creationTime: 2019-10-26, instructions: Kuvia käytettäessä on mainittava aina kuvan lähteeksi Visit Levi, muodossa Visit Levi. When using pictures, always mention Visit Levi as the source of the image, as Visit Levi.
creationTime: 2017-03-29
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
  1. Home
  2. Finland
  3. Singlereis Winters Fins Lapland - Het magische noorderlicht
 

Winterreizen vroegboekkorting

Singlereis Winters Fins Lapland - Het magische noorderlicht

8-daagse groepsreis voor de soloreiziger vanuit Levi

  • verblijf in privéhotel met ontbijt en diner
  • actiefreis met onder meer sneeuwscooter- en huskysafari en bezoek sneeuw- en ijshotel
  • inclusief vluchten met Finnair

In Fins Lapland staat de liefde voor de natuur centraal. Ga mee naar het sprookjesachtige Elves Hotel en beleef Finland boven de Poolcirkel op een unieke manier. Van winterse activiteiten zoals een husky- en sneeuwscootersafari tot het magische noorderlicht vanuit de hot tub bewonderen. Het wordt een week om nooit meer te vergeten.

 
Actief
 
Cultuur
 
Natuur
 
Grootte skigebied
Ruimte, rust, rendieren, sneeuw, bevroren meren, kromgetrokken boompartijen die het gewicht dragen van een dik pak en heel veel gezelligheid. Fins Lapland heeft het allemaal. Fantastische activiteiten, met wat geluk noorderlicht, puur en lokaal eten, warme sauna’s én het levendige wintersportdorpje Sirrka, beter bekend als Levi!

Wat dacht je van een sneeuwschoenwandeling op zoek naar het noorderlicht? Of een bezoek aan een huskyboerderij gevolgd door een huskysafari door de meest pure natuur?

In de sprookjesachtige omgeving van Elves Village worden je dromen werkelijkheid. Maak een wandeling langs de elven, de kerstman en voer de rendieren naast het hotel.

In Lainio nemen we een kijkje in het Lapland Hotel SnowVillage. Een hotel gemaakt van sneeuw en ijs en hierdoor ieder jaar weer anders. De ijskunstenaars staan in de rij om deel uit te maken van dit bijzondere hotel.

Voor meer actie pakken we de sneeuwscooter. Of ga een dagje skiën, snowboarden of langlaufen in Levi. En hoewel Finland niet bekend staat om de après-ski, is het in de bars en restaurants van dit bekende wintersportgebied niet ongezellig.

Groepsinformatie
Minimaal 10 / maximaal 24 deelnemers
Minimumleeftijd: 18 jaar

Zonder tegenbericht kun je ervan uitgaan dat de reis doorgaat. Wanneer het minimum aantal niet is bereikt dan informeren we je uiterlijk vier weken voor vertrek en vaak eerder. 
Route en programma
Het onderstaand programma is onder voorbehoud. De volgorde van de inbegrepen excursies en de exacte tijdstippen worden bekend gemaakt tijdens de informatiebijeenkomst op de eerste dag. Om organisatorische- of door weersomstandigheden is de dagindeling zoals hieronder vermeld niet vast. Aanvullende excursies zijn ter plaatse te reserveren en te betalen. Deze vind je onder de tab Excursies.
Dag 1

Amsterdam - Kittilä - Levi

Dag 2

Sneeuwschoenwandeling

Dag 3

Sneeuwscootersafari

Dag 4

Vrije dag

Dag 5

Huskysafari

Dag 6

Lainio Snow village

Dag 7

Sauna experience onder de sterren

Dag 8

Levi - Kittilä - Amsterdam

Dag 1 - Amsterdam - Kittilä - Levi
In de ochtend vliegen we met Finnair via Helsinki naar Kittilä in Fins Lapland. Op de luchthaven worden we opgewacht door de Nederlandse reisleider. 

Na een transfer van dertig minuten komen we aan bij het hotel, niet ver van het plaatsje Levi. Op weg naar het hotel stoppen we even in Levi bij het Safarihuis. Hier ontvangen we de warme kleding, schoenen en handschoenen die we het gehele verblijf mogen gebruiken.

Informatiebijeenkomst
De reisleider geeft uitleg over het programma van de week, de excursies en de ophaaltijden vanaf de accommodatie. De uitvoering ervan is afhankelijk van de weersomstandigheden en de bezetting. Ook wordt er informatie gegeven over de ski- en langlaufmogelijkheden. 

’s Avonds is het diner in het restaurant Tonttula.
Volledige Route

Praktische informatie

Bij een zorgeloze vakantie hoort ook een goede voorbereiding. Wij hebben heel veel algemene informatie over jouw vakantiebestemming en deze reis alvast overzichtelijk op een rijtje gezet.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie