Privé rondreizen in Zuid-Afrika

Op zoek naar de Big Five tijdens een gamedrive en geniet van een braai en lokale wijnen.
Je verblijft in gunstig gelegen en sfeervolle lodges en hotels inclusief ontbijt.
Extra beleving en comfort? Kies voor het upgrade pakket of pas onze reizen zelf aan.
Veel excursies zijn bij de prijs inbegrepen en scherp geprijsde best deal reizen

9

Privé rondreizen in Zuid-Afrika

Individuele rondreis Zuid-Afrika - Ontmoet de Big Five 

Zuid-Afrika, het land van de Big Five: de olifant, het luipaard, de neushoorn, de buffel en de leeuw. Ga naar ze op zoek tijdens een individuele rondreis in Zuid-Afrika. Maar ontdek ook andere hoogtepunten van dit prachtige land zoals Kaapstad, het kloppend hart van Zuid-Afrika, het bekende wijngebied en de wereldberoemde Panoramaroute. Ontdek de schitterende natuur en de culturele verscheidenheid tijdens een individuele reis die helemaal bij jouw wensen aansluit. 

Fly-drive Zuid-Afrika

Wil je de hoogtepunten van Zuid-Afrika in jouw eigen tempo bekijken? Dan is een fly-drive in Zuid-Afrika een ideale keuze. Maak een rondreis door Zuid-Afrika per auto. Wij zorgen voor de vluchten, een comfortabele huurauto en mooie hotels en lodges waar je kunt overnachten tijdens de reis. Alles is volledig georganiseerd, je hoeft alleen te rijden! 

Ruime keuze individuele reis Zuid-Afrika

Van een citytrip in Kaapstad tot een complete reis van Johannesburg naar Kaapstad inclusief safari's en de Tuinroute: iedere individuele reis is uniek en heeft de perfecte balans tussen beleving en comfort. Er zijn heel veel verschillende reizen waar je uit kunt kiezen. Wij zorgen er sowieso voor dat het aan niets zal ontbreken tijdens de vakantie, maar er zijn ook upgrade programma's mogelijk die zorgen voor nog meer beleving en comfort. En wil je graag een paar nachtjes langer blijven? Een verlenging is vaak ook mogelijk.

Een bijzondere belevenis

Voor welke individuele rondreis in Zuid-Afrika er ook gekozen wordt, het wordt hoe dan ook een bijzondere belevenis. Wij weten uit eigen ervaring dat Zuid-Afrika een bestemming is die bij zal blijven.

Wat dacht je van de adembenemende uitzichten tijdens de Panoramaroute? Deze uitzichten sieren niet voor niets de cover van menig reisgids over Zuid-Afrika. Of zie de leeuwen drinken bij één van de waterplaatsen in het Kruger Park. Een safari door de Afrikaanse savanne is sowieso een groot avontuur. Maar vergeet ook Kaapstad niet met de majestueuze Tafelberg en het indrukwekkende Robbeneiland. En dat is slechts een kleine greep uit de bijzondere belevenissen tijdens de individuele reizen in dit prachtige land. 

Zuid-Afrika in jouw eigen tempo 

Kies voor een van de fly-drives in Zuid-Afrika en reis per huurauto langs de mooiste hoogtepunten. Wij bieden ook volledig georganiseerde rondreizen en singlereizen in Zuid-Afrika met een Afrikaans/Nederlandssprekende reisleider. Bij ons kies je zelf op welke manier je de hoogtepunten van Zuid-Afrika wilt bekijken! 


rondreis zuid afrika auto
rondreis zuid afrika auto