Strandvakanties in Indonesië

Geniet van de tropische stranden van Indonesië.
Ruime keuze uit uitstekende hotels met zwembad, inclusief ontbijt.
  Nederlandssprekende FOX hostess.
De mooiste strandvakanties voor de beste prijs.

3

Strandvakanties in Indonesië

Zonvakantie Indonesië – Ga mee relaxen!

Indonesië heeft ontzettend veel mooie stranden, waaronder op de eilanden Bali, Lombok, de Gili Eilanden en Komodo. En dat maakt Indonesië een ideale vakantie voor een zonvakantie. Dat weten wij ook, en daarom hebben wij een uitgebreid aanbod als het gaat om zonvakanties in. We hebben de mooiste resorts uitgezocht en zorgen ervoor dat je niets tekort komt tijdens de strandvakantie.

Indonesië zonvakanties: optimaal genieten

Eén ding is zeker tijdens een zonvakantie in Indonesië, je zult hier optimaal genieten. Wij hebben diverse mooie top resorts uitgezocht in Indonesië die ervoor zorgen dat je van alle gemakken voorzien bent. Er zijn ook combinatiereizen beschikbaar waarbij je de stranden van meerdere eilanden bezoekt, zoals Lombok en Bali. Alles is mogelijk, dus kijk waar jouw voorkeur naar uitgaat als het gaat om een strandvakantie. Wij regelen de rest!!

Meer van de eilanden zien?

Wil je niet alleen een zonvakantie in Indonesië, maar wil je meer van de eilanden zien? Kies dan voor een van onze groepsreizen naar Indonesië of de individuele rondreizen naar Indonesië. Er zijn heel veel mogelijkheden voor een reis die helemaal bij jouw wensen past!