Gun iemand een vakantie

Reis met je hart

Gun iemand een vakantie via Stichting Reis met je Hart

Heel veel mensen gaan graag op vakantie, maar lang niet iedereen heeft die luxe. Door verschillende oorzaken kunnen zij zich een vakantie vaak niet veroorloven. Toch is het ook voor deze mensen belangrijk om er even tussenuit te gaan.

Stichting Reis met je hart zet zich in voor deze mensen. Door een stukje geluk te geven, kunnen zij de realiteit beter trotseren.

Hoe kan jij helpen?

Op de website van Stichting Reis met je hart worden verhalen gedeeld van mensen die zich zelf geen vakantie kunnen veroorloven, maar het wel gegund wordt. Veel verhalen blijven vaak verborgen voor de buitenwereld. Pech, verdriet, eenzaamheid, financiële tegenslag: er zijn vele redenen te bedenken waarom iemand niet op vakantie kan. 

Ken jij iemand die een vakantie verdient? Nomineer een kennis, vriend of familielid of buur, en vertel het persoonlijke verhaal en motiveer daarbij waarom deze persoon een verzorgde vakantie verdient. 
 

Steun de genomineerden

De stichting REIS MET JE HART is blij met elke donatie, groot of klein. Je steunt hiermee de genomineerden en geeft hen zo de kans op een mooie vakantie.

Wie zijn er genomineerd?