Privé rondreis met huurauto Grandioos Zuid-Afrika met KLM

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,3

Gemiddelde beoordeling

23 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 15-11-2017

De diversiteit van de reis geeft een goed beeld van hoe verschillend Zuid Afrika kan zijn.

We hebben met deze individuele reis kennis kunnen maken met de vele verschillende aspecten van Zuid Afrika. Cultuur en natuur wisselden elkaar in hoog tempo af. Steeds weer nieuwe verrassingen. GEWELDIG!

Dhr. van R - Eindhoven
9,5
Toegevoegd op: 01-11-2017

Een schitterende reis, geweldig wat we allemaal gezien hebben!!

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 05-10-2017

Een fantastische reis, vol onvergetelijke herinneringen!

Dhr. van der W - Ridderkerk
9,5
Toegevoegd op: 01-10-2017

Gradioos Zuid-Afrika: Big 5 en de schitterende Drakensbergen!

Grandioos Zuid-Afrika! Een schitterende rondreis door de mooiste gebergtes en safari's in twee van de meest bekende dierenparken. We hadden slechts drie safari's nodig om de big 5 te spotten! Voor iedereen die wat met dieren heeft, moet zeker eens zo'n reis doen. Tip: Kies voor de luxe optie bij Kruger: Kapama. Wij hebben daar een geweldige tijd gehad. Ook de Drakensbergen zijn schitterend. En kies bij de panoramaroute voor een lunch bij de boskombuis. Schitterend! Wij hopen nog eens terug te komen voor een rondje in de buurt van Kaapstad.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 25-09-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. M - Zaandam
8,6
Toegevoegd op: 24-09-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. van G - Margraten
7,6
Toegevoegd op: 20-09-2017

Geweldige ervaring, wat is de natuur toch prachtig!

Super reis, enorm genoten van de natuur. De upgrade in het hluhluwe park is een echte aanrader als je in de watte gelegd wilt worden!

Dhr. van der V - Waalwijk
10,0
Toegevoegd op: 19-09-2017

Was een fantastische vakantie!

Dhr. V - Amersfoort
8,6
Toegevoegd op: 09-09-2017

Mooie reis. Voor Fox en nieuwe reizigers: - de reisbeschrijvingen zijn soms gedateerd (bijvoorbeeld verkeerde begintijden van activiteiten); - routebeschrijvingen kloppen soms niet, aparte navigatie is wenselijk.

Dhr. B - Goes
9,5
Toegevoegd op: 07-09-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
Terug naar boven