Strandvakanties in Seychellen

Hoogtepunten als de Vallei de Mai, fietstocht over La Digue en heerlijke tropische stranden.
U overnacht in comfortabele hotels met een mooie ligging.
Onze lokale vertegenwoordiger is ter plaatse voor u beschikbaar.
Een droombestemming met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

0

Zonvakanties in Seychellen

Zonvakantie Seychellen – Ga lekker eilandhoppen!

Bent u op zoek naar een zonnige bestemming met heerlijke stranden, maar waar u niet iedere dag op hetzelfde strand hoeft te liggen? Dan kunnen wij onze zonvakantie naar de Seychellen aanraden. Tijdens deze vakantie bezoekt u meerdere eilanden van de Seychellen, en ieder eiland heeft weer zijn eigen unieke charme. Daarnaast zijn er diverse excursies mogelijk zodat u de eilanden nog beter kunt leren kennen.

Seychellen zonvakanties: puur genieten

Liefhebbers van zon, zee en strand zitten op de Seychellen zeker goed. Tijdens de strandvakantie op de Seychellen geniet u op de mooiste, witte stranden, de azuurblauwe zee en het prachtige leven onder water. Maar u kunt ook heuse kameleons en boomkikkers in het echt zien in Vallei de Mai. Een zonvakantie op de Seychellen is meer dan een eenvoudige zonvakantie, wij laten u optimaal genieten!

Ga naar de zon!

Ga met ons mee naar de zon en ontdek een droombestemming tijdens de Seychellen zonvakanties uit ons aanbod. Liever naar de Malediven? Ook naar die mooie zonbestemming bieden wij reizen aan. Alles is mogelijk in ons uitgebreide aanbod. En wij zorgen ervoor dat u comfortabel zult overnachten en niets tekort komt tijdens de reis.

Terug naar boven