22-daagse groepsrondreis Grand Tour Zuid-Afrika

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

207 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 22-08-2019

Fantastisch 🤩

De safari's zijn geweldig. Wij hadden ervaren rangers en hebben van veel wildlife mogen genieten. De diversiteit van de natuur is ook prachtig. De excursie naar de Sanipass en het herdersdorp zijn absoluut de moeite waard. De buffelsdrift game lodge is zo mooi dat wij de excursies daar hebben over geslagen en dat was echt super. De wijnexcursie, de sites & bites zijn minder. Zeker tov alle andere excursies.

Gaby van de Kerkhof
10,0
Toegevoegd op: 17-08-2019

Absolute aanrader!

Wat hebben we genoten van deze prachtige reis. Een achtbaan van geweldige momenten, mooie uitzichten, wilde dieren en nog veel meer. Fox heeft een prachtige reis samen gesteld, maar de reisleider maakt uiteindelijk je reis. Bedankt Paul voor een onvergetelijke ervaring, je informatie, humor en zorgzaamheid en Japie bedankt voor de vele veilige kilometers. De gamedrives waren voor ons hoogtepunten.

Peter en loes
7,7
Toegevoegd op: 16-08-2019

Zuid-Afrika was een reis om nooit meer te vergeten. De ervaring staat in mijn hart gegrifd!

Ik hoop dat jullie Paul en Japie als chauffeur hebben! Top team en mensen!!

8,7
Toegevoegd op: 15-08-2019

Wat een aaneenschakeling van prachtige indrukken en ervaringen

Er is geen omschrijving ingevuld.

10,0
Toegevoegd op: 15-08-2019

Buitengewoon, subliem, een aanraden. Zuid-Afrika heeft heel wat te bieden ! Prachtig land.

The game drives zijn top !!! Alles was gewoon uitstekend. Bezoek aan de lokale bevolking is een aanrader. De Soweto tour is een must. De panoramaroute, de tuinroute: heel mooie natuur.

Marjan en Johan België
8,0
Toegevoegd op: 15-08-2019

Schitterende reis!

Indrukwekkende reis

8,0
Toegevoegd op: 15-08-2019

Prachtige dieren en landschappen in een intensieve reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 14-08-2019

geen bestemming om mee te wachten op andere tijden.

Er is geen omschrijving ingevuld.

alex sessink
9,3
Toegevoegd op: 08-08-2019

Fantastische reis door het mooie Zuid-Afrika

Het was een geweldige reis. Mede doordat onze reisleider Tjitte iedere keer een aapje in de mouw had. Vincent was een geweldige chauffeur die er voor heeft gezorgd dat wij veilig door het land gingen. Het is een prachtig land, de cultuur en de natuur het is puur genieten. Het was geweldig om in de tenten, bijenkorf en lodges te verblijven. De dieren bleven adembenemend. Walvissen, dolfijnen, leeuwen, zebra's, pinguïns, neushoorns, dassen, olifanten en nog veel meer dieren hebben wij mogen zien. Het eten geven van en knuffelen met de olifanten bij Buffeldrift was ook echt een fantastische ervaring. Het enige minpuntje was het verblijf bij Drakensbergen Gardens Golf & Spa Resort wat erg ver van de Sani Pass ligt. Het is een uur rijden naar de jeeps dat lijkt mij wat veel. Maar wij hebben erg genoten van de complete reis met dank aan de fantastische groep, reisleider Tjitte en chauffeur Vincent.

G.Jager
9,3
Toegevoegd op: 08-08-2019

Een prachtige, verrassende, overweldigende, en onvergetelijke reis met een geweldige reisleider!

De sunset drive in het Krugerpark werd door weinig mensen uit onze groep gekozen maar was zó ontzettend leuk! In de jeep met een ondergaande zon en een inbegrepen borreltje en hapje. De boot op om walvissen te spotten als extra excursie was echt de moeite waard. We hebben twee soorten walvissen gespot en een school dolfijnen. Mlilwane game reserve was een mega ervaring, in tegenstelling tot in het Krugerpark verlaten ze hier de 'wegen' met de jeep en kom je pas écht dichtbij de dieren, we stonden bijvoorbeeld midden in een kudde buffels en langs de rand van een meertje waar leeuwen aan het drinken waren. De stranden, prachtige zee en natuur heeft ons verrast. Wat een bijzondere combinatie van savanne, stranden maar ook de bergen en heuvels.

Familie Hilgers uit Groningen