Een overzicht van het laatste nieuws & actuele zaken

Laatste nieuws

Winnaar fotowedstrijden en Win een droomvakantie

Oktober is de maand van de winnaars! 

Afgelopen maand maakte u kans op een prachtige reis met de actie Win een droomvakantie. De winnaar van de Win een droomvakantie is Melissa uit Meppel. Wij wensen Melissa veel plezier en willen iedereen hartelijk danken voor het meedoen!

Ook hebben wij afgelopen maanden diverse fotowedstrijden georganiseerd. Het viel niet mee om tussen alle mooie inzendingen drie winnaars per fotowedstrijd te kiezen. Met alle winnaars wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Familiereizen fotowedstrijd winnaars:

 • Esther van der Heijden
 • Carola Kruithof
 • Joep Hompus
 • Single groepsreizen fotowedstrijd winnaars:

 • Michelle Knegt
 • Lianne Loeffen
 • Susanne Veen
 • Privé rondreizen fotowedstrijd winnaars:

 • Simone Zwiep
 • Laura Oude Vrielink
 • Sabrina Dijkgat
 • Groepsrondreizen fotowedstrijd winnaars:

 • Marit van Zon
 • Arno van der Poel
 • Gerard van Ham
 •  

  Aardbeving Lombok 09.08.2018

  Donderdag, 09 augustus is het Indonesische eiland Lombok helaas weer opgeschrikt door een krachtige (na)beving. 

  De schokken door deze beving waren tot op Bali goed voelbaar, maar heeft tot zover FOX is geïnformeerd, daar geen schade aangericht. Na de beving, die maar kort duurde, was op Bali niets meer aan de hand. Al onze reizigers maken het goed en hebben geen ernstige hinder ondervonden.

  De FOX rondreizen over de eilanden Sumatra, Java, Sulawesi en Bali kunnen nog steeds worden uitgevoerd volgens programma, de dag tot dag programmaonderdelen voor deze reizen hoeven niet te worden aangepast. 

  Alleen het reizen naar de Gili eilanden en het noorden van Lombok wordt ontraden. Onze lokale partner brengt deze week een bezoek aan Lombok en de Gili’s om daar een eigen indruk van de situatie te krijgen. Zij bezoeken ook specifiek de badplaats Sengigi Beach, om FOX hierover goed te kunnen adviseren ten aanzien van de lokale situatie. Juist omdat FOX daar accommodatie aanbiedt en u aldaar met ons verblijft.

  De eerste berichtgeving van onze lokale partner is dat de schade in Gili Trawangan aanzienlijk is, de verwachting is dat de Gili eilanden voor langere duur gesloten voor toeristen zullen blijven, zodat de schade kan worden hersteld. In Sengigi Beach op Lombok is de lokale situatie verrassend goed. Diverse hotels, winkeltjes en restaurantjes zijn geopend. Later deze week en begin volgende week worden bezoeken gebracht aan de hotels die we gebruiken in Sengigi Beach.

  Vanzelfsprekend kunt u voor persoonlijk advies contact opnemen met de afdeling Customer Contact. Dit kan via ons reguliere telefoonnummer 0252- 660000. 

  Update woensdag 09.08.2018

  Verbouwingen op Schiphol

  Schiphol is volop in verbouwing en dat is niet te missen als u op reis gaat. Het aantal reizigers blijft groeien, vliegtuigen worden steeds groter, om deze redenen breidt Schiphol uit. Lees verder om te zien met welke verbouwingen u rekening dient te houden op Schiphol.

  Lees meer

  Update 21 juni 2018

  Waterschaarste in Kaapstad

  De op 1 januari 2018 geïmplementeerde waterrestricties hebben succes gehad: de stad is niet afgesloten van het waternetwerk. Het regenseizoen in Kaapstad zorgt er momenteel tevens voor dat het waterpeil in de dammen weer stijgt. Feit blijft dat het klimaat in de West-Kaap steeds droger wordt, waardoor aan reizigers in Kaapstad en Stellenbosch nog steeds medewerking wordt gevraagd door niet langer dan twee minuten te douchen, handdoeken (waar mogelijk) meermaals te gebruiken en er rekening mee te houden dat het hotelzwembad (mogelijk) niet gevuld kan zijn.

  Update 8 augustus 2018

  Mis nooit meer een aanbieding!

  Als u zich aanmeldt voor een van onze FOX Nieuwsbrieven ontvangt u wekelijks de laatste aanbiedingen, scherpe acties en leuke extra reisnieuws. 

  Lees meer

  Denk mee over uw favoriete reiswebsite

  Bij elke ontwikkeling van FOX.nl staat één vraag centraal: Hoe kunnen wij u steeds beter helpen in de zoektocht naar uw droomvakantie?

  Tijdens het grootste redesign sinds een aantal jaren hebben we veel gewijzigd en veranderd. We hebben hierop vele positieve reacties van u mogen ontvangen. Zoveel mensen, zoveel meningen, dus ook ontvingen we enkele minder enhousiaste meningen. Voor alle berichten zijn we u allen zeer dankbaar.

  Omdat de gebruiksvriendelijkheid van onze website erg belangrijk voor ons is, kunnen we uw mening goed gebruiken. U heeft tenslotte de ervaring! 

  Ja, ik doe graag mee

  Winnaar 15-daagse rondreis Zuid-Afrika (ANWB)

  Op de website van de ANWB stond afgelopen maand een Zuid-Afrika winactie. In 500 woorden moest u beschrijven waarom u deze rondreis naar Zuid-Afrika wilt winnen. Vele mooie en creatieve inzendingen hebben wij de afgelopen maand mogen ontvangen. De winnaar van de 15-daagse rondreis naar Zuid-Afrika voor 2 personen t.w.v. € 4.198,- is: Miranda Boks. Wij wensen Miranda veel plezier en willen iedereen hartelijk bedanken voor de vele mooie inzendingen! 

  Proef de vakantiesfeer

  Onze professionele reisleiders geven u in ons FOX Theater gratis vele handige tips en nuttige, praktische informatie.

  Reis en Inspiratiedagen

  Vrouw op strand met laptop

  Schrijf een reisverslag

  Bent u net terug van een heerlijke vakantie en zit u boordevol enthousiaste verhalen? Schrijf dan een mooi reisverslag. Wij plaatsen graag uw verslag op onze website.

  Lees verder