24-daagse privé rondreis met huurauto Klassiek Zuid-Afrika

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,8

Gemiddelde beoordeling

43 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 09-02-2020

Cultuur en natuur, hand in hand.

Map met info behoeft actualisering/correctie. Zeker naar Calitzdorp gaan voor de wineries (port).

8,3
Toegevoegd op: 03-01-2020

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 19-12-2019

Zuid Afrika heeft een onbeschrijfelijke mooie natuur. Imposante bergen, rotsen en vlakten.

De reis van Johannesburg naar Kaapstad is een reis door enorme bergketens, fantastische rotspartijen en onmetelijke vlaktes. Het bezoek aan het Krugerpark viel tegen omdat er weinig beesten te zien waren en de begroeiing zo goed als dood. Een beter alternatief is het Addo elephant park. Een bezoek aan Knysna, zijn lagune, zijn bebouwing en natuur, is zeer de moeite waard. De accomodaties waren telkens zeer verrassend en goed.

Ad Anssems uit Dongen
9,0
Toegevoegd op: 30-11-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 25-11-2019

Een prachtige onvergetelijke reis, vol afwisseling, avontuur en prachtige natuurbeleving.

Benut voldoende tijd voor safaris (al dan niet zelf) in Krugerpark, Hluhluwe–iMfolozi Park en Addo Elephants Park. De meerwaarde van ESwatini was beperkt De wijnproeverij bij Vrede & Lust was een erg leuke belevenis. Verbeterpunten in het reisprogramma: Sla de eerste stop in Graskop over en ga gelijk naar Phalaborwa. Neem de Panoramaroute op vanuit Phalaborwa naar White River. Sla zo mogelijk Mthatha over. Voelt onveilig aan.

Martin van der Kruijk
8,7
Toegevoegd op: 19-11-2019

Een ongelooflijk mooie en afwisselende reis in een indrukwekkend en divers land.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Annelies en Jan Hondelink uit Leusden
8,0
Toegevoegd op: 19-11-2019

Super gave vakantie met steeds weer verrassende uitzichten en mooie accommodaties.

Heel veel tips die FOX bij je informatie geeft zijn absoluut de moeite waard. Een super mooie reis en wij zijn ook blij dat we van Johannesburg naar Kaapstad zijn gereden en niet andersom. Want Kaapstad als eindbestemming is super. Gelukkig hadden wij van te voren niet de tafelberg geboekt want die was op 1 dag na geheel in de wolken. Wel hebben wij een helikoptervlucht boven Kaapstad gedaan en dat was heel gaaf. En ga ook het reuzenrad in want ook dan heb je een heel mooi uitzicht. In het Addopark is het heel goed met eigen auto te doen, scheelt je een hoop geld. De wegen zijn heel goed in het park. Een paar keer waren de reisdagen wel erg lang en dan kom je best moe op plaats van bestemming aan, dat waren de reisduur van 5 uur die aangegeven staan. Ga echt op tijd om niet in het donker aan te komen. Het eten in Zuid Afrika is super lekker en van goede kwaliteit!

Jeanette
8,0
Toegevoegd op: 18-11-2019

Prachtige reis door een zeer mooi land

Uitbreiding met verblijf in private game Reserve en wandelen door Drakensbergen en Lesotho was een schot in de roos. Ook Swaziland was een aangename verrassing waar we wel langer hadden willen zijn.

Marjolijn
8,3
Toegevoegd op: 12-11-2019

Geweldig mooie reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 11-11-2019

Indrukwekkend!

Geweldige reis. Zeker kiezen voor de upgraden, het geld zeker waard!

Mark uit Amsterdam