Easy Going groepsrondreis Grand Tour Zuid-Afrika

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

94 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 14-11-2018

Prachtige ervaring om Zuid-Afrika te ontdekken en te ervaren hoe goed wij het in Nederland hebben.

De website van de reis en de informatie bijeenkomst geeft voldoende informatie om voor deze reis te kiezen.

niet van toepassing
8,0
Toegevoegd op: 14-11-2018

Prachtige reis met schitterende natuur en met veel tegenstellingen.

Leuke groep van 24 personen, mooie natuur met vele dieren en prachtige vergezichten, gevariëerde reis. Sommige hotels mogen meer in de "bewoonde wereld" liggen.

Coby en Corné Coenen
9,0
Toegevoegd op: 13-11-2018

geweldige reis, prachtige natuur. Indrukwekkend!

Het klimaat in Zuid Afrika kan zeer wisselend zijn. Vooral s'ochtends in de open jeeps kan het koud zijn. Dus kleding mee voor elke temperatuur!

7,0
Toegevoegd op: 12-11-2018

Een indrukwekkende reis met veel tegenstellingen onderweg

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,0
Toegevoegd op: 12-11-2018

Indrukwekkend

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 11-11-2018

Neem toch schoenen met een goed zoolprofiel mee voor de wandelingen. Wij gingen in oktober is voorjaar in Zuid-Afrika, neem voldoende warme kleding mee.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 06-11-2018

Wij hebben veel gezien genoten het was helemaal af een fantastische reis die we niet gauw vergeten.

Wij hebben van dag 1 tot de laatste dag genoten van de reis veel gezien en meemaakt.

Rob en Ineke Breuer uit Rotterdam
8,7
Toegevoegd op: 05-11-2018

Zuid-Afrika, een land wat je pakt en een onuitwisbare indruk achterlaat!

Gamedrives waren geweldig, zeker de avond gamedrive. Bezoek Tafelberg en Robbeneiland. Waterfront in Kaapstad, bezoek Tstistikamma National park, de hangbrug, Cango grotten en Kaap de Goede Hoop.

Wim en Tineke
8,3
Toegevoegd op: 05-11-2018

De reis heeft meer dan voldaan aan onze verwachtingen, maar easy going is niet de juiste benaming.

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 15-10-2018

Overweldigende ervaring.

De aanvang van onze reis (10 september) viel samen met het begin van de lente in Zuid Afrika, hetgeen wij als positief hebben ervaren, omdat de bomen en struiken net begonnen te bloeien en bladvorming nog in het beginstadium zodat alle dieren goed zichtbaar waren. Temperaturen zijn dan ook goed, tussen 18 en 25 graden. Korte broek /polo's/overhemden/blouses met korte mouw veelvuldig gedragen. Neem wel een fleece jack mee, want 's morgens kan het wel frisjes zijn. Ook een goede camera met zoomlens (tot 250-300mm) is een aanrader voor de enthousiate fotograaf. Aangezien het hotel (en ander) personeel voor een belangrijk deel afhankelijk is van fooien, hebben wij R 20,00 per hotel/lodge achtergelaten op de kamer.

Peter en Joke Barens