Groepsrondreis Grand Tour Zuid-Afrika

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

288 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 20-02-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 20-02-2018

Prachtige gevarieerde reis.

Mw. van H - Ijmuiden
10,0
Toegevoegd op: 20-02-2018

Een prachtige informatieve reis die een goed beeld geeft van Z-Afrika

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 17-02-2018

De reis voldeed helemaal aan onze verwachtingen. Prima hotels en lodges. Prima eten en drinken.

Het is aan te bevelen om vrijwel alle optionele excursies te doen wanneer die fysiek niet belastend zijn. We hebben 5 game drives gedaan en hadden er niet een willen missen. De wandeling van Kaap Punt naar Kaap de Goede Hoop is heel apart al was de wind wel erg sterk. We hebben een redelijk zicht gekregen op de steden Johannisburg, Pretoria en Kaapstad. Ga ook vooral fietsen in Soweto! De gids heeft ons veel verteld over de dilemma´s in de Zuid-Afrikaanse politiek. Het was goed om te zien dat hij een positieve houding had ten opzichte van de toekomst van Zuid-Afrika. Zuid-Afrika is een land met twee gezichten, mooie landschappen, natuur en kusten, maar ook krottenwijken tegenover zeer luxe woonoorden.

Dhr. de H - Amstelveen
10,0
Toegevoegd op: 17-02-2018

Geweldige gids,erg goede chauffeur,prachtige gevarieerde rondreis en leuke groep.

Dhr. van E - Wormerveer
10,0
Toegevoegd op: 12-02-2018

Een geweldig mooie reis, ik zou zo weer gaan.

Een geweldige rondreis gehad. Reisleider Steve die met veel enthousiasme de toer leidde, veel informatie over het land vertelde en alles tiptop heeft geregeld. Dank zij hem is dit voor mij een top-vakantie geworden. Hij wist precies wat voor mij wel en niet te doen was. Chauffeur Neels die ons overal veilig naar toe heeft gereden op af en toe onverharde wegen, ondanks dat hij niet zijn eigen bus reed. De bus was het enige minpuntje van de hele reis, die was niet echt top. Maar ik persoonlijk heb daar geen last van gehad. Erg mooie locaties waar wij sliepen. Telkens weer een positieve verrassing. Ook de lunches waren verrassend, Zuid-Afrika heeft lekker eten, dat had ik niet verwacht. En wat hebben we veel moois gezien. Topervaring voor mij: Game drive in het Hluhluwe Wildpark, ook Tafelberg in Kaapstad. Maar eigenlijk vond ik de hele reis een geweldige ervaring. Dus bedankt FOX, bedankt Steve en Neels en de erg gezellige groep. M.L.

Mw. L - Arnhem
10,0
Toegevoegd op: 10-02-2018

De grand tour door Zuid Afrika van Fox is een aanrader vooral voor wie van dieren spotten houdt.

Dieren spotten, zo mogelijk de big 5 Geschiedenis Cultuur Natuur Lekker eten vooral aan de kust. etc Mooie reis vooral met een goede gids en chauffeur. Hluhluwe is een aanrader. Dat mag je niet missen.

Dhr. B - Hillegom
10,0
Toegevoegd op: 09-02-2018

Een exclusieve reis, voldeed voor 100% aan mijn verwachtingen!

Een reis, gevarieerd aanbod, prachtige natuur, veel cultuur, goed klimaat, wat wil een mens meer.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 09-02-2018

fantastisch

Dhr. O - 'S Gravenzande
8,6
Toegevoegd op: 07-02-2018

Prachtige reis

Anoniem
Terug naar boven