7-daagse single Stedentrip Kaapstad

Nieuw in ons reisaanbod
Je krijgt van ons:
  • Verblijf in middenklasse hotel in stadshart Kaapstad
  • Excursie naar het Kaapse Schiereiland
  • Lokale Afrikaans- / Nederlandssprekende reisleiding
  • Entreegelden volgens programma t.w.v. circa € 65 p.p.

De mooiste stad ter wereld!

Kaapstad, ook wel de 'Moederstad' genoemd,  is halverwege de 17de eeuw gesticht als verversingsstation voor de V.O.C. en is uitgegroeid tot één van de mooiste steden ter wereld. De majestueuze Tafelberg prijkt trots boven de binnenstad uit en ten zuiden van de stad strekken de berglandschappen zich uit. In het levendige centrum van de stad zijn oude opslaghuizen omgebouwd tot een wirwar van terrasjes, restaurants en boetiekjes; de ideale plek voor een avond uit. 

In de oceanen leven walvissen, witte haaien en pelsrobben en de stranden worden hier bevolkt door waggelende pinguïns. Net ten zuiden van de stad vind je sfeervolle badplaatsen als Camps Bay, Clifton en Bantry Bay, waar het in de zomermaanden gezellig druk is. 

Optionele activiteiten
Wie meer wil zien van de omgeving kan ook optioneel een bezoek brengen aan het beruchte Robbeneiland of op zoek gaan naar de Big Five in wildreservaat Aquila.

Centraal gelegen hotel
We overnachten in het levendige hart van Kaapstad in het viersterren Best Western Fountains Hotel Cape Town.

Heel veel inclusief
Wij hebben er voor gekozen om de entreegelden voor de belangrijkste bezienswaardigheden op te nemen in de prijs zodat u tijdens de reis niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 24 deelnemers