Vakantie Rusland

Vakantie Rusland - Ga mee op een fascinerende reis

We weten allemaal dat Rusland een indrukwekkende geschiedenis heeft. En daarom is een vakantie in Rusland ook zo fascinerend. Een bezoek aan Moskou, St. Petersburg... Er is zoveel te zien en te beleven tijdens een Rusland vakantie.

De Trans Mongolië Express verbindt Azië met Europa, gaat door zes verschillende tijdszones en is waarschijnlijk de bekendste trein ter wereld, van Moskou naar Beijing via de Mongoolse steppe. Aanschouw hoe het landschap, de steden en architectuur langzaamaan veranderen.

Keuze uit 3 Rusland reizen in 5 categorieën

Populaire Rusland reizen

Interessante Plaatsen in Rusland

Yekatarinaburg

Uitgelicht: Moskou

Beeld van soldaat Terracottaleger

Moskou is een stad die je op je moet laten inwerken. Als eerste vallen de Sovjet gebouwen op, maar als je rustig de tijd neemt dan komen ook de pareltjes in zicht. Eén van de bekendste beelden van Moskou is dan ook de Basillius kathedraal, gelegen aan het Rode Plein waar ook het Mausoleum van Lenin zich bevindt.

Vakantie Rusland - Ga mee op deze fascinerende reis

We weten allemaal dat Rusland een indrukwekkende geschiedenis heeft. En daarom is een vakantie in Rusland ook zo fascinerend. Een bezoek aan Moskou, St. Petersburg... Er is zoveel te zien en te beleven tijdens een Rusland vakantie. Wij nemen je mee naar de mooiste en meest indrukwekkende plekken van dit land. En daarbij overnacht je in comfortabele en veelal centraal gelegen hotels. Een compleet georganiseerde reis waarbij je alles over dit land zult ontdekken.

Rusland reizen: de hoofdstad Moskou

Een deskundige Nederlandssprekende reisleider neemt je mee naar alle hoogtepunten tijdens de vakantie in Rusland. Natuurlijk bezoeken we het Kremlin in Moskou, de hoofdstad van Rusland. Het Kremlin is het politieke, culturele en geestelijke centrum van het land met vele kerken en paleizen. Als we naar Rusland reizen krijg je ook ruimschoots de gelegenheid om het land zelf te ontdekken. Zo kun je in Moskou gebruik maken van het uitgebreide metronetwerk en zo een aantal hoogtepunten zelf bekijken.

Nog meer hoogtepunten

Er zijn nog veel meer hoogtepunten die wij laten zien tijdens een Rusland vakantie. Zo gaan we naar de voormalige handelsplaats Kostroma, gelegen aan de beroemde Wolga rivier. Dit wordt ook wel de stad van de Gouden Ring genoemd en is de bakermat van de Romanov Dynastie. We geven je ook de mogelijkheid om een boottocht te maken over de Wolga rivier naar enkele dorpjes stroomopwaarts. Ontdek zo de typische Datja's en de Russische buitenhuisjes langs de oever.

Sint Petersburg: de tweede hoofdstad van Rusland 

Natuurlijk mag een bezoek aan Sint Petersburg ook niet ontbreken tijdens een vakantie in Rusland. Dit wordt ook wel de tweede hoofdstad van Rusland genoemd en werd onder bevel van Tsaar Peter de Grote naar het voorbeeld van Amsterdam gebouwd. Sint-Petersburg is een groot, indrukwekkend museum met Russische en Italiaanse Barok bouwstijlen. En een bezoek aan de Hermitage, één van de beroemdste musea ter wereld, staat op het programma.

Ontdek dit indrukwekkende land

Vliegen naar Rusland en alle indrukwekkende hoogtepunten ontdekken: het is mogelijk met de Rusland reizen in ons aanbod. Ga met ons mee op een rondreis door Rusland en ontdek al het moois dat dit land te bieden heeft. Een tip voor andere indrukwekkende bestemmingen met een rijke geschiedenis zijn China en Mongolië, waar wij ook complete rondreizen bieden, zoals bijvoorbeeld de Transsiberië Expres, die wij zowel als groepsrondreis als privérondreis aanbieden.