15-daagse privé rondreis met huurauto Kaapstad & Tuinroute

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,0

Gemiddelde beoordeling

8 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 02-03-2020

Gevarieerde reis door een prachtig land met goede accommodaties

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 05-12-2019

Een rode balpen zou handiger zijn in die zwarte map en veelal zwarte bekleding in de auto! printadvies van reisgegevens is echt uit de tijd. Kan toch ook gemaild worden naar de familie en zelf op de iPad gezet worden? Mis info over parkeren met mensen in gele hesjes, gebruik van doggiebag om dat dan aan iemand op straat te geven, lichtsignalen bij inhalen en ingehaald worden bij gebruik maken van vluchtstrook. Route van Addo naar vliegveld was gecompliceerd. Er wordt niet aangegeven dat bij gebruik maken van je GPS de kans groot is dat je langs townships komt. In het laatste traject is het raadzaam aan te geven via Paterson te rijden ipv de ingewikkelde route om Motherhill te mijden. De gids bevat veel taalfouten en een enkele keer ook een grammaticale fout.

Tessy
10,0
Toegevoegd op: 28-11-2019

Zeer afwisselend, een andere kijk op Zuid-Afrika.

Als je in de gelegenheid bent is het een aanrader om een township te bezoeken (Knysna) onder leiding van een gids en het is heel erg de moeite waard om een een aantal private game reserves te bezoeken.

8,7
Toegevoegd op: 28-02-2019

Prachtig land. Dankzij de reis hier een klein stukje van kunnen zien en enorm genoten.

Geweldige reis, mede door de uograde. Teveel om te zien, dus je moet keuzes maken. Tafelberg te voet is best pittig ;-). Heel veel mooie ervaringen en snorkelen met de zeerobben bij Plettenbergbaai was voor ons een hoogtepunt.

7,7
Toegevoegd op: 08-01-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 07-01-2019

Fantastische reis met teveel hoogtepunten om op te nomen

De tips, bezienswaardigheden en lekkere restaurantjes waren echt goed omschreven in de ontvangen map bij aankomst Rustig op wachten dus en ter plaatse mee aan de slag gaan

-
8,3
Toegevoegd op: 03-01-2019

Een ervaring om nooit te vergeten

Heel bijzonder was de Sundowner in Buffelsdrift.

4,7
Toegevoegd op: 07-12-2018

Te duur voor hetgeen FOX heeft geboden; had het goedkoper en beter zelf kunnen regelen via internet

Walvissen zien vanaf de boulevard in Hermanus. Garden Route Game drives waren leuke en interessant. Helicoptervlucht rond de Tafelberg was top.

Jos Hazebroek