22-daagse groepsrondreis Grand Tour Zuid-Afrika

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

274 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 08-01-2020

Een geweldige ervaring welke wij nooit zullen vergeten mede door Joop en Elize.

Een echte aanrader.

Ruud en Anja Arends uit Vlissingen
9,3
Toegevoegd op: 05-01-2020

super alleen jameer dat op de terug reis het vliegtuig kapot gien

is een super reis alle lof alleen uit kijken bij hotel BEST Western Fountains daar word je zo in de maling genomen jammer van de reis

Cor Faas uit Waddinxveen
9,3
Toegevoegd op: 30-12-2019

Een prima reis, echt een mooie trip

Er is geen omschrijving ingevuld.

Graham Maynard uit Klundert
8,7
Toegevoegd op: 25-12-2019

Een enorme en intense beleving van het land Zuid-Afrika met alle facetten qua dieren, flora en fauna

Wij hebben de eerste 2 weken vrij veel regen gehad, maar dit hoort bij het begin van de zomer bij dit land. Ondanks deze regen bleef de sfeer in de groep (17 personen) buitengewoon goed en dit was mede te danken aan de grote invloed van de reisleider en aan de beleving van de prachtige omgeving en de dieren om ons heen.

Frans uit Alkmaar
9,0
Toegevoegd op: 24-12-2019

Geweldige en gevarieerde reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

Marianne
9,3
Toegevoegd op: 20-12-2019

Veel Foxreizen beleefd, maar dit was de reis van ons leven, iedere dag was een feest

iedere dag was anders, vol verrassingen, en heerlijke hotels

Leen en Ineke
8,7
Toegevoegd op: 19-12-2019

Prima reis

.

9,0
Toegevoegd op: 15-12-2019

Fantastische reis perfect begeleid door onze reisleider Steve.

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 10-12-2019

Een adembenemende reis waar je eigenlijk meer dan twee ogen zou moeten hebben, zo fascinerend.

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,0
Toegevoegd op: 09-12-2019

Reis met veel (lange) reisdagen en veel verschillende ervaringen

Maaltijden, waar je niet omheen kunt (omdat er geen alternatief is) zou ik vooraf laten betalen (in de reissom of als extra bedrag). goed naar diverse optionele excursies kijken en overleggen met de lokale organisatie / gidsen. Leek erop alsof zij het programma van FOX "out-dated" achterhaald vonden. Goed alternatief achter de hand hebben voor Sani-pas / Lesotho.