Single groepsreis Authentiek Afrika

U krijgt van ons:
  • Ontmoeting met lokale bevolking in Soweto
  • Zoektocht naar de Big Five in het Kruger Park
  • Overnachten in hartje Kaapstad

Ervaar de vele aspecten van het échte Zuid-Afrika

Deze bijzondere single rondreis voert ons naar het hart van Zuid-Afrika. Naast de bekende highlights als het Kruger National Park, de Panorama Route en Kaapstad maken we tijdens deze reis ook kennis met de bewoners van bruisend Soweto, verkennen we de plattelandsdorpjes in de Oost-Kaap en genieten we van een gezellige Zuid-Afrikaanse braai. Uiteraard ontbreekt ook een bezoek aan Stellenbosch, het hart van de Zuid-Afrikaanse wijnindustrie, niet in deze veelzijdige reis. 
  Bekijk hier het uitgebreide dagprogramma van deze reis

Comfortabele, centraal gelegen hotels
De driesterrenhotels waar we tijdens deze rondreis overnachten zijn van uitstekende kwaliteit en bevinden zich in de buurt van de nationale parken of hebben een centrale ligging in de steden. In Cape St. Francis verblijven we in een prachtig resort, aan een ongerept zandstrand! U heeft daarnaast de keuze uit vele gegarandeerde vertrekdata en u vliegt non-stop met KLM.

Deze reis is op basis van een kamer op indeling, u deelt uw kamer met een reisgenoot van hetzelfde geslacht. U heeft ook de mogelijkheid te upgraden naar een kamer voor alleengebruik.
 Bekijk hier de prachtige accommodaties waar u zult verblijven

Entreegelden inclusief
Wij hebben er voor gekozen om de entreegelden voor de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals De Drie Rondavels, Bourke's Luck Potholes, God's Window, Kruger National Park, Kaap de Goede Hoop, Cape Point, en pinguïnkolonie Boulder's Beach op te nemen in de prijs, zodat u tijdens de reis voor onverwachte kosten komt te staan.
 Bekijk hier wat allemaal inbegrepen is

Onze reisspecialisten staan voor u klaar
Wist u dat u nu al uw vragen kunt stellen aan onze reisleiders in Zuid-Afrika?
Probeert u het gerust eens. 
 Stel hier uw vraag

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte
(geen minimum nodig bij een gegarandeerd vertrek)
Minimaal 14 / maximaal 22 deelnemers