Easy Going groepsrondreis Grand Tour Zuid-Afrika

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,8

Gemiddelde beoordeling

114 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,7
Toegevoegd op: 27-12-2018

Zuid Afrika is in ons hart gaan zitten!

In het Krugerpark kun je een mooie folder kopen met overzichtkaarten maar ook met alle wilde dieren en vogels van Zuid Afrika.De game drive is de moeite waard, de bbq lunch was goed verzorgd en baie lekker! De Bushwalk (optioneel) vind ik nogal prijzig voor hetgeen geboden wordt. Afdrukken van enkele dieren, poeponderzoek en enkele sporen van bosjesmannen, de oudste inwoners van Z.A. Swaziland: Hutten zijn een leuke ervaring, wel een zaklantaarn nodig aangezien ramen ontbreken. Wij hebben een uur fietsen gehuurd en het terrein verkend. Helaas konden wij geen gebruik maken van het mooie zwembad omdat het ingenomen was door 50 tal schoolkinderen. In de namiddag bleef er een vervuild bad over. Jammer. Mantenga Culturel Village: Dansers waren goed. Village is wel opgezet. Hluhluwe: Mooi opgezet. Het eten was hier super! Excursie naar krokodillenfarm met uitleg ook over slangen door een bevlogen ranger. Lekker Bobotie gegeten!

Marja de Koning uit Vlijmen
7,3
Toegevoegd op: 25-12-2018

Natuurreis

Voor verbeterpunt zie algemene tips.

9,7
Toegevoegd op: 23-12-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 17-12-2018

Deze reis zou iederen van zijn bucketlist moeten kunnen afstrepen.

Een reis met een grote verscheidenheid aan indrukken en ervaringen. Van het spotten van de Big Five tot het beklimmen van ruige bergen rond de Kaap de Goede Hoop. Het leven van mensen in townships tot rijke stad als Kaapstad.Flora en fauna die iedere 200 km weer heel anders was. De Afrikaanse taal met leuke woorden en uitdrukkingen, die heel herkenbaar zijn voor ons.

Cilia en Ton
6,7
Toegevoegd op: 17-12-2018

Mooie reis, veel gezien en met een voldaan gevoel naar huis.

Easy going is alleen easy als je weinig optionele excursies op die dagen gaat volgen. Maar de meeste optionele zijn een echte aanvulling dus de meeste mensen gaan ze toch allemaal doen, waardoor je alsnog een druk programma hebt. Tip: altijd malariapillen slikken voor ca. 15 dagen. GGD adviseert verschillend, ligt dus echt aan de persoon van de GGD die je spreekt. Niemand van onze groep had last van de pillen, als je ze maar tijdens het warme eten inneemt. Accommodaties die geboekt zijn beschikken meestal niet over klamboes!! Klamboes zijn ook niet zelf op te hangen.

8,7
Toegevoegd op: 17-12-2018

Zuid Afrika op haar best

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 12-12-2018

Een onbeschrijflijke belevenis met een geweldige natuur, maar ook een land met veel tegenstellingen.

Eigenlijk zou je alles moeten zien. Die gelegenheid krijg je vooral met deze reis.

Fam van Wettum Den Hoorn
7,3
Toegevoegd op: 11-12-2018

Easy going is niet de juiste benaming, het was een druk programma met vele kilometers reizen per dag.

Rob
8,3
Toegevoegd op: 11-12-2018

overweldigende natuur dieren en tot slot Kaapstad

na Johannesburg verblijf je drie weken op resorts met bijbehorende buffetten. Rustgevende lodges met veel rustgevende natuur maar s'avonds dus weinig te beleven. St Licia en Kaapstad zijn wel zelf te verkennen.

André uit Rotterdam
10,0
Toegevoegd op: 10-12-2018

Fantastische reis, dit moet iedereen in zijn leven een keer meemaken!

Wat een geweldige reis was dit. Het heeft aan alle verwachtingen voldaan. Het natuurschoon is overweldigend en om de dieren in het wild van zo dichtbij te kunnen zien is een ervaring om nooit te vergeten. De tegenstelling tussen arm en rijk heeft ook een diepe indruk bij ons achter gelaten. Bovendien was Hendrien onze reisleidster geweldig. We hadden een hele fijne groep, iedereen wilde er een fantastische reis van maken en dat is meer dan gelukt. Wel vonden we het Krugerpark erg druk en zijn de kleinere wildparken mooier en rustiger. Neem iets warms mee om aan te trekken tijdens de gamedrives! De laatste dag voor de nachtvlucht was wel zwaar omdat we niet de beschikking hadden over een hotelkamer. Dit is het enige punt van aandacht. Als er een meerprijs zou zijn voor een hotelkamer hadden wij dat wel gedaan.

Cor en Mariëtte