Privé rondreis Kaapstad & Kaapse Kust met KLM (t/m maart 2018)

Tijdens deze schitterende privé rondreis hoeft u géén grote afstanden af te leggen om de zeer uiteenlopende hoogtepunten van de Kaapregio in het mooie Zuid-Afrika te zien.

Uw reis begint in één van de mooiste steden ter wereld: Kaapstad. Na te hebben verbleven in het historische plaatsje Stellenbosch en walvishoofdstad Hermanus rijdt u de wereldberoemde Tuinroute. U overnacht in Knysna met haar mooie lagune en idyllische ligging. In Addo Elephant National Park kunt u een safari maken op zoek naar onder andere olifanten, neushoorns en de overige leden van de Big Five.
 Bekijk het complete dagprogramma van deze geweldige reis 

Overnachtingen in comfortabele hotels
Voor deze privé-rondreis hebben wij alle hotelovernachtingen al voor u geregeld. U verblijft in comfortabele en mooie hotels, op basis van logies en ontbijt, die garant staan voor een zeer aangenaam verblijf. 
 Bekijk onze hotelselectie

De hoogtepunten van de Kaapregio op uw eigen tempo
U rijdt met uw eigen reisgezelschap in een gehuurde auto (inclusief). Het grote voordeel van het hebben van uw eigen vervoer is dat u zelf kunt bepalen wanneer u vertrekt en waar u onderweg stopt. Wilt u ergens een foto van maken? Of een heerlijke Zuid-Afrikaanse lekkernij proeven? Met uw eigen auto kunt u stoppen waar u wilt en zo uw eigen reistempo bepalen. U ontvangt van ons een gepersonaliseerde route- en reisgids zodat u alles makkelijk kunt vinden.

ind_za_kaapstad_kaapse_kust

Het reisprogramma van deze rondreis

Kaapstad | Stellenbosch | Hermanus | Oudtshoorn | Knysna | Tsitsikamma | Addo Elephant Park

Kenmerken van deze reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

13 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,4
een aanrader in een prima tempo
Mw. W - Emmen
Terug naar boven