Kaapstad

Eén van de mooiste steden ter wereld is het bruisende gastvrije Kaapstad. De schitterende ligging aan de voet van de imposante Tafelberg en de blauwe oceaan met heerlijke witte stranden en palmbomen.

16

Rondreizen in Kaapstad

Rondreis Kaapstad – Ontdek deze verrassende stad

Over een rondreis in Kaapstad en omgeving valt zoveel te vertellen! Het is een reis die voor iedereen even bijzonder zal zijn. Van het beklimmen van de Tafelberg (of met een kabelbaan naar boven) tot het bekijken van een heuse pinguïnkolonie, Kaapstad heeft het allemaal! Onze reizen naar Kaapstad zorgen ervoor dat u deze bijzondere stad op een comfortabele manier leert kennen.

Op ontdekkingstocht

Tijdens de rondreis in Kaapstad en omgeving zult u zien hoe veelzijdig de stad en de omgeving is. Hier vindt u zowel heerlijke stranden als culturele bezienswaardigheden. Een bezoek aan Kaap de Goede Hoop is de moeite waard tijdens de reis in Kaapstad. En tijdens een stadstour leert u nog meer kennen over de stad Kaapstad. Verder zijn er heel veel leuke cafés, restaurants en musea in Kaapstad. Tijdens onze reizen naar Kaapstad bieden we diverse excursies waar u uit kunt kiezen en laten we de hoogtepunten van deze stad zien.

Voor ieder wat wils

Wij bieden voor iedereen een geschikte reis naar Kaapstad. Bekijk onze rondreizen in Kaapstad en omgeving op deze pagina maar eens. Van een single groepsreis tot een privé rondreis of een citytrip, het is allemaal mogelijk. Iedere reis is weer een bijzondere belevenis en wij zorgen ervoor dat u niets tekort komt!