Privé rondreis Grandioos Zuid-Afrika met KLM (t/m maart 2018)

Maakt het echte Afrika gevoel bij u los

Tijdens deze prachtige reis rijdt u één van de mooiste routes van heel Zuid-Afrika; de Panorama Route. Onderweg maakt u prachtige stops, onder andere bij de Drie Rondavels en God’s Window.

Deze reis begint in Johannesburg, voert langs het Kruger National Park waar u verschillende gamedrives kunt maken om uitgebreid op zoek te gaan naar de ‘Big Five’ en vervolgens brengt de reis u naar het Koninkrijk Swaziland met zijn prachtige kunstnijverheidsmarkt. Ook in het adembenemende Hluhluwe National Park heeft u volop gelegenheid om gamedrives te maken. Zelfs in de nabijheid van uw lodge kunt u al vaak zebra’s en giraffen tegenkomen.

Via het sfeervolle plaatsje St.Lucia en haar unieke Wetlands, rijdt u naar Zululand waar u kennis maakt met de Zulu-cultuur. Ten slotte verblijft u in de imposante en grandioze natuur van de Drakensbergen.
 Bekijk het volledige programma

Het echte Afrika gevoel
U verblijft tijdens de reis veelal in bijzondere lodges en mooie hotels die het echte Afrika gevoel bij u los zullen maken! In Drakensbergen overnacht u bijvoorbeeld in een sfeervol hotel te midden van een bosrijk en bergachtig gebied. Maak hier een wandeling onder begeleiding van een gids naar de grotten met eeuwenoude muurschilderingen of relax op uw eigen patio en geniet van het uitzicht op de bergen.
 Bekijk onze hotelselectie

De mooiste route van Zuid-Afrika op uw eigen tempo
U rijdt met uw eigen reisgezelschap in een gehuurde auto (inclusief). Het grote voordeel van het hebben van uw eigen vervoer is dat u zelf kunt bepalen wanneer u vertrekt en waar u onderweg stopt. Wilt u ergens een foto van maken? Of een heerlijke Zuid-Afrikaanse lekkernij proeven? Met uw eigen auto kunt u stoppen waar u wilt en zo uw eigen reistempo bepalen. Om het u nog aangenamer te maken, krijgt u van ons een gepersonaliseerde route- en reisgids.
 Bekijk hier wat inclusief is

Super leuk filmpje van de privéreis Grandioos Zuid-Afrika, gemaakt door één van onze reizigers:

ind_za_grandioos_za-klein

Het reisprogramma van deze rondreis

Johannesburg | Witrivier/Hazyview | Panorama Route | Kruger National Park | Swaziland | Hluhluwe | St. Lucia | Zululand | Drakensbergen | Johannesburg

Bekijk hier het uitgebreide dag tot dagprogramma

Kenmerken van deze reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

20 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,3
De diversiteit van de reis geeft een goed beeld van hoe verschillend Zuid Afrika kan zijn.
Dhr. van R - Eindhoven
Terug naar boven