Groepsrondreizen in Brazilië

Hoogtepunten als Rio de Janeiro, de watervallen van Foz do Iguaçu, eindeloze stranden en een verblijf op een authentieke fazenda.
We overnachten in comfortabele driesterrenhotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij onze reizen zijn diverse excursies reeds inclusief.

5

Groepsrondreizen in Brazilië

Groepsreis Brazilië – Ga met ons mee op een adembenemende reis

Tijdens een groepsreis Brazilië ontdekken? Wij hebben een groepsrondreis in Brazilië samengesteld waarbij alle hoogtepunten aan bod komen. Van Rio de Janeiro en de watervallen van Foz de Iguaçu tot de eindeloze stranden, we gaan het allemaal meemaken tijdens deze bijzondere reis waarbij alles geregeld is. Een reis om nooit meer te vergeten!

Brazilië groepsreis: de watervallen

Onze groepsreizen naar Brazilië zitten boordevol hoogtepunten. Eén van die hoogtepunten zijn de Foz de Iguaçu watervallen, spectaculaire watervallen die we vanaf meerdere punten kunnen bekijken. De vele routes en wandelpaden langs de watervallen zorgen voor spectaculaire vergezichten. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om dit per helikopter mee te maken! Wat ons betreft zeker een aanrader tijdens de groepsreis in Brazilië.

De stad Rio de Janeiro

Uiteraard mag een bezoek aan de wereldberoemde stad Rio de Janeiro niet ontbreken tijdens een groepsrondreis in Brazilië. Deze stad staat bekend vanwege het carnaval, maar ook vanwege de prachtige stranden, waaronder Copacabana. Een Engelse of Nederlandssprekende reisleider neemt de groep mee en zal iedereen wegwijs maken in deze bijzondere stad. Tijdens de Brazilië groepsreis bieden we de mogelijkheid om deze stad ook op eigen gelegenheid te verkennen of lekker uit te rusten op één van de mooie stranden.

Meerdere landen bezoeken

Waarom niet meerdere landen combineren met de groepsreis in Brazilië? Dat dachten wij ook, en daarom hebben wij ook complete groepsreizen naar Brazilië, Chili en Argentinië samengesteld. We laten de allermooiste plekjes van de drie landen zien tijdens een volledige georganiseerde groepsreis. Daarbij zijn de vluchten, overnachtingen en veel excursies inbegrepen.

Ga met ons mee naar Brazilië

Ga mee met onze groepsreis naar Brazilië en ontdek wat dit bijzondere land allemaal te bieden heeft. Van mooie stranden tot prachtige natuur en een bruisende stad zoals Rio de Janeiro, het is allemaal onderdeel van onze groepsreizen in Brazilië. Liever op eigen gelegenheid reizen in plaats van met een groep? Dan zijn de privé rondreizen naar Brazilië een goede keuze. Bekijk de mogelijkheden en kies jouw ideale reis. Wij regelen de rest!