Vakantie Seychellen

Vakantie Seychellen

De Seychellen klinkt niet alleen als een droombestemming, maar is dat ook. Een vakantie naar de Seychellen staat garant voor witte stranden, palmbomen, een azuurblauwe zee en een prachtige onderwaterwereld. En dat allemaal met een hele goede prijs-kwaliteitverhouding.

Keuze uit 0 Seychellen reizen in 5 categorieën

  • Groepsrondreizen 0
  • Single groepsreizen 0
  • Privé rondreizen 0
  • Familie rondreizen 0
  • Strandvakanties 0

Interessante Plaatsen in de Seychellen

Stupa Anuradhapura

Uitgelicht: Praslin

Na het hoofdeiland Mahé komt het op één na grootste eiland, Praslin ook als vakantiedoel op de tweede plaats. Het is ongeveer 12 kilometer lang en 5 kilometer breed.

Vakantie Seychellen - Ga mee op reis

De Seychellen klinkt niet alleen als een droombestemming, maar is dat ook. Een vakantie naar de Seychellen staat garant voor witte stranden, palmbomen, een azuurblauwe zee en een prachtige onderwaterwereld. En dat allemaal met een hele goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden Seychellen reizen waarbij u heerlijk kunt genieten aan het strand en comfortabel kunt overnachten in prachtige resorts.

Seychellen reizen: bezoek meerdere eilanden 

De Seychellen bevat meerdere eilanden en wij bieden daarom ook zogeheten 'islandhopping' reizen naar de Seychellen waarbij u meerdere eilanden bezoekt. Zo is Praslin bijvoorbeeld een eiland met heerlijke stranden, maar er is ook een adembenemend natuurgebied dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat: Vallei de Mai. Hier kunt u ook zwarte papegaaien, kameleons en de boomkikker aantreffen. Het eiland La Digue is een klein eiland, erg leuk om per fiets te verkennen. Anse Source D'argent is het meest bekende en mooiste strand van het eiland en wordt mede daarom vaak gebruikt als filmdecor.

Het grootste eiland

Mahé is het grootste eiland dat u kunt bezoeken tijdens een vakantie op de Seychellen. Een eiland vol mooie natuur, maar ook cultuur. Verken de hoofdstad Victoria met haar kleurrijke markt en veel kunstnijverheid. Of ga een dagje weg met de boot naar het St. Anne Marine Park en maak kennis met de rijkdom van de onderwaterwereld. Mahé is een eiland waar vanalles te beleven is.

Volop genieten

Wij laten u volop genieten tijdens een Seychellen vakantie. U overnacht in comfortabele hotels met een mooie ligging en bieden daarnaast nog diverse excursiemogelijkheden. Of u nu wilt snorkelen of alleen heerlijk wilt ontspannen aan het strand, het is allemaal mogelijk tijdens onze Seychellen reizen. De prachtige ongerepte natuur en de mooie stranden, de Seychellen is de ideale bestemming voor iedereen die van zon, zee en strand houdt.

Ga met ons mee naar de Seychellen

Wij zorgen ervoor dat u kunt vliegen naar de Seychellen en regelen de complete rondreis op de Seychellen, inclusief overnachtingen en eventuele intercontinentale vluchten. Reizen naar de Seychellen en heerlijk genieten van de zon: dat regelen wij! Meer op zoek naar een avontuurlijke vakantie? Kies dan voor een vakantie in Kenia, eventueel gecombineerd met Tanzania en geniet van de natuur en de wilde dieren.