12-daagse single groepsreis Zweedse Zomernachten

Nieuw in ons reisaanbod
Je krijgt van ons:
  • Actieve en afwisselende reis door Zweden met veel natuur én cultuur
  • Van fietsen via kayakken tot hiken.. alles komt aan bod
  • Bezoek aan hippe steden als Stockholm, Karlstad, Göteborg en Kalmar
  • Kastelen, zuurstokken en glasdesign.. ontdek vele facetten van Zweden!
  • Vliegen met KLM inclusief ruimbagage

Weidse meren, hippe steden, uitgestrekte natuur en natuurlijk de typische rode huisjes.. Zweden heeft het allemaal!

Ga met ons mee op deze nieuwe reis naar de mooiste plekken in Zweden. Bruisende steden, charmante vissershaventjes en een levendige eetcultuur: dat is Zweden! Proef de typisch Zweedse gehaktballetjes, verse zalm of een echte Zweedse ‘kanelbulle’! Ontdek de archipel van Stockholm waar je je in de middeleeuwen waant in de oude wijk Gamla Stan, prachtige Zweedse meren, fraaie kastelen en de werken van de Zweedse glaskunstenaars. Bezoek bekende steden als de studentenstad Uppsala, Karlstad, Göteborg en het kustplaatsje Kalmar. Rust en ruimte vind je ook op deze route. In de regio Dalarna met zijn typische rode huisjes, in de bossen en in het glooiende hart van Zweden.

Geniet van het Zweedse buitenleven, de lange zomeravonden en de prachtige natuur en cultuur.

Comfortabele, centraal gelegen hotels

Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel busvervoer met ervaren chauffeurs. We overnachten in goede toeristenklassehotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden óf middenin de prachtige natuur. Overal is het ontbijt inbegrepen, en af en toe ook het diner. Zo verblijven middenin de typisch Zweedse regio Dalarna in een heerlijk hotel op basis van halfpension (ontbijt en diner) en we doen hier een aantal excursies om de omgeving te ontdekken.

Kamer op indeling 
Genoemde prijzen zijn op basis van een kamer op indeling, d.w.z. dat je de kamer deelt met een reisgenoot van hetzelfde geslacht. Uiteraard heb je de mogelijkheid een eenpersoonskamer voor alleengebruik bij te boeken.

Inbegrepen excursies

In de reissom zijn al veel excursies opgenomen, zoals een bezoek aan de kopermijnen, een fietstocht door de typisch Zweedse natuur, kayakken door Karlstad, het schilderen van Dalarna-paardjes, diverse bezoeken aan bijvoorbeeld een kasteel, glasblazerij en een zuurstok-bakkerij, een elandensafari, een boottocht door Stockholm en natuurlijk een ijskoude cocktail in de Ice bar. Wil je nog méér beleven? Ter plaatse kun je nog wat extra excursies doen, maar let op: enkele daarvan dien je reeds bij boeking vast te leggen. Zie hiervoor het tabblad ‘extra opties’.

Onze Nederlandssprekende reisleiders staan voor je klaar

Deze rondreis wordt begeleid door onze eigen ervaren reisleiders, die je met raad en daad zullen bijstaan.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 15 / maximaal 30 deelnemers