Privé rondreizen in Cambodja

Hoogtepunten als het tempelcomplex van Angkor Wat, de authentieke sfeer in Phnom Penh, de Zilveren Pagode en een bezoek aan de Killing Fields.
Je overnacht in comfortabele en centraal gelegen hotels.
Je reist per auto met privéchauffeur.
Veel excursies zijn bij ons al inclusief.

2

Privé rondreizen in Cambodja

Individuele rondreis Cambodja – Ontdek dit sfeervolle land

Cambodja is een van de unieke bestemmingen uit ons aanbod. Een bestemming waar nog niet iedereen geweest is. Wij bieden de mogelijkheid om dit land te ontdekken tijdens een individuele rondreis in Cambodja. Individueel betekent met jouw eigen reisgezelschap en een privéchauffeur. Verder is al het benodigde geregeld, zoals de vluchten, de overnachtingen en het reisprogramma. Uiteraard kun je dit programma deels ook naar eigen inbreng invullen.

Privé rondreis Cambodja: ontdek dit land

De privé rondreizen in Cambodja zitten vol hoogtepunten. Zo breng je een bezoek aan hoofdstad Phnom Penh met onder andere het prachtige Koninklijk Paleis en de Zilveren Pagode. Maar een bezoek aan de tempels van Angkor Wat behoort ook tot de hoogtepunten van de privé rondreis in Cambodja. Of ga op ontdekkingstocht per tuktuk door Kep en omgeving. Er zijn verschillende rondreizen waar je uit kunt kiezen, met ieder weer eigen, unieke hoogtepunten.

Cambodja combineren

De privé rondreizen naar Cambodja zijn ideaal om te combineren met een privé rondreis naar Vietnam of Laos. Daarom bieden wij ook gecombineerde rondreizen aan met meerdere landen. Alles is geregeld, van de vluchten tot en met de overnachtingen en het vervoer. Je hoeft alleen nog maar te genieten van al het mooi dat je ziet tijdens de rondreis!