Groepsrondreis Grand Tour Zuid-Afrika

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

246 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 10-10-2018

Geweldig mooie reis!

Dhr. van C
4,8
Toegevoegd op: 03-10-2018

Waardeloze reis naar een prachtig land met geweldige inwoners

Voor ons de 1e + gelijk de laatste keer een rondreis via Fox. Zuid-Afrika, wat een prachtig land met geweldige en meestal vriendelijke inwoners, wat ontzettend jammer dat deze reis daar, naar mijn mening, niet op aansluit. De reis is enorm duur en zonder de optionele excursies is de reis niet compleet te noemen. Verder was alles: TE gevaarlijk. Gelukkig hebben we ook wel genoten van het prachtige Zuid-Afrika. De game-drives in Bayala waren in een woord geweldig. Township hebben we met een aantal op eigen gelegenheid gedaan en dat was zo ontzettend de moeite waard! Deze reis in de Zuid-Afrikaanse winter zou anders/beter ingedeeld moeten worden. De lange reisdagen maken dat je vaak in het donker op de plek van bestemming aankomt waardoor er weinig van de omgeving kan worden genoten. 's Morgens vertrokken we vaak rond 8 uur alweer, dus ook geen gelegenheid voor een wandeling of iets dergelijks. Al met al een tegenvaller!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 03-10-2018

Een reis die we nooit zullen vergeten, zo mooi was die.

De big five gezien, en walvissen in Hermanus was een hele belevenis.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 02-10-2018

Waanzinnig

Dhr. S - Venlo
9,0
Toegevoegd op: 01-10-2018

een prachtige reis die aan al onze verwachtingen heeft voldaan

4x4 gamedrives zijn een echte aanrader en de walvissen bij hermanus zijn ook echt een hoogtepunt

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 27-09-2018

De wereld in 1 land: absoluut waar!

De diversiteit qua landschappen deze reis is enorm. De hoogtepunten voor ons waren alle game-drives, de Sani pas en Swaziland. Wij zouden het iedereen aanraden om dit land ooit te bezoeken!!

Dhr. F - Leidschendam
8,6
Toegevoegd op: 26-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 26-09-2018

Simpelweg een aanrader!

Gewoon programma volgen en voor zover je energie en de financiën het toelaten, zo veel mogelijk optionele excursies meepakken!

Dhr. X
10,0
Toegevoegd op: 26-09-2018

Het gebruik van malariatabletten hebben wij niet gedaan dit op advies van Travelclinics. Vooral insmeren met DEET. Voor ons waren de game drives de hoogtepunten, wij raden volgende reizigers dan ook aan om ze allemaal te doen!! Neem vooral wat truien mee, want wanneer de zon weg is koelt het snel af. Neem vooral een Powerbox mee, want je bent zoveel aan het fotograferen, dat hij weleens halverwege de dag leeg is. Een harde koffer is geen overbodige luxe. Wij hebben een Afrikaanse reisleider gehad genaamd Paul en hebben meer dan plezier en deskundige informatie van hem gehad!

Dhr. H
10,0
Toegevoegd op: 26-09-2018

De reis heeft aan alle verwachtingen voldaan het land in alle kleuren en geuren beleefd.

Mooie lodges, een perfecte reisleider met chauffeur die ons door Zuid Afrika hebben rondgeleid.

Dhr. J - Tilburg
Terug naar boven