Privé rondreis met huurauto Klassiek Zuid-Afrika (t/m maart 2018)

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,4

Gemiddelde beoordeling

32 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 29-03-2018

Droomreis!

Dhr. T - Haarlem
9,5
Toegevoegd op: 19-03-2018

In drie weken een zeer goede indruk gekregen van een prachtig en divers land.

Mw. van W - Rotterdam
10,0
Toegevoegd op: 18-03-2018

wij hebben een fantastische vakantie gehad !!!!

Wij hebben een fantastische vakantie gehad. Twee op/aanmerkingen Wij hadden graag van te voren het advies van u gehad een 1) "Huur een vier wiel drive / SUV auto. Een en ander n.a.v. de z.g.n. POTHOLES vooral in het Noorden van Zuid Afrika en Swaziland. ook de aanrij wegen naar "Drakenberg Garden" naar de Kob Inn en Zuurbergen. 2) Onze ervaring met Zeranka Lodge 12 Cowrie Terrace, La Lucia, Umhlanga Rocks, was niet positief. Daarnaast was uw advies in de beschrijving van Little Havana niet overeenstemming met onze ervaring. Overige lodges en guest houses waren prima, verrassend gastvrij en verschillend in steil en sfeer. Wij hebben hiervan zeer genoten en heeft alleen maar bijgedragen aan onze mooie reis.

Dhr. L - Amersfoort
8,6
Toegevoegd op: 13-03-2018

Een goed in elkaar gezette reis. Helaas veel rijden en minder tijd voor de leuke dingen onderweg.

Ontvangst super en duidelijk na de landing.Johannesburg niet kunnen zien, was geen tijd voor helaas. Aanwijzingen op de routebeschrijving waren soms misleidend, onduidelijk en gedateerd.Opgegeven prijzen van bezienswaardigheden klopten niet( en dan rij je om voor niets). Beschrijving was niet altijd kloppend, fijn dat we een navigatie hadden in de auto ter ondersteuning. Fout rijden kost tijd en mis je weer de leuke mooie dingen onderweg. Wat we gezien hebben was fantastisch. Kapama was erg super een aanrader om te doen. Soms zaten we “te” lang op een plaats bv.Origestad had ook wel 1 dag kunnen zijn en Swaziland 2 dagen. Daar kom je laat aan en moet de volgende dag weer vroeg weg en er was veel te zien.Helaas. Het land is groot en er is veel te zien en keuzes maken is dan ook heel moeilijk voor Fox. Voorbeeld, we zijn in de wijnstreek geweest en hebben er niets van kunnen meepikken, geen tijd. Wel gegeten in een wijnhuis.Super.

Dhr. B - Helmond
8,6
Toegevoegd op: 21-02-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. S - Uithoorn
10,0
Toegevoegd op: 04-02-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 28-01-2018

een enerverende en gevarieerde "roadtrip"van >4000 km met veel natuurschoon en wilde dieren

Zeer gevarieerde roadtrip langs prachtige natuurgebieden. Veel in de auto zitten, 4000 km. gereden. Vroeg opstaan dus! Sla de Panaramaroute en Drakensbergen niet over! Evenmin de Wetlands met de hypo's. Uiteraard zijn de wildparken Kruger en Addo Elephant een must. Wij stonden diverse keren met onze auto tussen kuddes olifanten en andere wilde dieren. Ga met een ranger door Mponghopark om de giraffen te spotten (kan niet met de eigen auto in tegenstelling tot wat Fox in de reisbeschrijving zegt). Ondanks dat de Kob Inn aan de Indische oceaan moeizaam bereikbaar is (laatste 40 km over een zeer slechte weg, wel weer langs kleine authentieke bederzettingen) is het een juweeltje aan de prachtige kust. Voor de wijngebieden is niet veel tijd. Tip: gebruik de dag van vertrek uit Stellenbosch naar Kaapstad hiervoor. De punt "kaap de goede hoop"ronden ook niet overslaan! Wat ons betreft is Kaapstad 1 dag "ruim voldoende.

Dhr. de G - Edam
10,0
Toegevoegd op: 23-01-2018

Af en toe keken we elkaar aan en zeiden:"Maken we dit echt allemaal mee?"

De reis Klassiek Zuid-Afrika geeft wat ons betreft de ultieme ervaring over dit adembenemende land. Elke dag hebben we weer nieuwe hoogtepunten meegemaakt en de diversiteit van de verschillende landschappen zal altijd in ons hart gesloten zijn. Om maar niet te spreken over de aardige bewoners die we hebben ontmoet, hun openhartigheid, hun gastvrijheid, hun nieuwsgierigheid naar de verschillen tussen ons en hun. De gedeelde geschiedenis, de nalatenschap van onze voorouders enzovoort. Op een enkele accommodatie na, verbaasden we ons elke keer over de luxe die ons ten deel viel bij weer een nieuwe bestemming. Ook het eten en natuurlijk de wijnen was elke keer van hoog niveau. En natuurlijk de verschillende gamedrives die we hebben meegemaakt en waar het gelukt is om onder professioneel toezicht van ranger en tracker de big five te mogen ontmoeten. Een reis om nooit te vergeten.

Dhr. T - Wijdenes
10,0
Toegevoegd op: 15-01-2018

Volledig vrij een prachtige documentaire beleven.

Zeer goed georganiseerde reis, stapsgewijs dag per dag uitgelegd met meerdere keuzemogelijkheden. Zeer goede tips zijn voorzien qua eten, drinken, stopgelegenheden, excursies, activiteiten, richtprijzen .... locaties zijn uitzonderlijk, soms wel heel ver afgelegen en moeilijk bereikbaar, dat hoort natuurlijk wel bij het avontuur. Adembenemende en unieke belevenis.

Mw. B - Oostende
10,0
Toegevoegd op: 04-01-2018

Een adembenemende rondreis met alle ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring

Op 11 december vertrokken wij voor de privé rondreis van Johannesburg naar Kaapstad. Omdat we zoveel mogelijk wilden bezichtigen kozen wij niet voor een binnenlandse vlucht maar hebben we alles met de auto gereden. Het landschap van dit land is overweldigend en zeer divers. Het verblijf in Kapama River Lodge een topper vanwege de gamedrives. De mensen in Zuid Afrika zijn hartelijk en behulpzaam. Omdat de euro ten opzicht van de rand zeer sterk staat zijn de kosten voor eten en drinken makkelijk te doen (inclusief de tip). De afwisseling tussen cultuur, strand en wildlife is prima. Wij hebben enorm genoten en raden iedereen aan om zoveel mogelijk te 'upgraden' als dat financieel mogelijk is. Een reis als deze doe je slechts eenmaal in je leven en dan moet het ook een onvergetelijke ervaring zijn (inclusief luxe).

Dhr. van L - Amsterdam
Terug naar boven