Groepsrondreizen in Zuid-Afrika

Ga met ons op zoek naar de Big Five tijdens een gamedrive en geniet van een traditionele braai en heerlijke lokale wijnen!
Je overnacht in goede middenklasse hotels en lodges inclusief ontbijt.
Groepsrondreizen met deskundige Nederlands- / Afrikaanssprekende reisleiding.
Diverse excursies zijn bij ons al inclusief.

5

Groepsrondreizen in Zuid-Afrika

Groepsreis Zuid-Afrika – Ga met ons mee en ontmoet de Big Five

Zuid-Afrika is voor veel mensen een droombestemming. Een groepsreis naar Zuid-Afrika maakt het mogelijk om alle hoogtepunten van dit bijzondere land te ontdekken. En daarbij zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Tijdens de groepsrondreis in Zuid-Afrika overnacht je in uitstekende middenklasse hotels en lodges. Ervaar het echte Zuid-Afrika tijdens een van de groepsreizen. Een ervaring die je nooit meer zult vergeten!

Op safari in het Kruger Park

Een heuse safari mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een groepsreis in Zuid-Afrika. Het Kruger Park is natuurlijk één van de meest bekende plekken waar je de Big Five (olifant, leeuw, neushoorn, buffel en luipaard) kunt ontmoeten. Een professionele ranger gaat mee op pad en samen gaan we op zoek naar de bijzondere dieren in het park. Vergeet jouw verrekijker niet! Bij de groepsrondreizen naar Zuid-Afrika zijn de meeste gamedrives inbegrepen.

De prachtige Panoramaroute

Maar Zuid-Afrika is nog veel meer dan alleen safari’s. De prachtige Panoramaroute is bijvoorbeeld ook onderdeel van vele Zuid-Afrika groepsreizen in ons aanbod. De Drie Rondavels, Bourke’s Luck Potholes, God’s Window en de Blyde River Canyon vormen samen deze indrukwekkende route. Geniet van deze bijzondere plekken en de fenomenale uitzichten.

Ontdek de Afrikaanse cultuur

Tijdens de groepsreizen in Zuid-Afrika krijg je de mogelijkheid om de echte Afrikaanse cultuur te ontdekken. Zo wordt de groepsreis in Zuid-Afrika vaak gecombineerd met een bezoek aan Swaziland, een koninkrijkje met veel tradities en ceremonies. Hier word je ontvangen door een traditionele familie, inclusief zang en dans. Bij sommige groepsreizen slaap je in leuke Afrikaanse huisjes in de vorm van grote bijenkorven: een bijzondere ervaring!

Ga met ons mee naar Zuid-Afrika

Met een groep naar Zuid-Afrika en alle hoogtepunten van dit land ontdekken onder leiding van een deskundige, Nederlandssprekende reisleiding. Het is mogelijk met de groepsrondreizen naar Zuid-Afrika uit ons aanbod. Er zijn verschillende groepsreizen waar je uit kunt kiezen, eventueel gecombineerd met andere landen zoals Namibië en Botswana. Naast de groepsreizen kun je ook kiezen voor een single groepsreis naar Zuid-Afrika of een familiereis naar Zuid-Afrika.