16-daagse familie groepsreis Betoverend Afrika

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

7,3

Gemiddelde beoordeling

9 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,3
Toegevoegd op: 19-08-2019

Veel gereisd en heel veel gezien. Geweldig mooi land!

Dit is de 2e familiereis die wij met Fox gedaan hebben. Eeerste keer naar Thailand en nu Zuid Afrika. Beide keren hebben de kids zich geweldig vermaakt met de mede kids-reizigers. Super concept voor reizen met kids!

JP Ras
6,7
Toegevoegd op: 18-08-2019

Mooie reis, maar sterk afhankelijk van weersomstandigheden

Reis starten in Johannesburg en eindigen in Cape town . Dan is sprake van een klimmend nivo

Leendet uit Zwolle
7,0
Toegevoegd op: 04-08-2019

Ik had een voetbal meegenomen. Mijn zoon heeft er 2 weken plezier aan gehad. Op de laatste dag hebben wij hem bij een school afgegeven met nog wat andere cadeautjes. Zij waren er zo blij mee. Het was fantastisch om te zien hoe een voetbal onze groep met al die schoolkinderen samen bracht.

Susan uit Houten
5,0
Toegevoegd op: 26-08-2018

Werkelijke programma komt niet overeen met reisbeschrijving. Essentiële onderdelen zijn optioneel.

Zorg dat je een township kunt bezoeken. Dit zou ons inziens een onderdeel van de reis moeten zijn. De opvang voor gewonde en bedreigde diersoorten is echt een hoogtepunt, evenals de safari in het Krügerpark. In een grote bus is dit echter geen aanrader, in een open jeep zeker wel!! Robbeneiland is een aanrader, maar zit niet in de reis.

2 volwassenen en 2 kids (14-11)
7,7
Toegevoegd op: 23-08-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,0
Toegevoegd op: 13-08-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 11-08-2018

Volledig ontzorgd op een fantastische reis geweest. In één woord heerlijk!

Deze reis biedt je de mogelijkheid om de cultuur en natuur van Zuid Afrika te leren kennen. De veelheid aan gespotte dieren, bezoek aan een township, het maken van mooie wandelingen, volledig ontzorgd worden en de uitgebreide kennis van de reisleidster maakt dit een onvergetelijke ervaring.

Wendy uit Woerden
7,3
Toegevoegd op: 18-05-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,7
Toegevoegd op: 15-05-2018

Alles wat je wilt zien in Zuid-Afrika, verpakt in één reis.

De familiereis 'Betoverend Afrika' heeft onze verwachtingen overtroffen. Wij hebben als stel deze familiereis geboekt, doordat wij ivm werk niet buiten de schoolvakanties op vakantie kunnen. Het is erg goed bevallen. Alles wordt geregeld en je hoeft je nergens druk om te maken. Je ziet de prachtigste plekken in slechts 16 dagen. Houd wel rekening met soms langere reisdagen. Er wordt tussendoor voldoende gestopt, maar het komt regelmatig voor dat je lange tijden in de bus zit. Geen straf, want het landschap is prachtig.