Familie groepsreis Betoverend Afrika

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Aandachtspunten

 • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet

Optionele excursies in Hazyview

 • Quadbiken in omgeving Hazyview

  ZAR 430,- p.p.

  In dichte, groene bossen tussen Lydenburg en Hazyview wordt de stilte in de vroege ochtend enkel doorbroken door kwetterende vogels en het geluid van het kletterende geluid van de meanderende Bushbuckridge Rivier. Zodra de ochtendzon voorzichtig door het dichte bladerdek heen prikt, klinkt in de verte het geluid van laag ronkende motoren. De quad is het ideale vervoersmiddel om dit ruige bosgebied te verkennen! De quadtocht duurt ongeveer een uur en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Optionele excursies in Kruger National Park

 • Gamedrive in het Krugerpark

  ZAR 550 - 750,- p.p.

  Tijdens deze gamedrive leert u het befaamde Kruger National Park pas echt goed kennen. Vanuit een open voertuig maakt u kennis met de verschillende ecosystemen van het park en gaat op zoek naar de Big Five en andere diersoorten die in het park voorkomen. Achter in het voertuig voelt u de wind in uw gezicht en kunt de dieren letterlijk ruiken. Uw deskundige gids vertelt u alles over het wild dat u onderweg tegenkomt. Bij de volledige dag durende gamedrive is de lunch inbegrepen.

  ZAR 550,- per persoon voor de middag Gamedrive
  ZAR 750,- per persoon hele dag Gamedrive incl. lunch

Optionele excursies in Swaziland

 • Mountainbiken in Mlilwane

  ZAR 310,- p.p.

  Het mountainbiken in Mlilwane draait niet om hoge snelheid en moeilijke afdalingen, maar om rust en het genieten van de onvoorstelbaar mooie natuur van Swaziland. Onder deskundige begeleiding van een gids gaat u twee uur op pad over de brede zandpaden en door het hoge gras. Wellicht kruist zelfs wel een zebra of gnoe uw pad!

 • Gamedrive bij zonsondergang in Mlilwane

  ZAR 320,- p.p.

  De zon gaat langzaam onder en het landschap krijgt een warme, oranje gloed. U doorkruist het landschap in een open 4x4 voertuig en spot het nodige wild, dat rustig staat te grazen op de open vlakten van Mlilwane. Op een mooie locatie in de bush wordt een ijskoude ‘sundowner’ geserveerd. Een goed moment om alle ervaringen van de afgelopen weken de revue te laten passeren!

 • Paardrijden in Mlilwane

  ZAR 500,- p.p.

  Boven het hoge gras vliegen velgekleurde neushoornvogels rustig weg, terwijl een kudde zebra’s ongestoord blijven grazen. Het is verbazingwekkend hoe dicht u de dieren kunt naderen, terwijl u op de rug van een paard zit. De dieren herkennen uw paard namelijk als één van hen en zijn daardoor absoluut niet bang. Onder deskundige begeleiding gaat u twee uur paardrijden in wildpark Mlilwane. Hier leven geen roofdieren, waardoor u hier onbezorgd kunt rijden, maar een ontmoeting met zebra’s, gnoes, koedoes, struisvogels en wrattenzwijnen is onvergetelijk!

 • Begeleide wandeling door Mlilwane

  ZAR 230,- p.p.

  Wild spotten tijdens een gamedrive is een onvergetelijke ervaring, maar vanuit een hoge jeep ziet u kleinere dingen gemakkelijk over het hoofd. Dáár wordt juist de aandacht op gelegd tijdens een wandeling! Een deskundige gids, wijst u op alle sporen, bomen, planten en insecten die u onderweg tegenkomt. De wandeling duurt ongeveer twee uur.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven