Easy Going groepsrondreis Grand Tour Zuid-Afrika

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

78 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 20-08-2018

Onvergetelijk! het gevoel of we de hoofdrolspelers waren in een prachtige film.

Onze tip is vooral neem deel aan de optionele aanbiedingen, bereid je erop voor dat het in Juli/augustus koud kan zijn in Afrika. Maar bovenal geniet van al het moois!

Mw. G
8,6
Toegevoegd op: 20-08-2018

Reis en landschap schitterend, de easygoing zorgt voor goede verhouding tussen rust en activiteiten.

In de winter zijn de gamedrives goed te doen, wel wat fris in de ochtend, dus laagjes kleding, maar veel dieren te zien doordat het struikgewas nog niet zo hoog is en de dieren actiever zijn dan in de hitte. Neem een verrekijker mee, zoveel moois dat je daar mee kunt zien.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 15-08-2018

Prachtig land kwa natuur met een bijzondere cultuur die nog steeds groeiende is.

De natuurparken zijn bijzonder mooi. De grote steden vallen een beetje tegen. De rijke historie van dit land is wat onderbelicht. De historie en tradities van de verschillende volken (Zulu e.d.) zijn fascinerend. En vooral de ontwikkelingen sinds de apartheid zijn indrukwekkend te noemen. Een land dat groeiende is...

Dhr. J
9,0
Toegevoegd op: 13-08-2018

Een geweldige, variërende reis in een heerlijke rustig tempo

Een geweldige reis in een heerlijk tempo, waardoor je echt kan genieten. En je niet gehaast voelt. Ruan de reisleider en Elon de chauffeur deden er alles aan om deze reis te doen slagen. Het was in één woord top!!!

Mw. B
8,6
Toegevoegd op: 13-06-2018

Het was geweldige reis, veel gezien en indruk wekkend

Rondreizen zodat je veel van land ziet en alle lokaties en uiteraard heel leuk de dieren in het wild te zijn.

Dhr. C
8,1
Toegevoegd op: 13-06-2018

Prachtige reis door een groot en prachtig land met veel diversiteiten in mensen en natuur.

Dhr. V - Vlaardingen
8,6
Toegevoegd op: 23-04-2018

Goed, beter, best; de fantastische en indrukwekkende Easy Going groepsrondreis Zuid-Afrika

Ondanks een paar verbeterpuntjes heeft deze reis de verwachtingen ruimschoots overtroffen. Een fantastisch en evenwichtig programma met prachtige landschappen, culturele uitstapjes, de impact van Nelson Mandela op de ontwikkeling van Zuid-Afrika, de avontuurlijke bezoeken aan de wildparken en het bezoek aan Lesotho via de Sani pass, hebben hier aan bijgedragen. Er ging geen dag voorbij zonder iets bijzonders te ervaren. De kwaliteit van de reis wordt mede bepaald door mensen. Bij alle hotels en prachtige lodges zijn we enthousiast ontvangen. Ook de gedreven reisleider en een topchauffeur waren super. De ontvangen informatie, de Afrikaanse lekkernijen en de anekdotes vanuit het Afrikaans in relatie tot het Nederlands, hebben deze reis verrijkt. De groep heeft er voor gezorgd, dat deze reis de kwalificatie “top” mag meedragen. Verschillende karakters en vormen van humor, maar allemaal met de intentie om er samen een fantastische reis van te maken. Zie zo vrienden, bedankt allemaal !!

Dhr. P - Maarssen
10,0
Toegevoegd op: 15-04-2018

Een ongelooflijk mooie reis met veel natuur en cultuur

Wat hebben we een prachtig mooie reis beleefd met onze fantastische reisleider Tjitte en geweldige chauffeur Percy. Zoveel gehoord, gezien en beleefd. De optionele excursies waren zeker een aanrader. We deden aan alles mee; geweldig! Een reis om niet meer te vergeten, we zijn een prachtige herinnering rijker!

Mw. K - Zuid-Scharwoude
10,0
Toegevoegd op: 10-04-2018

Top reis, en heel veel gezien!

Mw. van H - Roosendaal
10,0
Toegevoegd op: 09-04-2018

Een ervaring om nooit te vergeten!

Wat een bijzondere ervaring en wat hebben we genoten van cultuur natuur en zoveel bezienswardigheden van Johannesburg tot Kaapstad! Mooie lodges en hotels, Hanna lodge waar je vanaf je terras de giraffen en nog vele meer dieren kon zien, of slapen met het geluid van de Indische Oceaan! En wat een natuur, Drakensbergen zo afwisselend en zo bijzonder, met een 4wd over de Sani Pas , een biertje drinken in de hoogste pub van Afrika, Swaziland, Lesotho, Wildcoast, Krugerpark zoveel dieren kunnen spotten ook in andere kleinere parken, van de big five alleen het luipaard niet gespot😢. Reisleider Tjitte Wever heeft op zijn eigen rustige wijze ons veel informatie over Zuid Afrika gegeven. Dankbaar dat we deze reis met een geweldige groep mee mochten maken en niet te vergeten onze chauffeur Percy die ons meer dan 5000 km veilig door ZA heeft gereden! Wij hebben geen spijt dat we de Easy Going hebben gedaan, 28 bijzondere dagen!

Dhr. H - Zwolle
Terug naar boven