16-daagse groepsrondreis Java - Bali (v/a september 2019 - t/m maart 2020)

Je krijgt van ons:
  • 2 schitterende treinreizen en bezoek aan een theeplantage op Java
  • Verblijf in veelal viersterrenhotels obv halfpension
  • Deskundige Nederlandssprekende reisleiding
  • Entreegelden twv ca 95 pp
  • Verblijf Bali in een luxe viersterrenplus resort

Alle hoogtepunten van Java en (na)genieten op Bali

Schitterende treinreizen langs smaragdgroene rijstvelden, indrukwekkende bezienswaardigheden zoals het Borobudur tempelcomplex en ontspannen op het tropische eiland Bali. Wij hebben een zeer complete rondreis Java - Bali samengesteld met verblijf in voornamelijk viersterrenhotels en zelfs het ontbijt, de lunches tijdens de rondreis en entreegelden zijn inclusief.

Aan het einde van de reis kunnen we bijkomen van alle indrukken en genieten van enkele ontspannen stranddagen in een goed hotel met zwembad aan het strand!

Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over Indonesië en maken er een geweldige reis van.

Comfortabele, centraal gelegen hotels
Java is groot qua oppervlakte, de bezienswaardigheden liggen verspreid over het eiland. Houd er rekening mee dat er een aantal lange reisdagen tussen zullen zitten. Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij daarom voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijven we in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Tijdens ons strandverblijf op Bali, verblijven we in een luxe viersterrenplus resort aan het strand met een heerlijk zwembad, zodat je rustig kunt bijkomen van alle opgedane indrukken.

Entreegelden inclusief
Wij hebben er voor gekozen om de entreegelden ter waarde van circa € 95 per persoon voor de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de tempelcomplexen Borobudur en Prambanan, het Pandu ereveld, en diverse leuke excursies zoals de workshop Batik schilderen, op te nemen in de prijs zodat je tijdens de reis voor minder onverwachte kosten komt te staan. 

Echt FOX

Echt FOX

Bij FOX altijd iets extra's!

"Op dag 4 van deze reis brengen we een bezoek aan de theeplantage Malabar, schitterend gelegen ten zuiden van Bandung in het hart van de Preanger hooglanden. Deze plantage werd tijdens de Nederlands koloniale tijd opgericht en is inspiratiebron geweest voor het boek ‘Heren van de Thee’ van Hella Haasse."

Ontdek het hele programma van deze reis »

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 31 deelnemers