Single Stedentrips

Wil je een korte stedentrip maken, maar liever niet in je eentje? Kies dan voor één van onze complete stedentrips, speciaal voor onze singlereizigers.

3

Rondreizen

Stedentrip – Ontdek jouw favoriete stad

New York, Dubai, Marrakech, Tel Aviv… Er zijn zoveel steden die de moeite waard zijn om te ontdekken tijdens een stedentrip! Wij zorgen ervoor dat je de steden van binnen en buiten leert kennen tijdens een stedentrip met alles erop en eraan. We regelen de vluchten, de overnachtingen in comfortabele en centraal gelegen hotels, veel activiteiten en een deskundige, Nederlandssprekende reisleider die alles over de betreffende stad kan vertellen.

De voordelen van een stedentrip

Of je nu naar Dubai of New York gaat, wij zorgen ervoor dat je niets tekort komt tijdens de stedentrip. De openbaar vervoer voorzieningen zijn altijd nabij het hotel zodat we eenvoudig van de ene naar de andere excursie kunnen gaan. En eventuele transfers worden ook geregeld. Er zijn veel activiteiten inbegrepen bij de stedentrip, maar we zorgen ook voor voldoende vrije tijd. Zo kan je deze tijd naar jouw eigen wens indelen. Ga lekker shoppen of rust uit van al het moois dat je al gezien hebt in de stad. Iedere stedentrip in ons aanbod wordt begeleid door een deskundige, Nederlandssprekende reisleider die alles over de betreffende stad kan vertellen. En stel gerust al je vragen over de stad!

De single stedentrip

Wil je een korte stedentrip maken, maar niet alleen op reis? Dan bieden wij ook de single stedentrips aan, speciaal voor singlereizigers. Gezellig met een groep op pad en samen met de reisleider de stad ontdekken. Bij de single stedentrip kies je zelf voor een kamer op indeling of een tweepersoonskamer voor alleengebruik. Zin om een stad te ontdekken, maar weet je niet of er iemand mee wil? Kies dan voor een single stedentrip!

Stedentrip combinaties

Wil je niet één, maar meerdere steden ontdekken tijdens een stedentrip? Ook dat is mogelijk! Wij bieden een aantal gecombineerde stedentrips aan zoals Moskou & St. Petersburg of Jeruzalem & Tel Aviv. Deze steden liggen toch al bij in de buurt en wij hebben het complete programma samengesteld. Bekijk de mogelijkheden voor een stedentrip, ga met ons mee en ontdek je favoriete stad of combinatie van steden!