontdek Zuid-Afrika met het hele gezin!

In elk cliché schuilt een waarheid: Zuid-Afrika ís de wereld in één land. Wie is nu niet nieuwsgierig naar andere culturen, houdt niet van steeds wisselende natuur en  landschappen en wil niet in een 4WD stappen voor een avontuurlijke safari op jacht naar de Big Five?

En als je Vlaams al een sappige taal vindt, dan is Afrikaans de overtreffende trap. Ook fijn dat acclimatiseren niet nodig is, er is praktisch geen tijdsverschil met Nederland. En dan hebben we het nog niet gehad over een heerlijke ‘braai’ onder de heldere Afrikaanse sterrenhemel. Kortom, redenen genoeg om op vakantie te gaan naar Zuid-Afrika.

O ja, ook fijn om te weten, na een dag vol activiteiten kun je lekker een frisse duik nemen, want alle hotels waar we verblijven beschikken over een zwembad.

Het mondaine Kaapstad, bekend om de Tafelberg, is bijna een week lang onze uitvalsbasis voor een aantal prachtige verkenningstochten. Zo rijden we over de spectaculaire Chapman's Peak Drive, een route die in onze FOX top 10 mooiste routes siert, naar Kaap de Goede Hoop. Aan de baai van Hermanus gaan we op zoek naar de maritieme Big Five.

Na deze week vol afwisseling vliegen we door naar Johannesburg en vanuit Lydenburg doen we de wereldberoemde Panoramaroute. En wat dacht je van een avontuurlijke 'skywalk' over wiebelbruggen en langs de boomtoppen? Of een quad tour vol actie (optioneel)? Uiteraard gaan we op safari in het Kruger Park en onze jonge deelnemers leren meer over het wild tijdens een 'ranger cursus'.

Het programma zit boordevol interessante, avontuurlijke en actieve uitjes. Vertederend zijn onze bezoeken aan de dierenopvangcentra. We eindigen in Swaziland, een landje dat midden in Zuid-Afrika ligt. Je zult zien dat het erg traditioneel is met eeuwenoude gebruiken, veel natuurgebieden met wilde dieren en een bloeiende kunstnijverheid. 

Heb je al het 'Out of Africa' gevoel te pakken? Pak dan snel de koffers en laat het avontuur beginnen.


Comfortabel vervoer en goede hotels
Zoals je van ons gewend bent, zorgen we voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs. We overnachten in gunstig gelegen driesterren hotels met wifi en zwembad zodat er ’s middags lekker gezwommen kan worden. In elke plaats verblijven we meerdere nachten: Kaapstad, Lydenburg, Krugerpark en ten slotte midden in een natuurpark in Swaziland.


Entreegelden inclusief
We hebben ervoor gekozen om de entreegelden ter waarde van circa € 250 per persoon voor de belangrijkste bezienswaardigheden en excursies op te nemen in de prijs, zodat je tijdens de reis voor minder onverwachte kosten komt te staan. Zo verkennen we het Kaapse schiereiland met onder meer Kaap de Goede Hoop, maken we een boottocht door de haven van Kaapstad, speuren we het Krugerpark af op zoek naar de Big Five en bezoeken we alle hoogtepunten langs de zwierige Panoramaroute.

Echt FOX

Inclusief de entreegelden voor Kirstenbosch, Kaap de Goede Hoop, Cape Point, Cape Point struisvogelboerderij, Afrikaans Taal monument, pinguïnkolonie Betty's Bay, Walvismuseum, Ndebele-dorp, De Drie Rondavels, Bourke's Luck Potholes, God's Window, Lisbon Watervallen, Kruger National Park en Mlilwane Wildlife Sanctuary in Swaziland!
Groepsgrootte: Minimaal 10 / maximaal 36 deelnemers Minimum leeftijd: 8 jaar
Terug naar boven