22-daagse groepsrondreis Grand Tour Zuid-Afrika

KLM Werelddeal Weken korting
U krijgt van ons:
  • Aaneenschakeling van hoogtepunten; Krugerpark, Drakensbergen en Kaapstad
  • Comfortabele hotels en lodges op bijzondere locaties
  • Spot de Big Five tijdens gamedrives
  • Op zoek naar nijlpaarden op het St. Lucia Meer
  • Entreegelden t.w.v. ca € 165 p.p.

Onze bestseller in Zuid-Afrika!

Zuid-Afrika is een groot land met talloze hoogtepunten. Lastig dus om te kiezen! Tijdens deze uitgebreide rondreis van Johannesburg naar Kaapstad neemt één van onze ervaren Afrikaans/Nederlandssprekende reisleiders u mee naar de meest bijzondere plekjes en belangrijkste hoogtepunten. Zo weet u zeker dat u niets mist!

Neem nou bijvoorbeeld onze reisleider Steve. Steve is geboren in Zuid-Afrika en kan u dus als geen ander vertellen over het land: "Onderweg bezoeken we hoofdstad Pretoria en rijden we via de bekende Panorama Route naar het Kruger National Park. Eén van de vele hoogtepunten is de gamedrive die we maken in open 4WD in het privéreservaat van onze sfeervolle lodge in Ohrigstad. Ook in de Kaapregio staan u diverse bijzondere reiservaringen te wachten, waaronder Kaap de Goede Hoop en een wijnproeverij in Stellenbosch."

Uitstekende hotels en bijzondere lodges
Omdat de dagen soms lang en intensief zijn, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijft u in uitstekende hotels en bijzondere lodges, veelal midden in de natuur. U zult hier het echte Afrika-gevoel ervaren!

Heel veel inclusief
Wij hebben er voor gekozen om de entreegelden voor de belangrijkste bezienswaardigheden, twee gamedrives, extra’s als een wijnproeverij, bubbels op Signal Hill en een bootcruise op te nemen in de prijs zodat u tijdens de reis niet voor onverwachte kosten komt te staan.

FOX reizigers Laura en Guus maakte een prachtig video verslag van hun groepsrondreis Grand Tour Zuid-Afrika

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 15 / maximaal 36 deelnemers