Privé rondreis met huurauto Klassiek Zuid-Afrika

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,4

Gemiddelde beoordeling

27 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 08-12-2017

Een doe-vakantie die aan al je noden voldoet, waarvoor een maand zelfs te kort is.

Zuid-Afrika heeft ons alles geboden wat we nodig hadden. Spanning, sensatie, rust en een volle buik. Het klimaat varieerde van sneeuw in de bergen tot 40°c op het platteland. De veelzijdigheid aan dieren stellen je verwachtingen niet teleur. De prijs/kwaliteit van het eten laat je smakken naar meer en de accommodaties bieden genoeg ruimte voor de nodige rust tussendoor. Let er wel op dat de activiteiten die je boekt, altijd geld kosten. Maar laat dit je niet afschrikken want het was elke Rand meer dan waard. Neem zeker ook een Afrikaanse Sim-kaart voor Google maps opzoekingen en eventuele informatie die je ter plaatse nodig hebt. De Tom-tom heeft lang niet alle routes in zijn systeem staan. Onze route ging van Johannesburg naar Kaapstad (via Kruger, Swaziland en Lesotho). 4 weken was eigenlijk nog te weinig. Boek zoals ons zeker nog 3 dagen extra bij in Kaapstad zodat je daar zeker alles gezien hebt! (6 Nov tot 2 dec 2017).

Mw. V - Valkenswaard
9,0
Toegevoegd op: 06-12-2017

Een geweldige ervaring

Het was echt een fantastische ervaring. Een reis om nooit te vergeten.

Dhr. V - Hellevoetsluis
9,0
Toegevoegd op: 02-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. van B - Ankeveen
9,0
Toegevoegd op: 29-11-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 23-11-2017

Een scala aan unieke ervaringen in een gevarieerd en kleurrijk land met adembenemende landschappen.

Deze reis door Zuid-Afrika is de hele wereld zien in korte tijd. Unieke en zeer gevarieerde verblijfsaccommodaties, de adembenemende landschappen, vriendelijke mensen en heerlijke eten, alles supervers en van topkwaliteit, maken deze reis onvergetelijk. Aanbevolen restaurants, routes en stops zijn allen de moeite waard. Uniek en uitstekend was ons verblijf in Moditlo River Lodge bij Hoedspruit, geweldige accommodatie, verzorging en gamedrives. De Wetlands bij St. Lucia en Addo Elephant Park zijn heel goed te doen met de eigen auto. De weg naar Kob Inn Hotel (Wild Coast) vanaf Willowvale (45 km) is erg slecht en kost je 2 uur met een VW polo (aanbeveling huur een 4x4), maar de eindbestemming is dat zeker waard. Bij St. Francis is een canaltrip leuk om te doen. Neem van Hermanus naar Stellenbosch de hele mooie R44 en stop voor pinquins bij Betty's Bay. Niet overal is water drinkbaar (watertekort) en pas op voor stelende apen.

Dhr. de W - Hoofddorp
10,0
Toegevoegd op: 20-11-2017

Een reis vol contrasten zowel natuur, cultureel als accomodaties.

Dhr. C - Hasselt
8,1
Toegevoegd op: 11-11-2017

Een land met veel variatie in natuur en cultuur maar helaas ook met een dubbel gevoel

Een hele mooie reis met prachtige accommodaties. Heel gevarieerd zowel in natuur als cultuur. Mooi tempo ondanks de vele kilometers. Geeft een goede indruk van de vele kanten van Zuid Afrika zowel positief als negatief. De dieren zijn mooi maar de mensen misschien nog wel mooier. Erg vriendelijk. Het bezoeken van een Township is een eye-opener. Achteraf hadden we een aantal locaties anders gekozen maar dit doet niet af dat dit voor ons een fantastische ervaring is geweest.

Dhr. L - Rietmolen
8,6
Toegevoegd op: 28-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. de J - Hellevoetsluis
10,0
Toegevoegd op: 27-10-2017

Zeer gevarieerde reis, waarin je een helebloel te zien hebt gekregen van het land en de mensen.

Reis was al veelomvattend en hebben weinig toe te voegen. Wij waren zeer tevreden.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 26-10-2017

Prachtige afwisselende reis!

Wij zijn net terug van een prachtige reis door zuid Afrika. Wat een prachtige natuur.Zijn begonnen in Johannesburg en daar heel goed opgevangen en naar de balie van een hotel gebracht. Echt super. Vandaar een auto gehuurd en dan via panoramaroute, wildparken, prachtige kust , swaziland, helemaal naar Kaapstad gereisd met de auto. Goed te doen. Soms hadden we nog wel een extra nacht willen hebben omdat het overal zo mooi was. Een hele belevenis. Maar echt een aanrader ! Zo genoten van al het moois. En zo goed geregeld door Fox. Super. We kunnen dit iedereen die van een beetje avontuur houd aanraden! Hans en Wilma

Dhr. W - Duiven
Terug naar boven