16-daagse groepsrondreis Beste van de Kaap

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

54 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,3
Toegevoegd op: 08-11-2019

Onvergetelijke prachtige reis met een uitstekende gids

n.v.t.

8,7
Toegevoegd op: 29-09-2019

Prachtige reis met veel afwisselende natuur en dieren.

Prachtige accommodaties zoals de Game Lodge, Zuurberg Mountain Village en Buffelsdrift Game Lodge. Mooie kamers, heerlijk eten en op een unieke plek gelegen. Andere accommodaties waren gewoontjes. Indrukwekkende excursies zoals de gamedrive in Addo, door de reisleider extra georganiseerde walvisexcursie en de 8000 robben op de rotsen, de struisvogelfarm, Duikerseiland, de pinquïns, Kaap de Goede Hoop, het schooltje in de township en de kabelbaan naar de Tafelberg. Het eten was gevarieerd en heerlijk. Leuke bijzondere lunchadressen bezocht . Veel gelachten met de leuke groep en een humoristische reisleider Willem.

Sylvia van der Reijden
8,7
Toegevoegd op: 29-09-2019

Baaie, baaie mooi!

Game drives met dierenspotten is verslavend mooi. Een schoolwalvissen ontdekken en van heel dichtbij zien is de kers op de taart! Tafelberg en Kaap de Goede Hoop is een schitterende ervaring! Het meer bij Buffelsdrift met spelende nijlpaarden en drinkende dieren was een heel mooie locatie.

8,3
Toegevoegd op: 28-09-2019

Leuke reis, veel gezien met een gezellige groep.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Lies
9,0
Toegevoegd op: 28-09-2019

Ons heb een fantastische reis gehad.

Ons heb een fantastische reis gehad. Goede reisleider en leuke groep. Nauwelijks lange reisdagen

8,7
Toegevoegd op: 26-09-2019

Onvergetelijk

Zuidelijk Zuid-Afrika is veelzijdig en betoverend mooi. Ik viel van de ene in de andere verbazing en bewondering. Mede dankzij 20 lieve medereizigers, reisleider Willem met zijn geweldige humor en de rustige, maar kundige chauffeur Kurt, werd deze reis een fantastische en onvergetelijke ervaring. Niet alleen de gamedrives in Albertinia en Addo, maar ook de wijnboerderij, de pinguïns, de struisvogelfarm, de boottochten (o.a. Featherbed en Kromme rivier), Kaapstad, de Tafelberg, en niet te vergeten het schitterende landschap, waren een aaneenschakeling van hoogtepunten. Zuid Afrika kruipt onder je huid. Wat een prachtig land en wat hebben we heerlijk (en veel) gegeten! Het geluk om vanuit Plettenberg ook nog walvissen (bultruggen) te mogen zien op enkele meters vanaf de boot, was een overweldigend cadeautje. Zelfs het weer werkte mee; slechts 1 dag regenachtig, al was het op sommige momenten wel koud (september)

Annemarie uit Maastricht
9,7
Toegevoegd op: 26-09-2019

Overweldigend

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,0
Toegevoegd op: 20-08-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,3
Toegevoegd op: 15-08-2019

Geweldig was iedere dag weer genieten

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 12-08-2019

Mooie pakkende reis met veel afwissling.

Een fraaie afwisselende reis waar je een ander Zuid Afrika ziet dan het 'safari' Zuid Afrika in het noord-oosten. Prachtige natuur aan de kust en het binnenland. Tsitsikamma national park is een aanrader. Zo ook de volledige dagtour in het Addo elephant park. Nog nooit zoveel heldere sterren gezien. Erg leuke groep medereizigers. p.s. neem ook warme kleding mee en stevige schoenen.