Single groepsreis Puur Zuid-Afrika

U krijgt van ons:
  • Spot de Big Five in het Kruger National Park
  • Ontdek Kaapstad en omgeving
  • Keuze uit kamer op indeling of kamer voor alleengebruik
  • Sfeervolle accommodaties op de mooiste plekjes

Reis mee door het échte Zuid-Afrika

Maak op ontspannen wijze kennis met de natuur en cultuur van Zuid-Afrika. Onze reisleiders en lokale gidsen nemen u mee op verschillende safari’s op zoek naar olifanten, nijlpaarden, krokodillen en giraffen. We bezoeken het kleine koninkrijk Swaziland en vliegen vanaf Johannesburg door naar Kaapstad. Hoor het indrukwekkende verhaal achter Robbeneiland, geniet van het uitzicht op de Tafelberg en zie de oceanen samenkomen bij Kaap de Goede Hoop. 
  Bekijk hier het uitgebreide dagprogramma van deze reis

Kleine sfeervolle guesthouses, hotels en lodges
Omdat de dagen soms lang en intensief zijn, zorgen wij voor comfortabel vervoer met de beste chauffeurs en verblijft u waar mogelijk in kleine sfeervolle accommodaties te midden van de prachtige landschappen. Bijvoorbeeld in een lodge gebouwd in de traditionele Rondavel stijl. Bent u ooit op weg naar uw kamer vergezeld door een zebra, om 's ochtends weer begroet te worden door een gnoe? Tijdens deze Puur Zuid-Afrika reis kunt u dit allemaal meemaken! 

Deze reis is op basis van een kamer op indeling, u deelt uw kamer met een reisgenoot van hetzelfde geslacht. U heeft ook de mogelijkheid te upgraden naar een kamer voor alleengebruik.
 Bekijk hier de prachtige accommodaties waar u zult verblijven

Geen verrassingen op locatie
Wij willen dat uw vakante zorgeloos verloopt. Daarom hebben wij ervoor gekozen om voor o.a. de Kaap Peninsula tour, de Panorama Route en de boottocht op het St. Lucia meer de entreegelden in de prijs te verwerken. Op deze manier kunt u onderweg ontspannen en komt u niet voor verrassingen te staan. 
 Bekijk hier wat allemaal inbegrepen is

Onze reisspecialisten staan voor u klaar
Wist u dat u nu al uw vragen kunt stellen aan onze reisleiders in Zuid-Afrika?
Probeert u het gerust eens. 
 Stel hier uw vraag

Kenmerken van deze reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte: Minimaal 10 / maximaal 24 deelnemers

135 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,1
Geweldig!
Dhr. Y
Terug naar boven