Kwaliteit en betrouwbaarheid

FOX, verre reizen van ANWB

FOX, verre reizen van ANWB is een van de reisdochters van de ANWB en heeft een ruim aanbod aan comfortabele groepsrondreizen en single groepsreizen onder begeleiding van de beste reisleiders van Nederland tot volledig georganiseerde en flexibele privé rondreizen. Op basis van je wensen ontwerpen wij jaarlijks nieuwe reizen. Dit doen wij al meer dan 20 jaar.

Zit je favoriete reis er niet tussen? Kijk dan eens bij een van onze zusterbedrijven. Misschien heeft een andere reisdochter van de ANWB jouw unieke droomreis wel in haar aanbod! 

Pharos Reizen

Bijzondere ervaringen op de mooiste plekjes van Europa! Pharos Reizen van ANWB is vernoemd naar een vuurtoren. Zoals de vuurtoren zeelieden de weg wijst naar een veilige haven, zo wijst Pharos Reizen de weg naar bijzondere autovakanties. 

Pharos Reizen is toonaangevend op het gebied van autorondreizen door Europa, van de Noordkaap tot Sicilië en van Ierland tot de Baltische Staten. En wat dacht je van een all inclusive in Oostenrijk of Kroatië of een verrassende stedentrip? Maar ook als je op wandel- of fietsvakantie wilt, schijnt de vuurtoren van Pharos Reizen je bij! 

Naar de website

ANWB Ledenreizen

Voordelen en gratis extra's op speciaal samengestelde reizen, exclusief voor ANWB-leden!

ANWB Ledenreizen biedt een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod aan reizen exclusief voor ANWB-leden. Je profiteert van voordelen en vele gratis extra's die nergens anders te boeken zijn. En op alle reizen geldt: hoe langer lid, hoe meer voordeel. Check jouw voordeel! 

Naar de website

Travelhome

Travelhome is dé specialist in campervakanties wereldwijd. Helderblauwe bergmeren, groene valleien, prachtige natuurparken en een rijk dierenleven; je ontdekt het allemaal op eigen tempo en in alle comfort met je huis op wielen.

Wil je ook jouw droomreis waarmaken? Wij stellen graag een uitgebreid reisvoorstel met prijsopgaaf voor je samen inclusief vluchten, hotels, camperhuur, een routesuggestie en eventuele campings, excursies of een ontspannende cruise. 

Naar de website

ANWB Kampeerreizen

Al meer dan 40 jaar dé specialist in begeleide Kampeerreizen. Tijdens de groepsreizen, reis je met kampeermiddel en gediplomeerde reisbegeleiders reizen met je mee en staan voor advies en hulp altijd voor je klaar. Naast de traditionele kampeerreizen, bieden wij ook campingrondreizen, camperreizen, fietskampeerreizen en reizen voor alleenreizenden aan.

Daarbij komt dat alle aangeboden accommodaties, wandel- en fietsroutes, restaurants en excursies altijd vooraf door ANWB specialisten zijn bezocht en op hun kwaliteit gecontroleerd. 

Naar de website

Word ANWB-lid en profiteer

Bent u nog geen ANWB-lid, maar wilt u wel profiteren van ANWB Ledenreizen voordelen? 

Lees meer

De scherpste aanbiedingen van ANWB Ledenreizen

Mis ze niet! Meld je nu aan voor de wekelijkse ANWB Vakantie nieuwsbrief en ontvang elke maandag als eerste de leukste reisaanbiedingen en tips uit de Kampioen en van ANWB Ledenreizen. Wacht niet langer en maak ook nog eens kans op een gratis Ledenvoordeelreis!

Meld je direct aan