26-daagse groepsrondreis Zuid-Afrika, Namibië, Botswana & Zimbabwe

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,1

Gemiddelde beoordeling

58 reizigers beoordelen deze reis met een:

6,0
Toegevoegd op: 06-10-2019

Botswana en Zimbabwe zijn de moeite waard om te bezoeken.

Leuke gelegenheden om te eten is Joey's Guesthouse in Windhoek. De meeste hoogtepunten van de reis ziet u in de latste 10 dagen van de reis.

8,7
Toegevoegd op: 02-12-2019

in 1 woord: schitterend

ondanks de lange reisdagen over soms zeer slechte wegen was dit een reis om nooit meer te vergeten. Schitterende Game Drives maakte dit meer dan goed. Fox schiep de voorwaarden voor deze reis maar Annelies, onze reisleidster, zij maakte dat deze reis onvergetelijk zal blijven. Wat ook bij vemeldt moet worden dat we een prachtig groepje mensen hadden, dat helpt natuurlijk ook.

Arjo
9,0
Toegevoegd op: 01-12-2019

Een fantastische reis, overtreft alles, 1 nadeel, de hobbelige wegen

We hadden een prima chauffeur(Tim). En een fantastische gids.Annalieze. Een heel vrolijk en kundige vrouw ,die de reis in haar vingers had, Daardoor is deze reis geworden , vrolijk, gezellig , en vol informatie,waardoor we veel hebben gezien en geleerd. Zelden zo,n goede groepsreis meegemaakt. Een TOPPER

Lydia
8,0
Toegevoegd op: 30-11-2019

wonderlijke land schappen en echt afrika met wild dieren

hele leuke groep. en gezellige en enthousiaste reisleiding. machtige landschappen en ruwe flora en fauna.

christjan
8,3
Toegevoegd op: 04-11-2019

wij hebben niet alleen the Big Five gezien maar The Big Fifteen, zoveel dieren.... wat een ervaring

Het waren veel reiskilometers in de bus maar als je je er goed op voorbereidt is dat geen probleem. Gelukkig hadden wij een fijne groep en een goede reisleider. Dat is wel belangrijk als je zo lang met elkaar moet optrekken. De gamedrives waren natuurlijk de meest spectaculaire belevenissen. Prachtig als je zo dichtbij kunt komen en de dieren in hun eigen habitat kunt bewonderen. Het verblijf in The Elephant Lodge, glamping tussen de olifanten, was een bijzondere ervaring,

O. Fennema
5,3
Toegevoegd op: 27-10-2019

Prachtige landen, lange reisdagen erg teleurgesteld in de reisleider! Jammer en verdrietig!

Vele mooie dingen gezien Kaapstad, Walvisbay etc. zijn top! Etc. En het Camp Moremi en de Watervallen zijn geweldig!

Adriaan en Jacqueline
5,3
Toegevoegd op: 24-10-2019

Mooie landen en wild. Teleurgesteld in reisleider, programma niet conform reisbescheiden. Reisuren

Weinig vertrouwen in de reisleider die we de eerste 3 weken hadden. Laatste 6 dagen andere reisleider Sydney, hij was top!! Veel wild maar lange reisdagen. Hotels niet zoals we ooit gewend waren van Fox. Deze reis in het algemeen niet naar tevredenheid. Prijs kwaliteit niet naar verhouding.

Chris en Wies
7,7
Toegevoegd op: 20-10-2019

Geweldige reis, alleen jammer dat we de wateren van de Okavango Delta niet hebben gezien.

Aardige groep, reisleider en chauffeur. Het was een mooie reis, maar door de droogte waren de Victoria Watervallen niet op volle omvang.

Rob Brandon uit Duivendrecht
6,0
Toegevoegd op: 20-10-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

5,0
Toegevoegd op: 12-10-2019

Voldeed niet aan de positieve omschrijving uit de gids

Mooi om veel wild te zien, maar de vele saaie kilometers zandhappen moet je ervoor over hebben. Extreem wild alleen in Botswana. Te veel kilometers om mooie plekken te zien.

Kees van Dijk