Vakantie Rusland

“De Russische metrostations zijn een bezienswaardigheid op zich”

Rusland heeft een indrukwekkende geschiedenis. Bezoek Moskou en St. Petersburg en ervaar de enorme gastvrijheid van de bewoners. Er is zoveel te zien en te beleven in dit land.
Reisspecialist Patricia

De Russische metrostations zijn een bezienswaardigheid op zich

Populaire Rusland reizen

Vakantie Rusland - Ga mee op deze fascinerende reis

We weten allemaal dat Rusland een indrukwekkende geschiedenis heeft. En daarom is een vakantie in Rusland ook zo fascinerend. Een bezoek aan Moskou, St. Petersburg... Er is zoveel te zien en te beleven tijdens een Rusland vakantie. Wij nemen u mee naar de mooiste en meest indrukwekkende plekken van dit land. En daarbij overnacht u in comfortabele en veelal centraal gelegen hotels. Een compleet georganiseerde reis waarbij u alles over dit land zult ontdekken.

Rusland reizen: de hoofdstad Moskou

Een deskundige Nederlandssprekende reisleider neemt u mee naar alle hoogtepunten tijdens de vakantie in Rusland. Natuurlijk bezoeken we het Kremlin in Moskou, de hoofdstad van Rusland. Het Kremlin is het politieke, culturele en geestelijke centrum van het land met vele kerken en paleizen. Als we naar Rusland reizen krijgt u ook ruimschoots de gelegenheid om het land zelf te ontdekken. Zo kunt u in Moskou gebruik maken van het uitgebreide metronetwerk en zo een aantal hoogtepunten zelf bekijken.

Nog meer hoogtepunten

Er zijn nog veel meer hoogtepunten die wij laten zien tijdens een Rusland vakantie. Zo gaan we naar de voormalige handelsplaats Kostroma, gelegen aan de beroemde Wolga rivier. Dit wordt ook wel de stad van de Gouden Ring genoemd en is de bakermat van de Romanov Dynastie. We geven u ook de mogelijkheid om een boottocht te maken over de Wolga rivier naar enkele dorpjes stroomopwaarts. Ontdek zo de typische Datja's en de Russische buitenhuisjes langs de oever.

Sint Petersburg: de tweede hoofdstad van Rusland 

Natuurlijk mag een bezoek aan Sint Petersburg ook niet ontbreken tijdens een vakantie in Rusland. Dit wordt ook wel de tweede hoofdstad van Rusland genoemd en werd onder bevel van Tsaar Peter de Grote naar het voorbeeld van Amsterdam gebouwd. Sint-Petersburg is een groot, indrukwekkend museum met Russische en Italiaanse Barok bouwstijlen. En een bezoek aan de Hermitage, één van de beroemdste musea ter wereld, staat op het programma.

Ontdek dit indrukwekkende land

Vliegen naar Rusland en alle indrukwekkende hoogtepunten ontdekken: het is mogelijk met de Rusland reizen in ons aanbod. Ga met ons mee op een rondreis door Rusland en ontdek al het moois dat dit land te bieden heeft. Een tip voor andere indrukwekkende bestemmingen met een rijke geschiedenis zijn China en Mongolië, waar wij ook complete rondreizen bieden, zoals bijvoorbeeld de Transsiberië Expres, die wij zowel als groepsrondreis als privérondreis aanbieden. 


Terug naar boven