24-daagse privé rondreis met huurauto Adembenemend Afrika met KLM

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,1

Gemiddelde beoordeling

3 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 18-10-2018

Sani Pass (Lesotho) is de moeite waard. Kan alleen met 4*4 auto.

8,3
Toegevoegd op: 09-10-2018

Prachtig land, geweldig eten en luxe hotels.

Rijd vanuit Clarens naar Bloemfontein via Lesotho. Is heel goed te doen en een veel mooiere rit dan via de snelweg. Boek Robben eiland al voor vertrek, zeker als je in het weekend wilt gaan. Is al weken van tevoren volgeboekt door groepen (locals). Boek tickets voor de Tafelberg online en kom vroeg. De rijen zijn gigantisch, denk Efteling! Ga niet lunchen bij The Pumpkin tijdens de rit van Oudtshoorn naar Stellenbosch. Slechtste maaltijd van de reis en je zit tussen grote groepen bustoeristen. Parkeer zoveel mogelijk in garages in de steden. Is veilig, goedkoop en in de schaduw. Op straat moet je steeds mannetjes betalen, bij aankomst en vertrek. Ze wijzen je naar lege plekken ver van waar je wil zijn, terwijl er dichterbij de bezienswaardigheden nog plekken vrij zijn.

Bianca
8,0
Toegevoegd op: 05-08-2018

Pracht reis!

Geweldige reis, veel gezien en veel gereden. In juli geweest en dat is een prima tijd, goed, niet te warm weer en niet zo druk.

Winanda