Easy Going groepsrondreis Grand Tour Zuid-Afrika

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

54 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 08-04-2019

Mooie ervaring, jammer dat enkele accomodaties(port elisabeth en kaapstad ) tegen vielen

Er is geen omschrijving ingevuld.

CV
9,7
Toegevoegd op: 20-03-2019

Een reis van louter hoogtepunten !!!

Het programma op de laatste dag was erg vol.

Henk en Will
9,7
Toegevoegd op: 18-03-2019

Easy going...maar door de voorgestelde excursies toch ten volle genoten van dit prachtige land!

Onze reisleider had verrassend goede adviezen over de excursies. Alle gamedrives zijn verschillend en allemaal zeker de moeite waard! Doen!

Ria en Wopke
8,0
Toegevoegd op: 18-03-2019

Het was een geweldige ervaring. 1e georganiseerde rondreis met een groep. We hebben ervan genoten

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,3
Toegevoegd op: 15-03-2019

Fantastisch

Mooi en indrukwekkend land met al die mooie dieren

9,3
Toegevoegd op: 13-03-2019

Een prachtige reis, fijn gezelschap, zeer goede reisleider, zeer complete indruk van Zuid-Afrika

Bijna alle big five gezien tijdens gamedrives, het luipaard niet. Daarnaast dieren zoals kudu's, impala's, gnoes, talloze bokkensoorten, apen, krokodillen, giraffen, pinguins, zeeleeuwen, klipdassen, struisvogels,zeearenden, gieren en vele andere vogels. Gidsen weten precies waar die (grote) beesten komen. De reisleider vertelde verder veel over de landbouw en veeteelt waar we langskwamen. De reisleider vertelde ook veel over huizen, nederzettingen, en andere wetenswaardigheden waar we langskwamen. Dat zou je nooit geweten hebben als je zelf rond zou rijden en alles uit een reisgids had meten lezen. Tevens leerde hij ons leuke Afrikaanse woorden. De onderkomens waren bijna altijd goed, de bus waarin we vervoerd werden was uitstekend, en de kundige chauffeur reed rustig en safe met dat grote gevaarte. Al met al een prachtige reis waar we een behoorlijk complete indruk van Zuid-Afrika hebben gekregen, met ook een stuk geschiedenis.

Albert, Gelderland
8,3
Toegevoegd op: 11-03-2019

Boeiend land, wel veel kilometers en dus uren in de bus.

Zuid-Afrika is een prachtig groen land met uitstekende wegen. Landschap en cultuur'/historie waren reden voor mij om deze reis te maken. Daar is ruimschoots aan voldaan.

9,3
Toegevoegd op: 11-03-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 11-03-2019

Geweldige, afwisselende reis.

Altijd een beetje sceptisch gedacht over Zuid-Afrika en z'n parken maar wat was dit een prachtige reis en eveneens prachtig land. Jammer dat je niet overal vrij kunt rondlopen om zelf de steden te bezoeken maar met goede instructies van de reisleider kun je hier en daar toch veilig over straat. Kruger park is misschien wel het beroemdste park maar de andere parken die we hebben bezocht doen er zeker niet voor onder, sla deze zeker niet over! Alle optionele excursies zijn de moeite waard. Ook de overnachting locaties zijn positief en verrassend. Door het Easy Going programma was het uitstekend te doen voor jong en oud. Deze reis bestaat uit meerdere hoogtepunten. We zullen met veel plezier aan deze reis terugdenken, mede door het gezellige reisgezelschap en de uitstekende reisleider.

Ton en Jolanda
8,0
Toegevoegd op: 07-02-2019

Super mooie rustige reis.

Er is geen omschrijving ingevuld.

marleen vissers