Privé rondreizen in Cuba

Ontdek Havana in een cocotaxi, bezoek tabaksplantages en het koloniale Trinidad en geniet van prachtige stranden.
Je overnacht in toeristenklasse hotels in Cubaanse stijl en in Varadero in een heerlijk strandhotel.
Onze lokale vertegenwoordiger staat voor je klaar, wanneer dat nodig is tijdens een privé rondreis in Cuba.
Bij ons is jouw huurauto of privé chauffeur in Cuba al inbegrepen.

6

Privé rondreizen in Cuba

Privéreis Cuba - Maak een individuele rondreis door het land van de sigaren

Cuba, het land van de sigaren. Maar natuurlijk veel meer dan dat. En dat kun je helemaal in jouw eigen tempo ontdekken tijdens een individuele rondreis Cuba. Inclusief vlucht, hotels in Cubaanse stijl en een groot deel van de reis ook jouw eigen huurauto. Cuba is een kleurrijk land vol verrassingen en onze uitgestippelde privéreizen in Cuba zorgen ervoor dat de reizigers dit optimaal zullen ervaren.  

Het authentieke Cuba

Wacht niet te lang en geniet van het authentieke Cuba tijdens een individuele rondreis. Cuba biedt koloniale steden, oldtimers en tabaksplantages. En wat dacht je van een unieke overnachting bij Cubanen thuis of tussen de tabaksvelden? Het is allemaal mogelijk tijdens een bijzondere privéreis in Cuba. Maar wist je dat er in Cuba ook prachtige stranden zijn? Het tropische strand van Varadero is een voorbeeld, waar wij ook comfortabele strandhotels geregeld hebben. Heerlijk even uitrusten tijdens de reis!

Het openluchtmuseum Havana

Een stad die tijdens de individuele rondreis in Cuba niet mag ontbreken is Havana. Havana is een groot openluchtmuseum met kleurrijke huizen, klassieke oldtimers en levendige pleintjes vol muzikanten. Het wordt niet voor niets een van de mooiste steden van het Caribisch gebied genoemd. De Cubanen zijn trouwens supervriendelijk, dus je zult je hier meteen thuis voelen!

Individuele rondreis Cuba

Een individuele rondreis in Cuba noemen we ook wel een fly-drive in Cuba. Dit betekent dat wij de vluchten, hotels en de huurauto geregeld hebben. En wij hebben al het uitzoekwerk al gedaan wat betreft de route van de reis in Cuba. Een lokale partner staat overigens voor je klaar wanneer dat nodig is. Zo kun je zorgeloos en in jouw eigen tempo dit authentieke land bekijken.

Routes in Cuba

Wij hebben verschillende routes uitgestippeld in Cuba, van een korte route tot een zeer uitgebreide privéreis in Cuba. Wij zorgen daarbij voor een perfecte balans tussen beleving en comfort tegen de scherpste prijs. Liever een groepsreis of een singlereis in Cuba? Ook dat behoort tot de mogelijkheden voor een rondreis in Cuba. Reis terug in de tijd en ervaar het authentieke Cuba in alle facetten!