Easy Going groepsrondreis Grand Tour Zuid-Afrika

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

74 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 13-06-2018

Het was geweldige reis, veel gezien en indruk wekkend

Rondreizen zodat je veel van land ziet en alle lokaties en uiteraard heel leuk de dieren in het wild te zijn.

Dhr. C
8,1
Toegevoegd op: 13-06-2018

Prachtige reis door een groot en prachtig land met veel diversiteiten in mensen en natuur.

Dhr. V - Vlaardingen
8,6
Toegevoegd op: 23-04-2018

Goed, beter, best; de fantastische en indrukwekkende Easy Going groepsrondreis Zuid-Afrika

Ondanks een paar verbeterpuntjes heeft deze reis de verwachtingen ruimschoots overtroffen. Een fantastisch en evenwichtig programma met prachtige landschappen, culturele uitstapjes, de impact van Nelson Mandela op de ontwikkeling van Zuid-Afrika, de avontuurlijke bezoeken aan de wildparken en het bezoek aan Lesotho via de Sani pass, hebben hier aan bijgedragen. Er ging geen dag voorbij zonder iets bijzonders te ervaren. De kwaliteit van de reis wordt mede bepaald door mensen. Bij alle hotels en prachtige lodges zijn we enthousiast ontvangen. Ook de gedreven reisleider en een topchauffeur waren super. De ontvangen informatie, de Afrikaanse lekkernijen en de anekdotes vanuit het Afrikaans in relatie tot het Nederlands, hebben deze reis verrijkt. De groep heeft er voor gezorgd, dat deze reis de kwalificatie “top” mag meedragen. Verschillende karakters en vormen van humor, maar allemaal met de intentie om er samen een fantastische reis van te maken. Zie zo vrienden, bedankt allemaal !!

Dhr. P - Maarssen
10,0
Toegevoegd op: 15-04-2018

Een ongelooflijk mooie reis met veel natuur en cultuur

Wat hebben we een prachtig mooie reis beleefd met onze fantastische reisleider Tjitte en geweldige chauffeur Percy. Zoveel gehoord, gezien en beleefd. De optionele excursies waren zeker een aanrader. We deden aan alles mee; geweldig! Een reis om niet meer te vergeten, we zijn een prachtige herinnering rijker!

Mw. K - Zuid-Scharwoude
10,0
Toegevoegd op: 10-04-2018

Top reis, en heel veel gezien!

Mw. van H - Roosendaal
10,0
Toegevoegd op: 09-04-2018

Een ervaring om nooit te vergeten!

Wat een bijzondere ervaring en wat hebben we genoten van cultuur natuur en zoveel bezienswardigheden van Johannesburg tot Kaapstad! Mooie lodges en hotels, Hanna lodge waar je vanaf je terras de giraffen en nog vele meer dieren kon zien, of slapen met het geluid van de Indische Oceaan! En wat een natuur, Drakensbergen zo afwisselend en zo bijzonder, met een 4wd over de Sani Pas , een biertje drinken in de hoogste pub van Afrika, Swaziland, Lesotho, Wildcoast, Krugerpark zoveel dieren kunnen spotten ook in andere kleinere parken, van de big five alleen het luipaard niet gespot😢. Reisleider Tjitte Wever heeft op zijn eigen rustige wijze ons veel informatie over Zuid Afrika gegeven. Dankbaar dat we deze reis met een geweldige groep mee mochten maken en niet te vergeten onze chauffeur Percy die ons meer dan 5000 km veilig door ZA heeft gereden! Wij hebben geen spijt dat we de Easy Going hebben gedaan, 28 bijzondere dagen!

Dhr. H - Zwolle
8,6
Toegevoegd op: 09-04-2018

Zuid Afrika, een wereld ervaring

Geen op- of aanmerkingen. Reis voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

Dhr. den D - Delft
7,6
Toegevoegd op: 09-04-2018

Fantastische beleving, veel optionele excursies bleken een absolute must.

Easy going is een hele lange (5500km) zeer indrukwekkende, facinerende maar ook vermoeiende reis met weinig vrije tijd, geen easy going in die zin! De Zuid-Afrikaanse reisleider geeft je een authentieke inkijk in het land. Prachtige , sfeervolle verblijfplaatsen, mooie warme gastvrije mensen, eindeloze , steeds weer veranderende landschappen , soms boordevol met bekend en onbekend fauna en flora. De reis bevat vele hoogtepunten en verrassingen!

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 14-03-2018

De reis was echt top! De reisleider wat een kanjer(Paul) wat heb jij ons een gave reis gegeven.

Wat een gave reis. 1 om nooit meer te vergeten. Hoop dingen gezien. En wat een geweldige reisleider (Paul). Wat hebben we daar een hoop van geleerd tijdens de reis. En hebben we mee gelachen. Fox wees daar zuinig op want wat een kanjer is dat voor jullie en voor de reizigers als gids. Deze reis was in 1 wordt geweldig.

Mw. M - Den-Haag
9,0
Toegevoegd op: 12-03-2018

Een reis waarbij je heel veel ziet, op prachtige plekken komt en alle regelwerk voor je wordt gedaan

De reis is mooi en afwisselend, net zo als de beesten, de locaties. Door de afstand die je aflegt blijf je steeds max. 2 nachten op een locatie.

Anoniem
Terug naar boven