Groepsrondreis Wild Zuid-Afrika

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,3

Gemiddelde beoordeling

96 reizigers beoordelen deze reis met een:

4,3
Toegevoegd op: 14-01-2018

(zeer) teleurstellend, nooit moeten kiezen.

Mw. V - Wassenaar
10,0
Toegevoegd op: 04-01-2018

VOOR DE TWEEDE KEER IN AFRIKA. MAAR NU IN EEN ANDER GEDEELTE. WAS OOK WEER GEWELDIG

AFRIKA HEEFT EEN PRACHTIGE NATUUR. DE WILDE DIEREN SPOTTEN IS VOORAL IN HET PRIVEPARK BIJ BALAYA, WAAR JE MET DE JEEP VAN DE VASTE WEGEN AFGING EEN BELEVENIS. DE DRAKENSBERGEN HEBBEN OOK VEEL INDRUK GEMAAKT.

Mw. van den H - Leusden
10,0
Toegevoegd op: 03-01-2018

Adembenemend, het is jullie gelukt om in een korte tijd een rieel beeld en gevoel van ZA te geven.

Als ik iets zou mogen aanpassen aan deze reis, dan zou ik de laatste overnachting in Drakensbergen passender maken. Meer één met de uitgestrekte omgeving, bij de de lokale bevolking, en de indrukwekkende enkelvoud terug te laten komen. Dit contrast vond ik nu persoonlijk te groot. De overnachting in Alpine Heath was voor mijn gevoel te luxe,..mooi maar te luxe en voelde als een tegenstrijdig contrast bij de impostante Drakensbergen. Ik zou gekozen hebben voor de huisjes van Amphitheatre Backpackers Lodge, waar je het gevoel krijgt 'één te worden met de meest indrukwekkende rotswanden van de Noordelijke Drakensbergen. Maar al met al een adembenemende reis, met dank aan de geweldig chauffeur Abraham die veilig reed en de fantastische reisleidster Yolanda Marsh. Fam. Peters

Mw. P - Emmen
9,5
Toegevoegd op: 27-12-2017

zeer goede en leuke leerzame reis met mooie indrukken van dit fantastische land

Mw. D - Leidschendam
10,0
Toegevoegd op: 22-12-2017

Een prachtige ervaring in een land met zoveel tegenstrijdigheden.

Prachtige locaties om te overnachten. Prima verzorgd.

Mw. V - Veendam
9,0
Toegevoegd op: 20-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. S - Harmelen
9,5
Toegevoegd op: 20-12-2017

Gewoonweg geweldig, mede door reisgenoten, reisleidster en chauffeur.

Dit was een topreis, heel veel gezien en gezellig reisgezelschap en hele goede reisbegeleiding me veel kennis Over het land, flora en fauna. Ook werden er verschillende mogelijkheden aangeboden, wat gezien het slechte weer in het begin van de vakantie heel goed van pas kwam. De slaapgelegenheden waren ook geweldig, dit alleen al volop genieten.

Mw. D - Geffen
9,0
Toegevoegd op: 08-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. M - Alphen Aan Den Rijn
9,5
Toegevoegd op: 06-12-2017

Een prachtige reis die echt aan mijn verwachtingen voldeed

Een prachtige reis waar onze reisleider Herman ons bijzonder veel kon vertellen over het land, en ook steeds voor ons klaarstond! Vooral de wildparken en het prachtige landschap was voor mij het mooiste aan de reis!

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 04-12-2017

Super leuke, relaxte reis, veel natuur en dieren

Kei leuke reis, een aanrader, zuid afrika in een notendop, voor iemand die niet lang van huis wil, is dit de ideale reis.

Anoniem
Terug naar boven