Beeld_persbericht_Fox gaat verder
Nieuws

Actueel reisnieuws

Fox gaat zelfstandig verder

Fox Reizen, onderdeel van ANWB Reizen, gaat zelfstandig verder als touroperator. De relatie met de ANWB blijft. Naast het reisaanbod dat te boeken is op www.fox.nl, blijft Fox Reizen ook de uitvoerende reisorganisatie van ANWB Ledenreizen. 

Gert-Jan Bressers, directeur Fox Reizen: "De verzelfstandiging van de touroperating activiteiten biedt volop kansen en maakt dat we nog competitiever, wendbaarder en slagvaardiger kunnen werken. Met de nieuwe directie en ons team blijven we ons focussen op het ontwikkelen, verkopen en uitvoeren van rondreizen in zowel Europa als ver daarbuiten. Dat doen we vanuit de merken Fox en ANWB. We zijn ervan overtuigd dat we met onze expertise en passie geweldige ervaringen zullen creëren voor reizigers. We kijken daarbij uit naar de samenwerking met onze partner 819 Capital Partners om voor de komende jaren het succes van Fox Reizen verder uit te bouwen.

Marga de Jager, CEO ANWB: “De verzelfstandiging van de touroperating activiteiten past goed binnen de strategie van de ANWB om onze leden een breder productassortiment aan te bieden. Het management kent de medewerkers en de ANWB als geen ander en daarmee wordt de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd.”
 
Sven Kempers, directeur 819 Capital Partners: “ANWB en Fox Reizen zijn gerenommeerde namen in de reisbranche. Gezien het sterke management en de nieuwe vorm van samenwerking met de ANWB hebben we veel vertrouwen in de toekomst. We zijn blij dat we deze management buy-out mogelijk hebben kunnen maken vanuit 819 Private Equity Fund.”

Geplaatst op: 13 juni 2024

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie