Privé rondreis met huurauto Klassiek Zuid-Afrika

 

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,3

Gemiddelde beoordeling

6 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 26-10-2018

Geweldige rondreis in een schitterend mooi land, verscheidenheid van natuur, dieren maar ook mensen

Zijn naar mijn mening de bekende bezienswaardigheden. Kruger park en Addo park waren schitterend, maar ook zeker het olifantpark bij Knysna, loop je tussen de olifanten.

T&C
10,0
Toegevoegd op: 14-10-2018

Een bijzondere bestemming met veel afwisseling waarin je geweldige ervaringen opdoet!

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,7
Toegevoegd op: 08-10-2018

Verrassende en afwisselende reis door een prachtig land met vele gezichten.

Het reisprogramma zit goed in elkaar en heeft een mooie opbouw. Bedenk goed - voor je de reis boekt - wat je wilt zien en doen. Bijvoorbeeld: houd je van wijn, boek dan een dag extra in Stellenbosch, houd je van safari, boek dan een extra dag in Kruger Park etc. Ook een extra dag in Kaapstad is aan te raden. Een auto die wat hoger op de wielen staat is handig i.v.m. safari, gaten in het wegdek en onverharde wegen.

Edwin en Caroline
10,0
Toegevoegd op: 25-09-2018

Een bijzonder mooie reis in een heel mooi land! Super accommodaties, alles was weer top geregeld!

Ik kan alleen maar adviseren deze reis gelijk te boeken! Alles was weer tot in de puntjes geregeld, echt een top reis! Heel mooi land, hele vriendelijke bevolking en heerlijk eten, wat wil je nog meer? Wat zie je veel (verschillende) dingen tijdens zo'n reis, heel gaaf! Je slaapt niet in massa hotels maar in bijzondere accommodaties zoals lodges en guesthouses op hele mooie plekken met heerlijk ontbijt. Als je de mogelijkheid hebt zou ik wel een extra overnachting toevoegen in Swaziland. De rit daar naar toe is best lang en de volgende dag moet je ook weer n best stuk terug..zonde want daar is ook genoeg te zien !

Mara
9,0
Toegevoegd op: 03-09-2018

Onvergetelijke reis met veel hoogtepunten

Zuid-Afrika is een ontzettend mooie vakantie bestemming voor jong en oud. Er zijn heel veel mooie dingen te zien en leuke dingen te doen. Alles was goed voorbereid door fox zodat wij op een ontspannen manier van deze toch intensieve reis hebben kunnen genieten.

Iris en Jetse
9,0
Toegevoegd op: 09-07-2018

Avontuurlijke, goed verzorgde reis

Goed samengestelde reis met genoeg vrije tijd om dingen te ondernemen. Accommodaties van goede kwaliteit, met name de gastvrijheid en service van de accommodaties zijn erg goed. Maak gebruik van het aanpassen van de reis door bijvoorbeeld langer in Kaapstad te blijven. Daarnaast zijn de vele tips in de reisinformatie de moeite waard.