Zuid-Afrika

Zuid-Afrika Groepsreizen

22-daagse groepsrondreis Grand Tour Zuid-Afrika

Vertrek: 30-11-2017

Hilda&Jos
22-08-2017 - 16:30 uur
Hallo medereizigers, nog steeds geen nieuwe reacties ?
Er zijn 9 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 9
RE: Hilda&Jos
31-10-2017 - 15:29 uur
Beste mensen nog steeds geen nieuwe reacties? Ik zag dat ons mailadres niet goed is overgekomen. Bij deze een nieuwe poging zodat we met belangstellenden wellicht op Schiphol alvast kunnen afspreken en kennis kunnen maken?
RE: Hilda&Jos
08-10-2017 - 21:13 uur
Hallo medereizigers,
Vandaag zijn wij naar de inspiratiebijeenkomst geweest en zijn we weer wat wijzer geworden over de reis en was het erg interessant geweest. Vooral ook te horen welke veiligheidsmaatregen extra zijn genomen en dat we nu in een hotel bij het vliegveld hebben. We zijn wel benieuwd wie verder onze medereizigers zijn en of we elkaar al op Schiphol kunnen ontmoeten dan pas in Johannesburg. Volledigheidshalve onze e-mailadres hier achter gelaten voor het maken van afspraak op een ontmoetingsplaats op Schiphol. Zie met belangstelling jullie reacties tegemoet.
Groetjes,
Hilda&Jos
RE: FOX, verre reizen van ANWB
26-09-2017 - 13:27 uur
Wij kunnen uw ongerustheid naar aanleiding van de berichtgeving in de media over onze Nederlandse groep reizigers in Zuid-Afrika erg goed begrijpen.

Op dit moment gaat onze aandacht uit naar onze reizigers ter plaatse, zodat wij hen zo goed mogelijk bij kunnen staan en de juiste aandacht kunnen geven welke nodig is.

Het voorval dat heeft plaats gevonden is een incidenteel voorval dat heeft plaatsgevonden aan het begin van wat een prachtige rondreis door Zuid-Afrika zou moeten worden. Wij betreuren het ten zeerste dat onze reizigers zo’n ontzettend heftige ervaring hebben moeten meemaken. Ons voltallige team in Nederland en Zuid-Afrika is bezig om hen daarin bij te staan. Samen met de ANWB hebben we alles in het werk gesteld om hen zo snel mogelijk terug naar Nederland te kunnen laten keren.

Uiteraard staat bij FOX, verre reizen van ANWB veiligheid hoog in het vaandel.
Wij staan in nauw contact met de lokale autoriteiten en met het Zuid-Afrikaanse toeristenbureau. Omdat het om een incidenteel voorval gaat, hebben wij momenteel geen reden om onze reizen naar Zuid-Afrika te annuleren. Ook is het reisadvies Zuid-Afrika vanuit het ministerie van buitenlandse zaken ongewijzigd.

Wij kunnen ons echter wel voorstellen dat u ongerust bent en wellicht zou willen omboeken naar een andere reis, een andere bestemming of naar een andere vertrekdatum. Als dit het geval is, dan kunt u dit uiteraard aan ons aangeven. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk met u de mogelijkheden bespreken.

Graag vragen wij uw begrip dat onze reactie langer dan gebruikelijk op zich kan laten wachten, omdat wij onze prioriteit nu bij de reizigers ter plaatse moeten leggen

Mocht u hierover nog vragen hebben, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0252-660000 of per e-mail via https://www.fox.nl/contact. Kijk voor de telefonische openingstijden op onze website: http://www.fox.nl/openingstijden
RE: Linda & Jeroen
26-09-2017 - 10:15 uur
Beste Vera,

De inspiratie dag was echt super. Zat al meteen in de vakantie stemming.
Alleen jammer van die overval inderdaad. Voorlopig moeten we er maar vanuit gaan dat dit een eenmalige actie was. We hebben gelukkig nog 2 maanden de tijd om het aan te kijken. Ik neem aan dat Fox op tijd aan de bel trekt als dit vaker zou gebeuren.

Groetjes Linda
RE: Hilda&Jos
25-09-2017 - 16:51 uur
Hallo mensen,

Ik heb vandaag net op de site van NOS-journaal gelezen dat zondag 24-09-2017 een groep Nederlanders van 36 personen die met Fox reizen is overvallen in Johannesburg. Dit geeft een onveilig gevoel en hoop dat Fox extra veiligheidsmaatregelen laat/gaat nemen. Zie https://nos.nl/artikel/2194771-groep-nederlanders-overvallen-in-zuid-afrika.html. We moeten dus alert zijn voor zover mogelijk.

Groet Hilda&Jos
RE: Vera
21-09-2017 - 17:44 uur
Hallo, ook wij (Vera,Leon en Floris) hebben de grand tour van zuid Afrika op 30-11 geboekt!

Leuk dat er een forum aangemaakt is

Hoe was de inspiratie dag?
RE: Linda Rempe
05-09-2017 - 16:29 uur
Hoi Hilda en Jos,

Helaas gaan wij op 16 september al naar de voorlichtingsdag van Fox. Jammer, anders hadden we elkaar al even kunnen ontmoeten.

Veel voorplezier op 8 oktober.

Groetjes Linda en Jeroen
RE: Hilda&Jos
05-09-2017 - 15:19 uur
Hallo Linda en Jeroen,

Bedankt voor jullie reactie, de eerste van ons gezelschap. Hopelijk reageren nog meer mensen. Wij gaan 8 oktober a.s. om 10.00 uur naar de inspiratiebijeenkomst Zuid-Afrika in het Fox-theater in Hoofddorp. Wellicht zien we jullie daar en evt. anderen van ons reisgezelschap.
RE: Linda Rempe
29-08-2017 - 12:39 uur
Wij, Linda en Jeroen hebben de 22 daagse rondreis geboekt met vertrek 30-11-2017.
We zagen een berichtje van Hilda en Jos, maar daar konden we niet op reageren. Misschien leuk om te weten te komen wie onze medereizigers zijn.

Tot 30 november.
footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven