Privé rondreis met huurauto Klassiek Zuid-Afrika

 

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

17 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,3
Toegevoegd op: 09-02-2019

Zeer afwisselende variatie van landschappen.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Jan Ockhuijsen
8,3
Toegevoegd op: 26-01-2019

Afwisselende bestemmingen, waardoor soms wat erg veel kilometers.

Er is geen omschrijving ingevuld.

10,0
Toegevoegd op: 10-12-2018

Het land is één warme deken.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mo en Cis - Termunten
7,7
Toegevoegd op: 09-12-2018

Fantastische ervaring

Fantastische reis.

8,3
Toegevoegd op: 08-12-2018

Prachtige er varing in een wonderlijke wereld metmensen van divers pluimage

Er is geen omschrijving ingevuld.

Henry en Berber
8,3
Toegevoegd op: 03-12-2018

Prachtige reis klassiek Zuid-Afrika, natuur, dieren, eten en drinken en zeer betaalbaar.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Leo
8,7
Toegevoegd op: 03-12-2018

Regenboognatie in optima forma, het land met zeer veel gezichten

Reken bij grensovergang naar Swaziland op minimaal 1u vertraging. Bewaar/vraag het bonnetje van de ZAR 50 toegang tot Swaziland want dat heb je weer nodig bij het laatste hokje bij de slagboom. Bonnetje kwijt: opnieuw in de rij en opnieuw 50 ZAR betalen

Klaas
8,7
Toegevoegd op: 03-12-2018

Deze reis gaf ons in luxe vogelvlucht een uitgebreid beeld over dit geweldig diverse land

De safari in het Makalali game reserve was een fascinerende ervaring (zoals een groep leeuwen een zwangere Gnoe aan het opeten waren). De route van White-River naar Swaziland hebben wij alternatieve route via het Krugerpark gedaan. Dit is een geweldig mooie route (ook rijd je op een veel mooiere manier Swaziland binnen). En nogmaals de route door Mthatha kan als alternatief bovenlangs Lesotho worden gereden (zelf dus niet gedaan).

Dennis
8,0
Toegevoegd op: 27-11-2018

Prachtige Reis! Voor iedereen aan te raden!

Gamedrives zal ik zeker aan raden maar het is ook erg leuk om zelf door de parken te rijden. S'avonds nog even rond rijden in St. Lucia om nijlpaarden te spotten die op het land komen om gras te eten. Heel bijzonder om die enorme beesten te zien. Verder is een wijntour in Stellenbosch echt een must. De wijnboederijen zijn werkelijk prachtig om te zien en de uitzichten zijn spectaculair!

Marissa & Roy
9,3
Toegevoegd op: 27-11-2018

Waanzinnig

Super mooi land, aardige mensen. Een landen met vele mooie bezienswaardigheden. Een land die je verbaast!

Shannen