Zuid-Afrika

Ga met ons op zoek naar de Big Five tijdens een gamedrive en geniet van een traditionele braai en heerlijke lokale wijnen!
Je overnacht in goede middenklasse hotels en lodges inclusief ontbijt.
Groepsrondreizen met deskundige Nederlands- / Afrikaanssprekende reisleiding.
Diverse excursies zijn bij ons al inclusief.

16

Rondreizen in Zuid-Afrika

Rondreis Zuid-Afrika - Ga met ons op zoek naar de Big Five

Onze rondreizen zijn voor iedereen die op comfortabele wijze een land echt wil leren kennen. Wil je de hoogtepunten zien, maar ook unieke ervaringen meemaken die een bestemming karakteriseren en dat in een leuk gezelschap? Ontdek dan met onze Nederlandssprekende reisleiders de bijzondere culturen, adembenemende landschappen en wereldse steden van onze verre bestemmingen. Een rondreis maken was nog nooit zo ontspannen!

Wij verzorgen graag jouw verre rondreizen

Zuid-Afrika is een uitstekende keuze voor een rondreis. Onze reisleiders spreken hier Afrikaans-Nederlands en alleen dat geeft de reis meteen al een bijzondere sfeer. Tel daar de fantastische belevenissen bij op, zoals een safari door het Krugerpark of een wandeling op de Tafelberg in Kaapstad en je hebt een onvergetelijke reis te pakken. Zuid-Afrika leent zich ook uitstekend voor een individuele rondreis.

Rondreis Zuid-Afrika 2 weken, 3 weken of 4 weken

Niet iedereen heeft even lang vakantie, zodoende hebben wij een ruim aanbod aan verschillende reisduren voor een rondreis naar Zuid-Afrika. Maak een rondreis door Zuid-Afrika van twee weken over de Panorama route, het Krugerpark, Swaziland en het fabuleuze Drakensbergen of combineer in 15 dagen de Panorama route, het Krugerpark en vlieg vervolgens van Johannesburg door naar Kaapstad voor de wijnlanden en de Tuinroute. Liever langer op reis? Ook dat is mogelijk, reis samen met een groep andere reizigers, single reizigers of individueel in drie weken door Zuid-Afrika. Doe je dit liever in een rustiger tempo? Kies dan voor een van de Easy Going groepsrondreis, waar we ongeveer dezelfde route als tijdens de 22 daagse rondreis volgen, maar net wat rustiger reizen. 

Bij ons kun je terecht voor jouw verre rondreizen

Ons aanbod bestaat uit veel verschillende rondreizen. De reisprogramma’s zijn intensief, want we zien en doen veel, maar we zorgen ook voor voldoende tijd om optionele excursies te maken en er zelf op uit te gaan.

Genoeg reden dus om nu een rondreis naar Zuid-Afrika uit te zoeken!