6

Privé rondreizen in Zuid-Afrika

Fly drive Zuid-Afrika – Op avontuur in Afrika

Staat Zuid-Afrika hoog op je verlanglijst, maar wil je dit land wel het liefste met je eigen reisgezelschap en in je eigen reistempo ontdekken? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een fly drive in Zuid-Afrika. Wij zorgen ervoor dat je kunt vliegen naar Zuid-Afrika en ter plekke staat er een comfortabele huurauto voor je klaar. Ook de overnachtingen zijn inbegrepen en wij bieden de keuze uit leuke excursies.

Fly and drive Zuid-Afrika: een reis vol wildlife!

Tijdens een fly and drive in Zuid-Afrika kun je natuurlijk volop wildlife spotten. Wie weet spot je de Big Five wel! Ga op safari en ontdek hoe avontuurlijk het is om rond te rijden in de mooiste parken en niet te weten wat je die dag allemaal tegen gaat komen. Maar tijdens de fly en drive kun je ook met de huurauto naar het bruisende Kaapstad rijden. De kenmerkende Tafelberg kun je vanuit veel plekken in Kaapstad zien, maar je kunt er ook bovenop! Geniet hier van het prachtige uitzicht over Kaapstad en vergeet niet om genoeg foto’s te maken.

Verschillende routes

Als het gaat om een fly en drive in Zuid-Afrika, hebben wij verschillende routes voor je samengesteld. Iedere route heeft weer zijn eigen hoogtepunten. Zo kun je zelf kijken welke fly en drive je het meeste aanspreekt. Rijd bijvoorbeeld van Johannesburg naar Kaapstad en stop onderweg bij de allermooiste plekjes en wildparken. En het grote voordeel: je kunt dit tijdens een fly drive helemaal in je eigen reistempo doen!

Samen Zuid-Afrika ontdekken

Tijdens een fly drive in Zuid-Afrika ontdek je de mooiste plekjes van Zuid-Afrika met een huurauto. Ga samen op avontuur en ontdek de cultuur, natuur en wildlife! Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om door middel van een groepsreis Zuid-Afrika te bezoeken. Bekijk ons uitgebreide aanbod en kies voor de reis die het beste bij je past.