Privé rondreis Citytrip Kaapstad

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,6

Gemiddelde beoordeling

5 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 16-03-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. K - Den Hoorn
10,0
Toegevoegd op: 09-03-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. N - Nijmegen
7,6
Toegevoegd op: 06-03-2017

Kaapstad is een fantastische stad met mooie bijzondere bezienswaardigheden en heerlijk eten!!

In Kaapstad moet je zeker met een kabelbaan naar Table Mountain. Reserveer een paar dagen van tevoren kaarten voor Robbens Island, want wij waren te laat. De boomslang in de botanische tuinen was erg mooi, de wijnlanden moet je echt niet missen. Een helikoptervlucht rondom Kaapstad was geweldig. Kaap de goede hoop en de pinguïns op Bouldersbeach hadden we echt niet willen missen en ga vooral lekker eten in de vele restaurantjes! Zo veel goede restaurants, en helemaal niet duur! Heerlijk gegeten bij Marisoll Waterfront en Asoka restaurant Kloofstreet! We hebben zeeleeuwen en dolfijnen vanaf een boottocht gezien en de hop on hop off bussen zijn prima om de stad te verkennen!! En als het wat donkerder werd, pakten we een taxi voor onze veiligheid. Kortom een zeer geslaagde 9 daagse vakantiereis gehad in Kaapstad! We hebben alleen maar positieve ervaringen met deze reis!

Mw. K - Deventer
10,0
Toegevoegd op: 26-02-2017

Het was een fantastische ervaring lieve mensen heerlijk eten en een prachtige natuur.

Kaapstad is een levendige stad met prachtige gebouwen, het Waterfront gebied moet je bezoeken zoveel te zien. Het eten is daar ook erg lekker. Bezoek ook de wijn huizen de natuur is daar wonder schoon. Wil je de pinguïns bezoeken op Boulder Beach doe dat op een dag dat het niet waait. Verder is het gewoon genieten van alles wat je ziet en wil je de Tafelberg bezoeken ga dan heel vroeg in de morgen het liefst om 8 uur want anders sta je 2uur in de rij te wachten en koop je ticket Online. Robben eiland bezoeken je moet met de boot en de golfen kunnen erg hoog zijn neem reistabletjes mee.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 26-01-2017

Kaapstad de combinatie cultuur en natuur bij een heerlijk klimaat (januari) is uniek

Ken geen enkele stad waar de combinatie natuur, cultuur bij een heerlijk klimaat (jan. 2017) zo goed is. We waren er 11 dagen en nog hebben we alle niet gezien. We kochten een I venture pass Ultimate (3 dagen Hop on Hop op bus en 5 dagen om 60 attracties te bekijken plus een extra keuzemogelijkheid, wat voor ons de helikoptervlucht over Kaapstad en de Oceanen was). Met de bus is het eenvoudig om de diverse bezienswaardigheden te bereiken (Tafelberg, bezienswaardigheden in de stad, de wijngaarden zoals Groot Constantia en Eagle's Nest, Camps Bay, Houtbaai, het Waterfront; Kirstenbosch Gardens, enz.) Eten en drinken is er zeker niet duur en uitstekend. Het Belgisch café "Den Anker" aan het Waterfront is een beetje als thuiskomen, Mosselen Frites, Trappistbier, kaaskroketten enz. Ons verblijf "Rockwell All Suites hotel, een zeer groot appartement met een perfecte ligging, op 15 m. van het waterfront en vlakbij restaurants en cafés

Dhr. V - Laakdal
Terug naar boven