Zuid-Afrika

Zuid-Afrika Privéreizen

Klamboe mee naar door Fox geselecteerde hotels/lodges?

Yolanda Verheul
23-08-2015 - 03:13 uur
In november gaan wij individueel rondreizen door Zuid-Afrika, o.a. door het Krugerpark waar het malariaseizoen is. Wij gaan ons beschermen daartegen met DEET en Maleronetabletten. De vraag is of er in de door FOX geselecteerde hotels en lodges daar klamboes aanwezig zijn of dat wij die zelf moeten meenemen.
Er zijn 1 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 1
RE: PM
11-09-2016 - 21:47 uur
Net terug van onze privereis naar Zuid Afrika. Hierbij ook het krugerpark bezocht. Wij waren geplaatst in Berg en Dal restcamp, hier waren geen klamboes aanwezig. Wel was er airco aanwezig, waar de muggen ook niet van houden. Ik had wel deet en een klamboe mee tijdens onze vakantie, ondanks dat het nog niet het malariaseizoen was. Deze toch wel moeten gebruiken vanwege de muggen later deze reis, waar de deet niet tegen op kon. In mlilwane waren de klamboes aanwezig in de lontweni.

Individuele rondreis Zuid-Afrika - Ontmoet de Big Five 

Zuid-Afrika, het land van de Big Five: de olifant, het luipaard, de neushoorn, de buffel en de leeuw. Ga naar ze op zoek tijdens een individuele rondreis in Zuid-Afrika. Maar ontdek ook andere hoogtepunten van dit prachtige land zoals Kaapstad, het kloppend hart van Zuid-Afrika, het bekende wijngebied en de wereldberoemde Panoramaroute. Ontdek de schitterende natuur en de culturele verscheidenheid tijdens een individuele reis die helemaal bij uw wensen aansluit. 

Fly-drive Zuid-Afrika

Wilt u de hoogtepunten van Zuid-Afrika in uw eigen tempo bekijken? Dan is een fly-drive in Zuid-Afrika een ideale keuze. Wij zorgen voor de vluchten, een comfortabele huurauto en mooie hotels en lodges waar u kunt overnachten tijdens de reis. Alles is volledig georganiseerd, u hoeft alleen te rijden! 

Ruime keuze individuele reis Zuid-Afrika

Van een citytrip in Kaapstad tot een complete reis van Johannesburg naar Kaapstad inclusief safari's en de Tuinroute: iedere individuele reis is uniek en heeft de perfecte balans tussen beleving en comfort. Er zijn heel veel verschillende reizen waar u uit kunt kiezen. Wij zorgen er sowieso voor dat het aan niets zal ontbreken tijdens de vakantie, maar er zijn ook upgrade programma's mogelijk die zorgen voor nog meer beleving en comfort. En wilt u graag een paar nachtjes langer blijven? Een verlenging is vaak ook mogelijk.

Een bijzondere belevenis

Voor welke individuele rondreis in Zuid-Afrika er ook gekozen wordt, het wordt hoe dan ook een bijzondere belevenis. Wij weten uit eigen ervaring dat Zuid-Afrika een bestemming is die bij zal blijven.

Wat dacht u van de adembenemende uitzichten tijdens de Panoramaroute? Deze uitzichten sieren niet voor niets de cover van menig reisgids over Zuid-Afrika. Of zie de leeuwen drinken bij één van de waterplaatsen in het Kruger Park. Een safari door de Afrikaanse savanne is sowieso een groot avontuur. Maar vergeet ook Kaapstad niet met de majestueuze Tafelberg en het indrukwekkende Robbeneiland. En dat is slechts een kleine greep uit de bijzondere belevenissen tijdens de individuele reizen in dit prachtige land. 

Zuid-Afrika in uw eigen tempo 

Kies voor een van de fly-drives in Zuid-Afrika en reis per huurauto langs de mooiste hoogtepunten. Wij bieden ook volledig georganiseerde rondreizen en singlereizen in Zuid-Afrika met een Afrikaans/Nederlandssprekende reisleider. Bij ons kiest u zelf op welke manier u de hoogtepunten van Zuid-Afrika wilt bekijken! 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven