16-daagse privé rondreis met huurauto Zuid-Afrika en Mauritius

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,1

Gemiddelde beoordeling

9 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,3
Toegevoegd op: 23-02-2020

Een combinatie van natuur, zee en strand.

Nungubande Game Lodge prettige ervaring accommodatie en met de ranger die ons veel vertelde over de natuur aldaar. Mauritius zeer aangenaam klimaat, prima sfeer.

9,0
Toegevoegd op: 30-04-2019

Super mooie reis, helaas moesten we naar huis wegens sterfgeval

Privaatpark welgevonden was zeer mooi, en vooral de lodge 57 Waterberg.

10,0
Toegevoegd op: 23-03-2019

Een boven verwachtig bijzonder mooie ervaring!

Wat een schitterende ervaring, heerlijke locaties en bijzonder goed geregeld allemaal.

Annemarie
7,0
Toegevoegd op: 14-01-2019

Leuke ervaring voor herhaling vatbaar.

Panoramaroute en Welgevonden Game Reserve de moeite waard. Mauritius zeker de moeite om gezien te hebben.

Jan en Renilde uit Belgie.
7,7
Toegevoegd op: 01-11-2018

Twee totaal verschillende bestemmingen

Zuid-Afrika: Een must do tijdens deze bestemming is een hike vanuit het Forever Resort Blydepoort door een stukje van de Blyde Canyon, fantastische uitzichten en een mooie omgeving. Hou er wel rekening mee dat de aangegeven routes vaak langer zijn dan aangegeven (in verband met de tijd). Bij de Potluck Boskombuis zeker de Boerenwors uitproberen, deze is de moeite waard en niet duur. Mauritius: Een taxi naar de Le Morne nemen en naar de top van de berg wandelen. Het eerste deel is makkelijk via een pad te lopen, daarna begint het echte klim- en klauterwerk. Het uitzicht op de top is zeker de moeite waard. Ik zou vanwege de temperatuur wel op tijd beginnen, de weg naar de top en weer terug duurt een uur of 4. Voor deze hike is geen gids nodig.

8,0
Toegevoegd op: 02-10-2018

Een fantastische rondreis met een relaxt einde.

Een fanatische mooie actieve reis waardoor Zuid Afrika ons hart gestolen heeft. De game drives in Welgevonden zijn adembenemend mooi en echt iets wat je gedaan moet hebben in Zuid Afrika. Autorijden in Zuid Afrika is links maar heel erg goed te doen. De panorama route is erg mooi. Een tip is om van te voren de bezienswaardigheden van de panorama route uit te zoeken via Tripadvisor. De Blyde River Canyon en Bourke's Luck Potholes worden vaak overgeslagen omdat deze helemaal aan het einde liggen van de panorama route maar deze plekken zijn fantastisch! Een aantal lodges uit de beschrijving zaten vol en hebben (tegen bijbetaling) in luxere lodges gezeten. Dit was het dubbel en dwars waard. 57 Waterberg in Welgevonden was absoluut fantastisch en elke euro waard. Mauritius is een erg mooi eiland maar de westkust (waar het hotel is) mist soms wel het 'bounty gevoel'. Dit gevoel krijg je wel bij de oostkust. Deze reis is absoluut een aanrader!

Familie Deuss
6,3
Toegevoegd op: 24-08-2018

Reis was prachtig door het land zelf, de lodges hadden beter uitgezocht kunnen worden qua lokatie.

Er is geen omschrijving ingevuld.

anoniem
9,0
Toegevoegd op: 07-08-2018

Het was een geweldige beleving, mooie afwisseling en de game drives maakte de reis compleet

De combi Zuid Afrika en Mauritius is ideaal als je na het avontuur in Afrika rustig wil bijkomen. Afwisseling en rust maken deze reis dan ook de moeite waard, vooral dankzij de 6 game drives in privé reservaat Welgevonden, en het mooie resort op Mauritius. Een goede tip is om in Ohrigstad de panorama route te rijden, deze is ontzettend mooi. Al met al was dit een fantastische reis met vele ervaringen rijker.

8,7
Toegevoegd op: 02-08-2018

Het was een geweldige beleving, mooie afwisseling en de game drives maakte de reis compleet.

De combi Zuid Afrika en Mauritius is ideaal als je na het avontuur in Afrika, rustig wil bijkomen. Afwisseling en rust maken deze reis dan ook de moeite waard, vooral dankzij de 6 game drives in privé reservaat Welgevonden. Een goede tip is om in Ohrigstad de panorama route te rijden, deze is ontzettend mooi. Al met al was dit een fantastische reis met vele ervaringen rijker.