Groepsrondreis Beste van de Kaap

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

53 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 29-03-2018

Mooie uitgebalanceerde rondreis met prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Dit was een mooie uitgebalanceerde rondreis met een wat te grote groep: prima tot schitterende overnachtingsplaatsen, uitstekend vervoer, prachtige game drives, mooie excursies. De organisatie door de reisleider kon wel beter, zeker wat betreft de info in verband met al dan niet inbegrepen maaltijden. Het toegepaste systeem van fooien en optionele excursies is ook voor verbetering vatbaar ( zodat de papierwinkel op de reisbus kan ingeperkt worden ) en de voorafgaande info van Fox is ook niet altijd even correct ( op dag 10 in Addo Elephant Park een game drive maken met de eigen bus is bijv. niet aan de orde! ). Een pluim nog voor de medewerkers van Fox die er voor zorgden dat wij na het missen van de heenvlucht op Schiphol ( en ondanks het wat 'stroeve' optreden van de verantwoordelijken van British Airways ) toch nog ter bestemming geraakten en - zij het wat later - de groep in Stellenbosch konden vervoegen.

Dhr. Van G - Moerzeke
10,0
Toegevoegd op: 24-03-2018

Geweldige reis naar een mooi gastvrij land

Wij hadden een super leuke groep en een geweldige gids, Joop. En niet te vergeten de chauffeur Stefan. Alle lof voor beide heren.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 24-03-2018

Een prachtige rondreis, hebben erg genoten.

We hebben een goede indruk gekregen van het land. Zowel van de veelzijdigheid van de bevolking en hun culturen, als van de flora en fauna.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 24-03-2018

Een droomreis, van begin tot eind

Een reis vol afwisseling in een prachtig land, voldoende inbegrepen excursies, rust en vrijheid tussenin. Onze groep was groot (32 - 26 Nederlanders 6 Belgen), maar er was een aangename sfeer en discipline. Die laatste waren er naar onze mening te veel. Om de haverklap werd gestopt voor plas- en pintoestanden. Was dit niet zo, dan hadden we langer kunnen genieten van de heerlijke resorts waar me verbleven. Gids Joop is een kranige Z-Afrikaan (72 jaar) die blijk gaf van een enorme kennis van zijn land. Organisatorisch liet hij helaas wat steken vallen en had hij ons beter kunnen inlichten rond organisatie of prijzen van het eten, noodzaak aan warme kledij op de Tafelberg, gevaar bij wandeling aan Kaap de Goede Hoop,,.. Ondanks de drie regendagen, kon bijna het hele programma worden afgewerkt. Jammer dat het Robbeneiland niet kon doorgaan wegens afgelasting (storm). Deze reis is een dikke aanrader, zeg dat een Belg dit gezegd heeft!

Dhr. B - Brugge
8,6
Toegevoegd op: 24-03-2018

het was een fijne vakantie

Mw. van A - Lekkerkerk
10,0
Toegevoegd op: 05-03-2018

Heerlijke vakantie

Mw. V - Amersfoort-Noord
3,3
Toegevoegd op: 27-02-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. R - Pernis
9,0
Toegevoegd op: 26-02-2018

een mooie reis om zuid Afrika te ontdekken.

Jammer dat er zo weinig vrije tijd was. Kwamen laat in de middag bij de hotels aan en vertrokken weer vroeg. Jammer dat het laatste hotel midden in een drukke stad lag, niets te doen in het hotel konden niet op terras of tuin of balkon en we bleven er het langst.

Mw. V - Soest-Zuid
8,1
Toegevoegd op: 25-02-2018

De flexibele instelling van de groep droeg sterk bij aan een gezellige vakantie

Dhr. B - Papendrecht
8,6
Toegevoegd op: 25-02-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. van B - Amersfoort
Terug naar boven