Groepsrondreis Beste van de Kaap

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

47 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 11-12-2017

spectaculair, had niet verwacht dat het zo fantastisch zou zijn.enorm genoten

Hele speciale reis, geheel goed verzorgd door onze reisleider Chris, dat wil ik wel gezegd hebben, en hoop dat Chris hier zelf van hoort dat ik mijn waardering voor zijn verteltalent in het afrikaans bijzonder op prijs gesteld hebt. Hij weet heel veel te vertellen over zijn Zuid Afrika. komplimenten voor hem. Hoogtepunten: Walvis spotten, de tafelberg in Kaapstad, Het Addo park.BijTsitsikamma over de hangbrug bij de stormsriver.de pinquins, slapen in een tent, teveel om op te noemen. Ik heb genoten en kan dit iedereen aanbevelen.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 11-12-2017

Prachtige reis voor iemand die hier voor het eerst komt; voor grotere safari's naar Kruger.

Dhr. U - Oost-Souburg
9,5
Toegevoegd op: 10-12-2017

Een fantastische reis.

Een fantastische reis met heel veel hoogtepunten.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 09-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. H - Berlaar
7,1
Toegevoegd op: 07-12-2017

Hele mooie reis,matige reisleider, weinig vrije tijd . Slecht hotel in Knysna en Kaapstad.

Bezoek Stellenbosch,Mosselbaai, Hermanus, Tafelberg en Kaap de Goede Hoop ,indrukwekkend. Tuinroute erg mooi.

Dhr. van O - Heemstede
8,6
Toegevoegd op: 07-12-2017

Een mooi beeld om de balans tussen de natuur met haar verschijnselen en de reservaten te ervaren

Laat je goed informeren door de reisleider wat de mogelijkheden en de alternatieven zijn, als je niet deelneemt aan een optionele excursie. Voor mij waren een aantal hoogtepunten, die je niet mag missen: de gamedrives, bezoek aan het Taalmonument, de Tafelberg, de boottocht op zoek naar walvissen, de wandeling over de Tsitiskamma hangbrug. Daarnaast hebben wij een schooltje bezocht in een township. De kinderen hebben voor ons gezongen en dat heeft mij diep geroerd. Een bijdrage van de kosten aan de excursie wordt gestort om de kinderen te onderwijzen (mooi initiatief!) Door toeristen het schooltje te laten bezoeken krijgen kinderen de gelegenheid onderwijs te volgen.

Mw. W - Roosendaal
10,0
Toegevoegd op: 07-12-2017

mooie reis

Dhr. V - Kerkrade
10,0
Toegevoegd op: 07-12-2017

Deze reis was iedere euro waard. Het was geweldig

De reis voldoet prima aan de informatie die Fox verstrekt, dus wat dat betreft kan ik weinig toevoegen. De praktische zaken zoals vervoer, loaties, excursies, mogelijkheden tot deelname aan diverse uitstapjes, zijn allemaal uitmuntend verzorgd. Het enige wat ik dan nog zou adviseren, geniet vol vertrouwen vanaf het eerste tot het laatste moment. Belanrijkste tip die ik dan toch nog zou willen meegeven; Laat je niet meeslepen door een enkeling in de groep, die denkt overal iets negatiefs van te moeten vinden.Geniet met volle teugen van het enthousiasme van een gids die ongelooflijk veel van zijn land houdt en dit met liefde en passie wil delen.

Mw. C - Oirsbeek
4,8
Toegevoegd op: 02-12-2017

Helaas vielen de onderkomens op deze reis tegen, vooral het hotel in Kaapstad, oud en vies.

De rondreis is prima, alleen de game drives vielen zwaar tegen. Het eerste park is net een dierentuin, de meeste dieren hebben zelfs een naam en worden gevoerd om in leven te blijven. We moesten zelfs moeite doen om geen omheining op de foto te krijgen. De buffels hadden oormerken (niet echt het Afrika gevoel) En de luipaard kwam al helemaal niet voor in dit park, zoals op het plaatje in de gids. Het tweede park liepen de leeuwen met zenders om de nek. Verder, de onderkomens lieten ook te wensen over, Vooral die in Kaapstad, vies, oud en lawaaiig. Voor mensen die echt het Afrika gevoel willen beleven, raad ik deze vakantie niet aan. Op de site krijgt deze reis een 9.1 voor ons niet meer dan 6 helaas. volgende keer gaan we graag terug naar Kenia het echte Afrika beleven.

Mw. S - Apeldoorn
9,5
Toegevoegd op: 30-11-2017

Een mooie reis voor een eerste ervaring met zuid Afrika

Een leuke afwisselende reis met cultuur en natuur . De optionele excursies maken de reis compleet . Een aanrader voor iedereen die nog nooit in zuid Afrika is geweest. professionele begeleiding en een ervaren chauffeur .

Mw. Y - Linne
Terug naar boven