Groepsrondreis Grand Tour Zuid-Afrika

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

266 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 07-05-2018

Ongelofelijke mooie reis door een prachtig en afwisselend land!

Een prachtig mooie rondreis door een afwisselend land. Hoogte punten waren voor mij de prachtige Sani Pass;de game drives door de verschillende parken;de tafelberg en Kaap de goede hoop met zijn mooie kustlijn. Het eten bij de hotels en gamelodges waren goed tot voortreffelijk! Ook buiten de deur zijn er volop goede restaurants waar men heerlijk kan eten. Onze reisleider Ruan de Preez en buschauffeur Raja waren voor mij goed gezelschap en hebben ons uitstekend tijdens deze trip begeleid. Daarvoor mijn dank! Het tempo is hoog en meestal vroeg opstaan! Maar ja dat krijg je als je wat wilt zien van het land. Het mooie weer dat we hadden maakte natuurlijk ook veel goed! Ik kan iedereen aanraden om 's een keer naar Zuid Afrika te gaan. Ik vond het een hele ervaring!

Dhr. D - 'S-Gravenhage
8,6
Toegevoegd op: 03-05-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. S - Zevenbergen
10,0
Toegevoegd op: 26-04-2018

Mooie reis met veel variatie

Dhr. K - Spijkenisse
7,1
Toegevoegd op: 24-04-2018

een enerverende reis die in een heel hoog tempo gedaan wordt

Mede door de vele dieren die we hebben gezien en een bevlogen ranger waren de safari's erg mooi. Op zondag door Swaziland met zijn vele kerkgangers is ook een aparte belevenis. De Sani pass met zijn onverharde weg en dan bij de grens met Lesotho gelijk weer asfalt. Indrukwekkend waren het Voortrekkermonument, Mandelamonument op de plek waar hij gevangen werd genomen, Taalmonument, Tafelberg, het schone Stellenbosch.

Mw. J - Grootebroek
8,6
Toegevoegd op: 24-04-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. V - Den Haag
10,0
Toegevoegd op: 18-04-2018

Verrassend en indrukwekkend, vooral de safari's!

De safari's waren echt de moeite waard! Veel dieren in hun eigen omgeving gezien. Johannesburg en Kaapstad zijn wel interessant, de kleinere steden onderweg zijn leuker, je bent daar vrijer om je eigen gang te gaan. De reis geeft je een goede indruk van het leven in Zuid-Afrika. Omdat je eindigde in Kaapstad was de tip van Ruan; ga met de Drop on, drop off bus, deze is inderdaad de moeite waard!

Dhr. H - Assenassen
6,7
Toegevoegd op: 16-04-2018

Zuid-Afrika is een prachtig land om dieren in hun eigen leefwereld te zien

De reisleider en chauffeur hebben hun uiterse best gedaan om de reis volgens reisschema te laten verlopen. Daarover uiteraard dik tereden omdat dit conform aanbod in de gids is. Ik zou wel aan het einde van de reis - 3 dagen Kaapstad- anders indelen. Te veel tijd in Waterstad, na 2 uur heb je dat echt wel gezien. In plaats daarvoor tijd geven om langs de zee te lopen onderweg naar Stellenbosch bijvoorbeeld. Je ziet die prachtige kust en strand liggen, maar je komt er niet. Verder: het is te hopen dat volgend jaar er weer voldoende hotelvoorzieningen in Krysna zijn en er niet in het Wilderness hotel gelogeerd moet worden. Voor de dolfijnenexcursie moet er weer terug gereden worden, niet erg handig, onvoldoende tijdverlies.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 15-04-2018

Een zeer indrukwekkende reis met vele hoogtepunten. Een indrukwekkend land en landschappen.

Indrukwekkende reis met vele hoogtepunten. Erg goed georganiseerd door de lokale, zeer ervaren en gezellige lokale gids Hendrien en goede en vriendelijke chauffeur Pieter. Een intensieve reis die zeer de moeite waard is om te maken. Erg afwisselde landschappen en culturen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel bij de locaties. Zeer mooi waren da safari's in de particuliere parken, de tocht over de Sanipas, het spotten naar de dolfijnen en walvissen in een super snelle boot, Robbeneilend, Tafelberg, Kaap de Goede Hoop en de Wild Coast.

Dhr. B - Rhenen
9,0
Toegevoegd op: 13-04-2018

Een schat aan ervaringen opgedaan tijdens 3 weken Zuid-Afrika op bezoek bij een Arm maar Blij volk.

Sanipass reiden en bezoek aan dorpje in lesotho erg leuk. Tocht door Swaziland mooi. Met name de ochtend en avondgame drives zijn schitterend. Prachtige braaien op mooie locaties. Leuke bezoekjes aan medicijnvrouw en project schooltje. Mooie tocht op water om bultrug en dolfijnen te spotten. Prachtige natuur rondom Tafelberg, Stellenbosch en Garden route. Beslist een land om heen terug te gaan. Er is zoveel dat je raakt.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 13-04-2018

waanzinnige ervaring

hoogtepunten de jeepsafari,s/ mooi landschap zeer gevarieerd/de spectaculaire kusten/de steden

Dhr. S - Krimpen Aan De Lek
Terug naar boven