15-daagse privé rondreis met huurauto Dwars door Legendarisch Limpopo

 

Maak kennis met een ongerept deel van Zuid-Afrika!

Avonturiers opgelet! Deze privé rondreis voert langs de grenzen van Botswana, Zimbabwe en Mozambique en laat je kennis maken met een wel heel bijzonder deel van Zuid-Afrika!

"Go to the banks of the great grey-green, greasy Limpopo River, all set about with fever-trees, and find out." - Rudyard Kipling

Vanuit Johannesburg voert de reis in noordelijke richting rechtstreeks de Limpopo provincie in. De regio is beeldschoon met wouden, rivieren en watervallen en werd door de lokale Venda bevolking 'het beloofde land' genoemd.

De route doorkruist het Mapungubwe National Park, grenzend aan Botswana en Zimbabwe. Kuddes olifanten trekken voorbij in met baobabs bezaaide landschappen. Het park is uitgeroepen tot werelderfgoed en er zijn overblijfselen te vinden van een oud koninkrijk, dat hier kortstondig bloeide.

Bij Pafuri Gate rij je het beroemde Kruger National Park binnen. Dit is de meest noordelijk gelegen ingang van het park en je zult om deze reden niet veel andere reizigers tegenkomen. Via de bekende Panorama Route rij je terug naar Johannesburg.

Verblijf in sfeervolle hotels op schitterende locaties
Tijdens deze reis verblijf je in sfeervolle drie- tot viersterren safari lodges en indrukwekkende gelegen guesthouses. De meeste accommodaties beschikken over een fijn zwembad.

Veel inclusief
Bij deze reis zijn veel activiteiten bij de prijs inbegrepen. Aan de rand van Mapungubwe National Park bijvoorbeeld, verblijf je in Mopane Bush Lodge en tijdens je verblijf aldaar kun je deelnemen aan twee activiteiten per dag. Zo kun je kiezen voor gamedrives in het Mapungubwe National Park of een begeleide wandeling in Mapesu Game Reserve. Ook een bezoek aan het museum van Mapungubwe, waar overblijfselen van een oud koninkrijk te bezichtigen zijn, behoort tot de mogelijkheden.

Tijdens het verblijf in Centraal-Kruger National Park en in het privéwildreservaat Thornybush zijn vier gamedrives inbegrepen, onder deskundige leiding van een ervaren chauffeur/gids. Daarnaast krijg je van ons nog zes diners, zes lunches en dertien ontbijtjes.

Reizen op eigen tempo
Je rijdt met je eigen reisgezelschap in een huurauto die aansluit op jullie wensen. Ons instapmodel biedt ruimte aan maximaal vier inzittenden, plus bagage. Een upgrade naar een nóg ruimere auto is ook mogelijk. Het grote voordeel van het hebben van eigen vervoer is dat je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt. Om het nog aangenamer te maken, krijg je van ons een gepersonaliseerde route- en reisgids cadeau!

Deze rondreis met huurauto is bijzonder geschikt voor een tweede bezoek aan Zuid-Afrika. Of als je graag buiten de gebaande paden reist! Dit alles mét de service en het comfort dat je van FOX mag verwachten.

Reisverslag 
FOX reizigers Wil en Anna Weerd schreven een uitgebreid verslag over hun reis Dwars door Legendarisch Limpopo.  

Lees het reisverslag

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit