22-daagse single groepsreis Zuid-Afrika, Swaziland & Lesotho

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

139 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 17-08-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,0
Toegevoegd op: 13-01-2020

Een fantastische en zeer intensieve reis om Zuid-Afrika te zien

Het was een fantastische en zeer intensieve reis door Zuid-Afrika. We hadden een gezellige groep en een hele goede reisleider (Riaan) en ook een fantastische buschauffeur (Ricky) die ons overal veilig heen bracht. Onze reisleider was super. Hij regelde alles goed en maakte ons ook wijzer in Zuid-Afrika met de 'Zuid-Afrika experience'. Voor een kleine bijdrage hebben we een hoop mogen proeven en geleerd over de gebruiken in Zuid-Afrika. Daarnaast hebben we ook nog prachtige Zuid-Afrikaanse woorden geleerd. We hebben ontzettend veel gezien en gedaan en ik zou aanraden zoveel mogelijk optionele excursies ook te doen. Zeker alle safari's, dat is echt indrukwekkend en heel gaaf! Verder is een eigen kamer wel een aanrader om even een moment rust te hebben voor jezelf. Echt uitrusten doe je namelijk pas in Nederland ;).

Marije
10,0
Toegevoegd op: 14-12-2019

Onvergetelijke en bijzonder mooie reis

Ontzettend genoten en onder de indruk van de prachtige verschillende natuur/ landschappen, dieren en mensen. Een zeer gezellige groep en een fantastische reisleider, Riaan, met zijn passievolle verhalen en grote liefde voor het land, die de reis naar een nog hoger niveau tilde! En niet te vergeten de gezellige lieve buschauffeur Rikkie, die ons overal veilig heen bracht! Alles was fantastisch, het zit in mijn hart en ik wil deze reis aan iedereen aanraden!!!!!!!

Sasja
10,0
Toegevoegd op: 12-12-2019

Machtig mooi

Een machtig mooie reis! Een aanrader voor jong en ouder! Wil je maximale uit je reis halen, dan moet zeker voor deze reis gaan. Een compleet aanbod!

Kevin Van Nienhuijs
9,7
Toegevoegd op: 11-12-2019

Een fantastische reiservaring, prachtig land!

Een volgeplande reis, maar wat wil je ook als je op zoveel plekken wilt komen. De landen zijn ontzettend mooi, wisselend en uitdagend. Onze reisleider heeft er zeker een extra bijdrage aan gehad om de reis onvergetelijk te maken. Bijna alle optionele excursies gedaan, genoten! Zeker een aanrader om deze reis te doen als je veel wilt zien en ervaren.

Monique Dols, Ulestraten
8,7
Toegevoegd op: 09-12-2019

Een prachtig land en met deze reis haal je aller eruit, wat dit land te bieden heeft.

Ga het zelf ontdekken en laat je verrassen met wat dit prachtige land je te bieden hebt.

Maaik
8,3
Toegevoegd op: 08-12-2019

Een zeer mooie zeer gevarieerde reis; waar ik absoluut van heb genoten.

Zuid-afrika/Swaziland/Lesotho is een gebied dat zeer gevarieerd is; van de safari's tot de bergen en canyons. de kust, de woestijngebieden en de Garden-route; we hebben alles gezien. Daarnaast hebben we tijdens onze reis extreem geluk gehad om Riaan als reisleider en Ricky als Chauffeur te hebben. Riaan is iemand die absoluut van zijn land houdt en dat op een zeer mooie manier kan overbrengen; is absoluut de beste reisleider die ik tot nu toe heb gehad. En Ricky zowel een top-chauffeur als een fantastisch mens.

Leendert
8,7
Toegevoegd op: 06-12-2019

Mooie reis door prachtig land vol afwisseling.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Matheus
9,3
Toegevoegd op: 05-12-2019

Een hele mooie diverse reis

Het is een hele mooie intensieve reis. Er zitten lange reisdagen bij en in combinatie met de safaris is het veel zitten. Daarbuiten is het een hele bijzondere ervaringen om de Big5 en andere dieren van dichtbij te zien. Ik zou zeker adviseren om alle gamedrives te doen, in het bijzonder de eerste avond gamedrive. Ik heb genoten van deze reis.

Maaike
10,0
Toegevoegd op: 05-12-2019

verrassing en verrassing

veel natuur waar je geestelijk helemaal tot rust komt. De reis heeft ook toch iets informatietiefs in zich. De reisleider heeft ons dingen die belangrijk zijn van het land laten zien, ruiken en proeven. met eerbied voor het land en de mensen die het land bewonen.