28-daagse Easy Going groepsrondreis Grand Tour Zuid-Afrika

Je krijgt van ons:
  • De Grand Tour in een rustiger reistempo
  • Gamedrives, leuke excursies en veel entreegelden inclusief
  • De meest complete rondreis in ons aanbod

Onze bestseller in een rustiger reistempo

Zuid-Afrika is een groot land met talloze hoogtepunten. Lastig dus om te kiezen! Tijdens deze uitgebreide rondreis van Johannesburg naar Kaapstad in een rustiger reistempo neemt één van onze ervaren Afrikaans/Nederlandssprekende reisleiders je mee naar de meest bijzondere plekjes en de belangrijkste hoogtepunten. Zo weet je zeker dat je niets mist!

Deze rondreis is gebaseerd op onze populaire 22-daagse Grand Tour Zuid-Afrika en aangepast voor mensen die graag op een wat rustiger tempo reizen. Tijdens deze reis overnacht je, met uitzondering van Umhlanga, overal minimaal twee nachten, waardoor je alle tijd hebt om optimaal van dit geweldige land te genieten!

Uitstekende hotels en bijzondere lodges
Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijven we in uitstekende hotels en bijzondere lodges, veelal midden in de natuur.  

Veel inclusief
Wij hebben er voor gekozen om de entreegelden voor de belangrijkste bezienswaardigheden, een gamedrive in open 4WD, extra's als een wijnproeverij en een sunset cruise op de Qolora Rivier op te nemen in de prijs zodat je tijdens de reis niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Leuk filmpje van de 22-daagse Grand Tour Zuid-Afrika, gemaakt door één van onze reizigers. Tijdens onze Easy Going rondreis heb je nog meer tijd om van dit moois te genieten:

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 12 / maximaal 36 deelnemers