28-daagse Easy Going groepsrondreis Grand Tour Zuid-Afrika

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,8

Gemiddelde beoordeling

105 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 11-03-2020

Een geweldige reis door een prachtig land, met veel afwisseling en onverwachte hoogtepunten.

We hebben genoten van deze gevarieerde reis, met veel mooie natuur, bijzondere dieren en schitterende panorama's onderweg. Het reisprogramma zat goed in elkaar. Nooit gedacht dat we zoveel te zien zouden krijgen. Onze reisleider Tjitte was geweldig. Heel bijzonder waren de gamedrive in Munyawana, de Sanipass-tour, de struisvogelfarm, de tafelberg en het Kaapse schiereiland. Krügerpark vonden wij minder. Verschil op straat tussen rijk en arm is confronterend. De kwaliteit van de hotels was wisselend.

Hans en Rosita
9,7
Toegevoegd op: 10-03-2020

Een geweldige reis met een geweldige reisleider

De Afrikaanse natuur en de meeste wildparken waren fantastisch

9,0
Toegevoegd op: 10-03-2020

Zuid-Afrika: al het moois van de wereld in EEN land

De reis was fantastisch georganiseerd . Vooral dank zij de buitengewoon zorgzame reisleider is ons veel werk en regelen uit handen genomen. Een reis met alleen maar hoogtepunten qua beleving, landschappen,flora en fauna, samenleving, natuurschoon,culturele ervaringen, enz.

De Heer Ransijn uit Alkmaar
9,3
Toegevoegd op: 10-03-2020

Prachtige reis, goed georganiseerd. We hebben genoten.

Een prachtige reis, naar een mooi land. Goéd georganiseerd. De tegenstellingen arm en rijk vallen natuurlijk op. We hadden een prima gids en een goede chauffeur.

10,0
Toegevoegd op: 09-03-2020

Een reis dooreen mooi land. Jammer van de grote verschillen tussen rijkdom en armoede.

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 07-02-2020

onvergetelijke ervaring

zou ik niet weten

Jan Neeft
8,0
Toegevoegd op: 06-11-2019

Een geweldige reis, meedoen aan alle excursies maaky de reis wel wat minder Easy going

Veel dieren kunnen spotten

-
10,0
Toegevoegd op: 05-02-2020

Avontuurlijke, enerverende en afwisselende om nooit te vergeten reis

Wij hebben vrijwel alle optionele excursies ook geboekt. Van easy going was hierdoor geen sprake, maar vermoeiend was het geenszins. Vroeg naar bed en vroeg weer op. Energiegevend!

Paul & Lia
9,3
Toegevoegd op: 05-02-2020

Zuid Afrika, sjonge jonge wat een belevenis!

De 5 gedane gamedrives (vooral Buyala) waren een hoogtepunt, waarvan Krugerpark de minste was. Ook Sanipass en wandeling van Kaap Punt naar Kaap de Goede hoop was een verrassing, prachtige vergezichten.

9,0
Toegevoegd op: 05-02-2020

Geweldig mooie reis.

We hebben een schitterende reis gehad, enorm veel gezien veel dieren maar ook heel veel natuur. Mede dankzij onze geweldige reisleider Joop en super goede chauffeur Wijnand. De Sanipass was geweldig de Swartbergpass is heel erg mooi. Varen tussen de Nijlpaarden in St Lucia is prachtig. De Panorama route is genieten. Het is zo'n prachtig land, het programma is wel druk vooral als je alle optionele excursies doe. Maar het is wel heel zonde als je dat niet doe. Wij waren voor de 10de keer in het prachtige Zuid-Afrika en hebben van de eerste tot de laatste dag genoten.

Kees en Guus