22-daagse groepsrondreis Grand Tour Zuid-Afrika

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

303 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 15-03-2020

Fantastische reis en zeer aan te bevelen

Er is geen omschrijving ingevuld.

Jacomijn Van der Werf
9,0
Toegevoegd op: 13-03-2020

Een onvergetelijke reiservaring dankzij Joop als reisleider en de fijne groep reisgenoten!

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dick
9,0
Toegevoegd op: 13-03-2020

Fantastische reis met vele hoogtepunten

Prachtige reis met een geweldige natuur. Met Joop als onze reisleider hadden we een top reis. Hij vertelde ons veel over de geschiedenis van Zuid Afrika. Hij wist onze groep (33 personen) te boeien en te inspireren met zijn verhalen. Onze hoogtepunten waren de panorama route met de Blyde river, de wild parken (Kruger Park vonden wij wat minder, maar doe zeer zeker de game drives, ook in de overige parken)de Sanipas, de hangbrug en het mooie uitzicht vanaf de Tafelberg. Elke dag was weer, ondanks het vroege opstaan en sommige lange reis dagen, een feestje. Deze reis is dan ook een echte aanrader. Al met al een mooie en fantastische rondreis door Zuid Afrika, mede door onze goede chauffeur en reisleider Joop en onze gezellige medereizigers. Allen bedankt!!

Marian en Peter, Vlijmen
8,0
Toegevoegd op: 10-03-2020

De hele wereld in 1 land

Zuid-Afrika is land met een grote verscheidenheid aan land, cultuur en natuur. En we hebben in 3 weken een klein stukje hier van mogen zien. In de grote steden is veiligheid wel een dingetje, al heb ik me persoonlijk nooit onveilig gevoeld. Daar buiten tref je vooral hele lieve mensen die jou graag met trots hun land en hun passie laten zien. De locaties zijn over het algemeen goed, maar verwacht niet overal hetzelfde in kwaliteit. Het eten is goed. Met Joop als reisleider hadden we een topper. Hij doet echt zijn best om het jou en de groep naar de zin te maken en je vertellen over zijn land. Mijn beeld van Zuid-Afrika is zeker veranderd. Deze reis is zeker een aanrader.

Marion
10,0
Toegevoegd op: 09-03-2020

Een fantastische reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

Harrie
9,0
Toegevoegd op: 09-03-2020

Prachtige rondreis, goede reisleider, gezellige reisgroep. Kortom een onvergetelijke reis.

Een waardevolle reis met prachtige natuur en cultuur. Wij hadden een goede reisleider, die graag zijn kennis over Zuid Afrika met ons deelde. Ook logeerden wij in toepasselijke accomodaties. Tezamen met de gezellige reisgroep was het genieten.

Fred en Petra
10,0
Toegevoegd op: 09-03-2020

Een geweldige ervaring in dit prachtige land

Gewoon gaan en laat het je overkomen. Je valt van de ene in de andere verbazing.

8,7
Toegevoegd op: 09-03-2020

Enerverende reis in een prachtig land

De variatie in landschappen, culturen en natuur in Zuid Afrika komen tijdens deze reis allemaal aan bod.

8,7
Toegevoegd op: 27-02-2020

Prima kennismaking met vele aspecten van Zuid Afrika (waarbij lange reisdagen onvermijdelijk zijn)

Met name de game-drives in Munyawana waren bijzonder. In dit prive-reservaat verlaat de 4x4 de gebaande paden om de dieren op te zoeken.

Kees
7,7
Toegevoegd op: 25-02-2020

Geweldige reis.

Guided Game Drive on Munyawana deze mag je niet missen. Sani Pass Day tour was prachtig. Tafelberg leuk als het weer toelaat,ga anders wel naar boven de uitzicht is onder de berg net zo mooi.

Mw en Dhr Verhaar