16-daagse groepsrondreis Beste van de Kaap

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

47 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,0
Toegevoegd op: 20-08-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,3
Toegevoegd op: 15-08-2019

Geweldig was iedere dag weer genieten

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 12-08-2019

Mooie pakkende reis met veel afwissling.

Een fraaie afwisselende reis waar je een ander Zuid Afrika ziet dan het 'safari' Zuid Afrika in het noord-oosten. Prachtige natuur aan de kust en het binnenland. Tsitsikamma national park is een aanrader. Zo ook de volledige dagtour in het Addo elephant park. Nog nooit zoveel heldere sterren gezien. Erg leuke groep medereizigers. p.s. neem ook warme kleding mee en stevige schoenen.

8,0
Toegevoegd op: 11-08-2019

Een boeiende reis door een heel mooi land, maar met te weinig kennismaking met leven en cultuur.

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,7
Toegevoegd op: 23-03-2019

Genoten, geweldige reisleider en heel leuke groep mensen.

de reis was goed georganiseerd, veel gezien en goede uitleg van Joop, de reisleider. De tenten i n Oudtshoorn waren prachtig en misschien een optie om Cape St. Francis eruit te halen en een dag extra in Buffelsdrift.

9,7
Toegevoegd op: 22-03-2019

Prachtige landschappen, levendige cultuur en allerlei wilde dieren vlak voor je neus. Fantastisch!

De meerkat safari bij Oudtshoorn was geweldig! Zulke leuke beestjes! Zeker een tip. Sterrenkijken was ook leuk. Port Elizabeth zeker ook een tip (als accommodatie of als langere stop).

Noortje Smink
7,7
Toegevoegd op: 13-03-2019

Mooie reis door prachtig land.

Eerste gamedrive had alleen dierentuin ervaring Liever stadshotel in Oudtshoorn

8,3
Toegevoegd op: 12-03-2019

hele reis was EEN groot hoogtepunt

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 12-03-2019

een ervaring in een uniek land die je niet mag missen!

Een aaneenschakeling van indrukken in een ontspannen sfeer doordat de reisafstanden verantwoord zijn en er voldoende ontspanning overblijft om te relaxen.

Wim uit Nieuw-Lekkerland
9,3
Toegevoegd op: 09-03-2019

Onvergetelijk.

Alles was de moeite meer dan waard. Super genoten.

Trudy uit Barendrecht