Een overzicht van het laatste nieuws & actuele zaken

Laatste nieuws

Staking openbaar vervoer 28 mei 2019

Onlangs hebben de vakbonden een grote staking aangekondigd in het openbaar vervoer. Mogelijk staken werknemers van de NS en van het stadsvervoer op dinsdag 28 mei de gehele dag. Wij adviseren u de berichtgeving zelf in de gaten te houden en te kijken naar alternatieve mogelijkheden om tijdig op Schiphol aanwezig te kunnen zijn voor uw vlucht.

Situatie in Sri Lanka

Op 25 april heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken het reisadvies voor Sri Lanka aangescherpt, omdat de veiligheidssituatie in het hele land onvoorspelbaar en onzeker is.  

Naar aanleiding van dit reisadvies heeft FOX besloten alle reizen met vertrek tot en met 30 juni 2019 niet uit te voeren. Wanneer uw geboekte reis aanvangt vanaf 1 juli of later, is op dit moment nog niet bekend of de reis uitgevoerd gaan worden. Zodra er meer informatie is, wordt contact met u opgenomen.

Bij vragen of meer informatie kunt u bij FOX terecht via ons contactformulier en telefonisch via 0252-660000.

Laatste update: 21 mei 2019

Nieuwe bagage regels voor Johannesburg O.R. Tambo International Airport

Vanaf heden zijn er nieuwe bagageregels voor de luchthaven van Johannesburg O.B. Tambo International Airport van toepassing. 

De nieuwe regels zijn gericht op het voorkomen van verstoppingen en defecten aan het bagage afhandelingssysteem. 
Deze worden veroorzaakt door bagage zonder platte oppervlakken en/of tassen en dergelijke met lange riemen en/of grote handvatten. 

De regels van de luchthaven zijn als volgt:
• Alleen reguliere tassen zijn toegestaan bij check-in balies;
• Dit betekent dat de bagage moet bestaan uit ten minste één plat vlak oppervlak om te worden geaccepteerd op het inchecksysteem;
• Ronde of onregelmatig gevormde tassen zijn niet toegestaan bij check-in balies;
• Tassen met lange schouder riemen zijn niet toegestaan bij de incheckbalie. 

Zie onderstaand voorbeeld:

Wij vertrouwen u met deze informatie van dienst te zijn geweest en wensen u heel veel plezier met het voorbereiden van uw mooie reis naar Zuid-Afrika. 

FOX wint Vakantie Award Groepsreizen 2019


Wij zijn enorm trots dat we voor de derde keer op rij de prestigieuze Vakantie Award Groepsreizen 2019 in de wacht hebben gesleept. Dit een enorme waardering vanuit de Nederlandse reissector.
Natuurlijk is deze prijs een beloning en vooral een motivatie om ook komend jaar de verwachtingen te overtreffen. Samen zorgen we ook in 2019 voor onvergetelijke reiservaringen.  


Mis nooit meer een aanbieding!

Als u zich aanmeldt voor een van onze FOX Nieuwsbrieven ontvangt u wekelijks de laatste aanbiedingen, scherpe acties en leuke extra reisnieuws. 

Lees meer

Denk mee over uw favoriete reiswebsite

Bij elke ontwikkeling van FOX.nl staat één vraag centraal: Hoe kunnen wij u steeds beter helpen in de zoektocht naar uw droomvakantie?

Tijdens het grootste redesign sinds een aantal jaren hebben we veel gewijzigd en veranderd. We hebben hierop vele positieve reacties van u mogen ontvangen. Zoveel mensen, zoveel meningen, dus ook ontvingen we enkele minder enhousiaste meningen. Voor alle berichten zijn we u allen zeer dankbaar.

Omdat de gebruiksvriendelijkheid van onze website erg belangrijk voor ons is, kunnen we uw mening goed gebruiken. U heeft tenslotte de ervaring! 

Ja, ik doe graag mee

Proef de vakantiesfeer

Onze professionele reisleiders geven u in ons FOX Theater gratis vele handige tips en nuttige, praktische informatie.

Reis en Inspiratiedagen

Vrouw op strand met laptop

Schrijf een reisverslag

Bent u net terug van een heerlijke vakantie en zit u boordevol enthousiaste verhalen? Schrijf dan een mooi reisverslag. Wij plaatsen graag uw verslag op onze website.

Lees verder